ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Hasiči zasahujú v panelákovom byte na Železničnej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v tejto chvíli hasiči  HaZZ zo Serede zasahujú v jednom z bytov činžiaka na Železničnej ulici.

Na mieste sa nachádzajú dvomi hasičskými vozidlami a hasiči zasahujú v dýchacích prístrojoch. Podrobnejšie informácie prinesieme neskôr.

Na mieste udalosti je aj hliadka OO PZ zo Serede.

Vozidlá zasahujúcich hasičov blokujú časť vozovky v smere od svetelnej križovatky na železničnú stanicu, preto zvýšte pozornosť pri prejazde týmto úsekom.

foto: čitateľka SOL

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to sila veru teraz išlo aj smerom na ŠINTAVU hasičské auto. Ja neviem aj včera ťa vražda. Tento svet je strašné zlý a negatívny. A ľudia vám povedia maj pozitívne myslenie. Ja sa pýtam dá sa to? Sami sme si zničili túto planétu a správame sa ako totálny ignoranti. Najhoršie je že na to doplácajú slušný ľudia. Ja sa pýtam do kedy ešte. Ja neviem tento svet by asi ozaj potreboval reštart. Ide to celé dole vodou. To nie ako doba keď som vyrastal. Vtedy bola doba kludnejšia a istejšia. Teraz je doba negatívna zlá a nenávistná.

  2. Dnes sa mi rozbili dva poháre a som pekne nasraný… za komunistov si nepamätám, že by sa mi niečo poškodilo, alebo by som niečo nechtiac rozbil. Vlastne nikomu. Niekedy mám pocit, že by som potreboval reštart. Celé to ide dolu vodou. Dám si tabletku a idem spať.

  3. pre 18:15 … trochu od veci, nemyslíš? Ten človek nad tebou naráža na niečo úplne iné a myslím že má tak trochu aj pravdu, samozrejme že aj v minulosti sa diali zlé veci, no dnes je toho zlého (negatívneho) zjavne o dosť viac, určite nemali za „komančov“ hasiči a policajti toľko výjazdov čo v dnešnej dobe.
    Či ty si ešte dosť mladý (a zjavne aj blbý) na to aby si to postrehol?

  4. Ten príspevok od Anonym 8. decembra 2022, 17:24 je dosť pesimistický a prehnaný. Zbadá hasičské vozidlá a napíše výlev o zničenej planéte, reštarte a nezabudol ani na svoje pekné detstvo. A to kvôli dvom hasičským autám, hoci ani nevie čo sa vlastne stalo. Slabý jedinec.

  5. neviem či slabý jedinec, každopádne dosť v depresii…doba bola kľudnejšia keď sme vyrastali, lebo sme to všetko ináč vnímali….terajšie deti budú na túto dobu o 30-40 rokov tiež spomínať v dobrom

    Každopádne, Sereď je veľmi prepchané mesto a bude ešte horšie…tých áut bude stále viac a viac a nehody budú dennodenne, aj smrteľné

  6. To je vsetko ze je online doba. Volakedy ludia nemali ihned pristup ku vsetkym info na celom svete v danej minute ci hodine. A media a siete ponukaju prevazne negativne info a spravy. Potom sa zda ze sa deju len zle veci… a na ludsku mysel to vplyva negativne… 😒

  7. Media su krmici a verejnost je krmena. Vsetko chuti rovnako ale NIKTO ani len netusi co je kvalitne zradlo a co plnka pre prazdny mozog.

  8. Toto všetko je celé zlé,tu neide o celý svet,tu ide o závisť ludi.Kazdy chce len brať, ubližovať je pre nych gestom,surovosť je na prvom mieste.kedy príde čas, že sa ľudia začnú chápať???A prečo to vlastne píšem? Viete ja pozerám a čítam čo sa deje,a už som s toho nanervi,ako sa ohovarate ponizujete.spametajte sa a začnite žiť poriadny život.123.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img