ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Obchádzka rozpadajúceho sa už uzatvoreného mosta ponad železnicu spôsobuje nadmerné opotrebovanie ďalších ciest

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Keď sme pred asi tromi mesiacmi upozorňovali na to, že obchádzková trasa pre vodičov obchádzajúcich uzatvorený nadjazd ponad železnicu v Seredi bola vytýčená po značne rozbitej komunikácii, upozorňovali sme len na stav nadjazdu ponad rýchlostnú komunikáciu R1, ktorý už v danom čase bol označený dopravným značením Pozor! Nerovnosti na ceste! Dnes je pochopiteľne v ešte výrazne horšom stave.

Čítajte tu:

Rozpadajúci sa most okamžite uzatvorili a premávku presmerovali na druhý, ktorého vozovka je v obdobnom stave

Tí, čo obchádzajú uzatvorený most ponad železnicu cez Dolnú Stredu a po Cukrovarskej ulici, veľmi dobre poznajú stav komunikácie a nepochybne pociťujú jeho výrazné zhoršenie práve od uzatvorenia nadjazdu. Je to prirodzené, keďže hustota dopravy na tomto príjazde do mesta sa zvýšila pravdepodobne následkami.

Najmä príjazd do mesta od Dolnej Stredy začína byť v stave, kedy sa vodiči snažia jamy a terénne nerovnosti obísť manévrami, na ktoré sme zvyknutí skôr v menej rozvinutých krajinách mimo Slovensko.

Ak nepríde k rekonštrukcii predmetnej komunikácie, tak s najväčšou pravdepodobnosťou za obdobie uzatvorenia nadjazdu prestane byť táto cesta pre moderné osobné autá s nízkym profilom zjazdnou. Je otázkou času, kedy si poškodení vodiči začnú u vlastníka komunikácie uplatňovať náhrady za poškodené súčasti áut, prípadne kedy na uhýbacie manévre doplatí iný vodič, alebo cyklista.

Ak bude pristúpené k výraznejšej rekonštrukcii cesty, nateraz ťažko predpokladať kade bude vytýčená obchádzková trasa obchádzkovej trasy a aké ďalšie náklady budú občanom spôsobené.

Problémom na Slovensku evidentne je rozložená správa rôznych druhov komunikácií medzi veľa subjektov. Tieto medzi sebou pravdepodobne nekomunikujú buď vôbec alebo komunikujú nedostatočne a tak k anomáliám tohto typu, na ktoré doplatí v konečnom dôsledku vodič a občan, dochádza často.

Najnovšie je vidieť, že zúfalého stavu vozovky si je zodpovedný aj správca, keďže skutočne veľká premávka nebezpečná jama je už označená prenosným dopravným značením. Budú pribúdať ďalšie?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale hlavne ze tomcanyho ulica a cesta je tip top. Uz sa vyplavuju veci na porchu po tych jeho obdobiach nic nerobenia. Hlavne ze odmeny boli bohate

  2. Treba Viskupicovi pripomenúť,ze trnavsky kraj je aj Sered,nie len Hlohovec,tam sa foti pri vysvietenim moste,sko keby postavil neviem čo,ked opravy vsetky mosty,potom nech sa aj fotí,tento most v Seredi je odstaveny pre nákladnú dopravu uz 5r,ked sa opravoval v Hlohovci most,obchadzka bola cez Sered,tak teraz by sa patrilo opraviť most aj cesty!!!

  3. No je tam toho v Šoporňi není žiadna obchádzka žiadna veľká doprava a vôbec nie kamióny a cesty sa tam prepadáva ju po spustení kanalizacie😅😅 a cesty sú nové tak ocom je to?

  4. Pán Majko podte si zabehat po hrádzi okolo zberného dvora … garantujem ze Vás aj chut prejde… neuveritelný smrad kvas alebo co to je … musel som hodit šablu do buriny 🤮

  5. Si myslím, že v tejto situácii írečito po Serédánsky- „nény o čéém diskutúúvat “ a basta. !!! Skúsiť ponad „cestu“ levitúúvat aftákem a tééž basta !!!

  6. Ten úsek od zberných až po svetelnú križovatku by mohli opraviť celú. Pekný nový a kvalitný asfalt!!!! Je to horšie než tankodrom. Vodiči stále rozbite čapy,nápravy a kompetentných to vobec nezaujíma!!!!!! Všade samé kanály, prípojky vody, diery, no niečo hrozné. A ráno ešte tadiaľ letia vodiči ako na pretekárskej dráhe. Bezpečnosť im nič nehovorí aj napriek vzhľadom ako vyzerá vozovka. Otrasné.

  7. Bezmena 15:40 a čo má Viskupič spoločné s mostom v Seredi, ty dilino? Ten most nepatrí VÚC a keď im niečo v Seredi patrí, tak sa ohľadom toho s dôverou obráť na poslanca VÚC zo Serede, ktorý tam akurát prdí do stoličky a serie na občanov Serede a teda aj na teba.

  8. na poslanca VÚC zo Serede
    na poslanca VÚC zo Serede
    na poslanca VÚC zo Serede
    kua, kto by to tak mohol byt
    jaaaj to brucho???
    to sa moze obratit rovno na ten prd v tej stolicke.

  9. Ten smrad tam je celé leto ty brzda… za bývalého pána primátora ktorého tu tak očierňujete to tak nebolo…

  10. Kedy ostrihate fandliho ulicu??Odpadky po celom meste a tie bio nadoby no fujha smrad neskutocný….AKO vidím cele mesto ide dole vodou hanba luník 9….Na udržbe pracuje sami ožralec žiaden kvalifikovaný zamestnanec takže SERED KOZKVITNE …..dane viac platit nebudem !!!

  11. TRI ROKY JEBALI NATO A TERAZ OBCHADZKY A ZNIČENÉ CESTY HNUS SKRÁTKA SLOVENSKO A SEREĎ PRIATELIA TU NIKDY NEBUDE DOBRE ! ŠERBEL SA NABALÍ A KVALITNE NÁS POOKRADA A BUDE SA ROBIT CTIHODNÝ KURBEL . A SERED STOKA A SAMÝ DROGISTA

  12. Dnes som išiel do BA .Pri garaži som si naprogramoval GPS.lebo neviem kde sa ulica nachádza K môjmu prekvapeniu ma navigácia smerovala na uzavretý most.Garminu to nikto nehlásil

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img