ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Informačný web o uzatvorenom moste v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Vzhľadom na situáciu, ktorá sa dotkla stoviek až tisícov občanov uzatvorením mosta ponad železnicu a nutnosť prinášať aktuálne informácie čo najskôr, Seredonline prináša občanom samostatný informačný web, na ktorom nájdete vždy to najdôležitejšie.

 

most.seredonline.sk

 

Zároveň na webe nájdete články a videá týkajúce sa tejto problematiky, z ktorých si každý občan bude môcť urobiť názor na riešenie takto závažného problému kompetentnými osobami a organizáciami.

Na novom webe nájdete aj aktuálnu dopravnú situáciu pre lepšie zorientovanie sa, kedy sa vybrať do mesta bez toho, aby ste v kolóne strávili hodiny.

Veríme, že sumarizácia dôležitých dát pomôže v orientácii každej dotknutej osobe.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Buďme radi,že máme SOL. Kde by ste si prečítali čo sa deje v meste ? Na informačnej tabuli ? Prosím,komu sa nepáči,nech aspoň nepíše blbosti. Za mňa ďakujem SOL, že ste.

  2. Nebyť SOL tak sa v ten deň ešte na obed nedozviete ze ho idú zavrieť. Vy dementi. Vazte si to co robia, robia to pre vás!!!

  3. Ešteže pri presune z bodu A do bodu B využívam väčšinou (a ak počasie dovolí, tak takmer vždy) dvojkolesového tátoša 🙂 A ako vidím, v najbližších dlhých mesiacoch to bude u mňa vyslovene nutnosť. Síce priamo dotknutý úsek pri jazde do zamestnania nevyužívam, ale hlavne kvôli zhustenej premávke, najmä v čase špičkiek.

  4. Spravte prejazd cez koľaje pri strážnom domku, veď vlaky nechodia.
    Tých pár panelov vytiahnuť nie je problém. Na obyvateľov sa nikdy
    nehľadelo, iba pri voľbách sú dobrí. Bola som v 5000 dedine kde sa cez koľaje chodilo iba k rieke a na pole. Perfektný podjazd, Tu žije a robí množstvo obyvateľov.

  5. Snahy vedenia mesta su, no podla mna si nik so zeleznic nezoberie na zodpovednost povolit prechod cez kolaje aj za predpokladu, ze je DOCASNE zeleznicna doprava v uvedenom useku vylucena.

    Uspech by bol, keby kompetentni „nevideli“ porusovanie predpisov. Problem ale nastane vtedy, ked si pri prechadzani cez kolaje prva babicka vyvrtne clenok alebo udrie koleno.

  6. Prosím vás, zabudli ste na kasarensku k vojakom, ako sa mám dostať do práce, keď tam nejde žiadny autobus, dakujem

  7. Teraz aj ti nemotorovi účastníci sadnú do vlastných vozidiel a cesta na R1 bude upchať až po Sládkovičovo A kde sú tí ekosi čo majú plnú pusu reči keď sa zvýši preprava Treba tam čo najskôr niečo porobiť nech peši a nemotorovi môžu prejsť cez most Odbúra sa polovička vozidiel

  8. Obyvateľka 16. mája 2023, 13:02
    Podpíšete sa pod takéto rozhodnutie? Zo železničiarov to neurobí nikto. Pretože stačí jedno malé zranenie a problém bude mať ten, kto to povolí. Čiže ŽSR. A prečo by to robili, keď aj oni sú poškodení?
    Pura vida 16. mája 2023, 14:50
    Prechádzanie cez koľaje mimo povolené priechody a prechody je porušovanie zákona. A nad to nemá žiadna tabuľa.

  9. Je problém aby železnica vybudovala zvýšený perón pri cintoríne čiže novú zastávku .Na stanici nastúpiš a vystúpiš pri cintoríne a spät.Si na druhej strane,chodec a bicykel.

  10. 1,5milona? viete si predstavit postavit dom za 1,5mega? to by musel byt luxusny palac,a nie zvyseny prechod cez kolaje,tak max 100tis.ale na slovensku to moze byt aj za 2,5mega.

  11. Miloš to je moc , spraviť zastávku pre vláčik ktorý by pendloval 600 M hore dole predražené.Nastúpiš na stanici a vystúpiš na druhú stranu Serede pri moste.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img