ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Rozpadajúci sa most okamžite uzatvorili a premávku presmerovali na druhý, ktorého vozovka je v obdobnom stave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dolná Streda / R1 / Po okamžitom odstavení premávky cez most ponad železnicu v Seredi, bola prakticky všetka doprava presmerovaná na rýchlostnú komunikáciu  R1 medzi „Milexom“  a  Dolnou Stredou s výjazdom práve na Dolnú Stredu. Pri obchádzke sú vodiči nútení používať most ponad R1  v smere na Dolnú Stredu a následne Sereď.

Nielenže ide o aj tak čo do bezpečnosti problematickú križovatku, samotný správca komunikácii má vedomosť o zúfalom stave vozovky na nadjazde. Na nerovnosti na ceste upozorňuje aj dopravné značenie.

A to už ide o vozovku „pofľakovanú“ – situácia v nedávnej minulosti bola výrazne horšia.

Videozáznam jasne a zrozumiteľne dokazuje, v akom stave je momentálne viac menej jediný dopravný ťah spájajúci nielen okresné mesto  Galanta so Sereďou a obcami v jej blízkom okolí, ale v súčasnosti slúžiaci aj na denné dochádzanie občanov do centra mesta z lokality, ktorá je odstavením mosta prakticky od mesta odrezaná.

Skutočne je cestná infraštruktúra v stave pred úplným kolapsom a skutočne nebolo možné, resp. nebolo povinnosťou toto kompetentných predvídať a pripraviť sa na zvýšenú premávku vopred?

Vieme v akom stave bude výrazne dopravou naviac zaťažená hlavná cesta napríklad o mesiac?

Je vôbec bezpečné jazdiť v tak veľkej premávke na takto rozbitých cestách? Sme  vôbec ešte plnohodnotnou krajinou v srdci Európskej únie roku  2023?

A na záver – sú dostatočne efektívne vynakladané milióny Eur na cestnú infraštruktúru aspoň pri tak frekventovaných dopravných cestách, akými tie spomenuté a zadokumentované nepochybne sú?


Aktuálne informácie vrátane histórie vývoja situácie doteraz a aktuálnej dopravnej situácie v súvislosti s uzatvoreným mostom ponad železnicu v Seredi nájdete tu:

most.seredonline.sk


 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. nemôžeme mať všetko , kvalitné cesty a výborne zdravotníctvo aj zázračné zbrane a aj poprípade rozhľadených politikov to by však už bolo skutočne moc 🙂 . slovací vedený vpred mainstreamom si už vybrali . potrebujeme zbrane a toto je cena na oltár za našu politickú orientáciu ktorú musíme zaplatiť .

  2. Majitelia bánk sa postarajú o to,aby sme zostali dlžníkmi do konca života.

    Farmaceutické firmy sa s láskou postarajú o to,aby sme zostali chorí.

    Výrobcovia zbraní sa postarajú o to,aby sme zostali vo vojne.

    Médiá sa postarajú aby sme sa nikdy nedozvedeli pravdu…

    Vláda sa postará aby všetko vyzeralo legálne.

    A kto vlastní všetky tieto inštitúcie ?
    Ak toto pochopíš – pochopíš všetko !

  3. na svoju blbosť doplatíš ty – nikto ta nenúti aby si chodil do lekárne, k lekárovi, aby si využíval lieky alebo banky, maj hotovosť, plať v hotovosti, peniaze maj doma, nikoho to nezaujíma, využívaš to len preto že chceš a všetkým tvrdíš že musíš 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img