ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Do sporu o rybársky revír v Dolnej Strede nateraz patriaci Sereďanom, už zasiahla aj polícia – AKTUALIZOVANÉ – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dolná Streda / Sereď /  Včera a najmä dnes sa v lokalite „Dolnostredské“ –  rybársky revír striedali policajti výrazne častejšie, ako by si pravdepodobne strany sporu predstavovali.

Podľa nateraz dostupných a nepotvrdených informácií Dolnostreďania nemali rešpektovať súdne rozhodnutie vo veci práv k lovnému revíru a mali znemožniť dokonca odchod rybárov od vody uložením betónových zábran na príjazdové komunikácie.

Do chránenej lokality mala byť dokonca navezená stavebná suť a vytvorená nelegálna skládka odpadu.

Bližšie informácie stále zisťujeme, no nateraz to vyzerá na skutočne vyostrené vzťahy medzi seredskými a dolnostredskými rybármi – alebo obcou?

O prípade budeme ešte informovať.

AKTUALIZOVANÉ – Pridané video

zdroj foto: Peter Pančík

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hádam revír patriaci „seredčanom“,nie sereďanom.Aj keď to nie je o rybároch,v campingu si neustále opekajú ukrajinci,slovák sa tam nemá šancu dostať,jedine,že by tam bol od rána.

  2. Ty primitiv,ty si dobrý hajzel, vôbec nepoznáš problém o čo ide a zato sú seredsky rybári hajzli? Drž radšej papuľu,ty primitiv!

  3. Oravec že ešte nevieš skapat..zdechlak zakerný…v dolnej strede ta už ludia nemusia…okrem tvojich kamošov čo si tam fajčite ciciny…a u teba je to zname..vsade na okoli…

  4. Oravec už beha nahaty po dolnej..v podprsenke…😄Uz mu tak jeblo v gebuli ze sa nevie zmiernit ze uz mu zostane len kybel na dvore s vodu..a nie sukromačik…Nuž Miloško rozpisovat o tebe to uz vsetci vieme že mas v lebeny najebané….Pá pá Oreo…

  5. Este aj fotopasce si tam daj ty trubka nenazranaaa bachrata chytenaaa..pekne ti to kuuruje z toho slnka na tu hlavicku 😁🤮🤮🤮💩💩

  6. Dolná Streda bravooóó, dali ste tam betóny aby ste zabránili seredským kormoránom kufruvat ryby ktoré im už dávno nepatria

  7. Seredsky rybarsky zvaz nech ide do pekla. Chcem ist s malou 6 rocnou s prutom na rybky nech ma radost, hej ale to nemozem, musim jej kupit listok. Kupim listok, hej ale nemoze stale ist, lebo sprievod si musi kupit listok cez 300e. To uz nam vsetkym ozaj drbe. Nech ide cely zvaz do prde..

  8. Sered tam roky len bordel vozila a Dolná streda tam konečne spravila poriadok. Škridla neni škodlivá a aspon sa to vyrovnalo. Ryby tam nasadila Dolná Streda. Najvyšší súd to pridelil Dolnej Strede tak čo sa tu rozpúčate.

  9. Anonym 10:09…to snaď nemysliš vážne že dolna tam napúštala..všetko ma sereď na papieroch kolko rýb tam išlo..Dolna tam dala nasadu cca 300 ks kapra pred 5 rokmi…tak co tu trepeš..Ale ani by som nemal obavy keby ten koment čo píšes je za nim Oravec..plus starosta a kamoši…Miloš už si senilny už to nemáš v hlave v poriadku…prešmochtaný starý dedo…a rozumu nikde…a to nemam nič proti starším ludom…ale teba sa nedalo nevšimnut si v tom mastnom tričku..a prešmochtanych galotach..uz sa uvedom a vystupuj slusne ci rozumovo alebo výzorovo..ty mecenáš či načo sa hráš….

  10. Ach… 29. augusta 2023, 10:38 ked víš kolko tam napustila Dolná Streda tak určite víš kolko tam za posledných 5 rokov napustila Sered. Tak nám to povedz. a omáčku okolo si odpusti.

  11. Dolná Streda tam dala na jar ryby za 40 tis euro, je o tom aj reportáž na RTV krea. Najviac tu mudruju ty ktorý ani na ryby nechodia.

  12. TOTO VŠETKO KED PREJDE ORAVCOVI. A TÝM JEHO HOVNOŽRÚTOM SLIZKÝM TAK SLOVENSKO JE SKURVENA STOKA AJ CELOU JEHO JUSTYCIOU A ZÁKONMY TAKÉTO ZÁSAHY DO BIOTOPU CHRÁNENEHO ÚZEMIA JE ČISTA SMRT PRE TISÍCE ŽIVOČÍCHOV .POZNAM TOTO ÚZEMIE SAMA SRNA A SRNČATÁ SEM TAM DIVIAK A OBROVSKÉ MNOŽSTVO JAŠTERICIEK A VTÁKOV CHRÁNENÝCH AJ KÁNE MOČIARNE TAM BOLI UZ TAM NIKDY NEBUDÚ . ĎAKUJEM SÚDRUHOHOVY INŽINIEROVI POTKANOVY ORAVECOVY PAPULE RAPAVEJ POJEBÁKOVEJ AJ JEHO POPRDAČOM ! KED VAM TOTO PREJDE VY TCHORY POJEBANÝ TAK IBA SMRŤ VÁM PRAJEM

  13. Ten KRETÉN JE KTO SI ZASTÁVA OZ DOLNA STREDA UVEDOMTE SI AK NEVIETE ŽE TO RAMENO SI TEN CHRASTORAPAVÝ BRUCHÁČ ROZDELIL AJ S JEHO CHRAPAČMI AKO JE IVAN ŠÍPOŠ A ASI TRAJA CO SÚ V TEJ HNUSNEJ BANDE JEDEN ÚSEK SI VYČLENILI SAMI PRE SEBE A TÝM TAM AJ BIOTOPY ZNIČILI A OSTATNÚ VODU MOŽU MAT IBA OSTATNÝ KOTRTKOVCI A NEŠTASTNICI KTORI NEMÔŽU A NESMÚ ÍST CHYTAT RYBY NA TO ICH ÚZEMIE ,, VYČLENENÉ ,, AKOŽE PRE PÁNOV A CISÁROV A ŠLACHTU Z DOLNEJ STREDY JE.NECHÁPEM SOMÁROV A JEBLINÁKOV KTORY SI ZASTAVAJÚ TENTO ODPAD A HNUS AKO JE ORAVEC ! STE KOKOTY . PRE NÁS NORMALNYCH RYBÁROV CHUDASY A VRIŤOPYCHOVCI ORAVECOVÝ . CHODTE SA POZRET NA TO RAMENO ČO SI TAM TIETO HOVADÁ DOVOLILI POROBIT S BIOTOPOM CHRÁNENEHO ÚZEMIA VY BLBCI ZADEBNENÝ . RYBÁRY ZO SRZ. SERED SI TO TAM NESMELI DOVOLIT ANI LE MALÚ ÚPRAVU TERÉNU . OTVORTE SI OČI .!

  14. MUSIM ZAREAGOVAT . POZORNE SOM SI PREČÍTAL KOMENTÁRE V JEDNOM KOMENTARI SA OBJAVILO MOJE MENO AKOZE ,, ,,,,, Dezo ,,. NO URCITE MAM MEDZI RYBARMI AJ NAJLEPSÍMI KAMOŠMI ZAKERNÝCH NEPRIATELOV KTORÍM TOUTO CESTOU VZDAVAM HOLD AJ POCHVALU . ASPON NEPISTE V MOJOM MENE URČITÉ KOMENTÁRE .VIEM ŽE SI ZBABELEC A NEZISTÍM TVOJU IDENTYTU ALE VED NEVADÍ ASI MI CHCES UŠKODIŤ ÁNO URČITE ALE NEVIEM PREČO ! ČO SOM TI SPRAVIL DEFEKT ?! V MINULOSTI ? ; ! ORAVECA NENÁVIDÍM TO JE PRAVDA . ALE TO JE MOJA VEC , A NIE TVOJA ALEBO PONIEKTORÍCH . AHOJ NAJLEPŠÍ ,, KAMARÁT .

  15. JASNE ZE IM TO PREJDE VED SLOVENSKO JE BANDA RETARDOVANYCH KOKOTOV A ZLODEJOV STACI POZRED NA PRYSKUMY. VED VY STE JEBNUTE TELCE CO SCU VAGABUNDOV MAT AKO VEDUCYCH. JEBNUTEJSI JAK CIGANE CELE SLOVENSKO.

  16. Pre Mazurek je kokot ….Si kamoš mám ťa rád tento komentár je najlepší 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝

  17. Pane skúste ísť do poľovníckeho reviru a dajte dieťaťu pušku nech si strelí bažanta alebo zajaca!Lebo dieťaťu sa to páči!Ale nebudem to ďalej vysvetľovať,ak poznáte zákon o poľovníctve a rybárstve, určite to viete! Ak nie,tak si to naštudujte a nepíšte hlúposti!Ja viem, že sú to len deti a všetko by chceli,tak ako chytať rybky,aj strieľať bažanty!

  18. Ste nenažrané prasce a všetko by ste najradšej vychatali/postrielali a požrali potom na hornákoch medvede chodia do kontajnerov lašovať lebo chúdence nemajú čo jesť

  19. Jednej veci nerozumiem, stym Oravcom som viedol niekolko „diskusii“ na internete, aj ked sa mu moc nepacili lebo nebudem si brat servitku ored usta ked sa bavim s takym clovekom ako je on. No nikdy, naozaj nikdy si ho nikto nezastal, diskusia bola vo verejnych komentaroch a jediny kto vidim ze „bojuje“ za ten ich sukromak je on viac menej, nechapem to vobec ako to je mozne, to ja si teraz poviem ze sintavske bane su moje ? Vie mi to niekto vysvetlit ? Alebo je to ozaj len cisto pre par vyvolenych, nikdy to nebolo planovane pre verejnost/obcanou dolnej stredy. Ak je to pravda, tak to neni clovek to je potkan posledny chrapun. Taketo veci v dnesnom svete su nemyslitelne a mali by sme sa mi normalni ludia uz konecne postavit takymto potkanom co sa nam snazia povedat co mame robit.

  20. Všetci tu nadávate na Serdehelanou a hlavne na Oravca. Pozrite sa ako nás dnes ojebali. Mali dať do Dolnej 800 kg kapra K3 a dali tam ledva 300 kg. Osobne som to videl a zarybňoval som vody dlhé roky. Takže vím čo hovorím.Toto je len Alinove divadlo. Zobuďme sa.

  21. Ty si videl?Ty si zarybňoval voľakedy? Dôjdi osobne v pondelok o 18stej na rybársky a povypravame sa!Ty hovädo, zbytočne len robíš hriech !!!

  22. Je smutne a neviem preco to tak je ale preco maju na dedinach problem s alkoholom ? Ludia maju skreslene myslenie, tliapu nezmysli niektori mavaju aj vidini ???

  23. neviem či si na drogách ale tvoje odhady sú chabé ako keď si voľakedy nasádzal do svojej peňaženky bolo tam dosť ľudí aby videlo násadu LACKO škoda že takto zavádzaš ľudí so svojimi kumpánmi a učíš zavádzať aj svoje deti

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img