ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

DEBATA D v Seredi – ZMENA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Demokrati / Pozývame vás na Debatu D – diskusiu Demokratov o demokracii, vízii úspešného a bezpečného Slovenska a o tom, ako nestrácať nádej v slušnú a zodpovednú politiku.
  • Demokrati: EDO HEGER, JARO NAĎ, ANDREA COCHEROVÁ
  • Kedy: utorok, 2. máj o 18:00
  • Kde: DKaffé, Dom kultúry, Školská 1, Sereď
Demokratov nikdy nie je dosť!
Event na Facebooku: https://fb.me/e/2POXlUrCn

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pár mesiacov s nimi uz pretrpíme a odídu do zabudnutia. Škoda s nimi strácať čas. Napokon, budú traja, tak môžu diskutovať medzi sebou 😂

  2. Ale kde sú spomínaní Demokrati? Však sú tam ľudia, ktorí si myslia, že ich názor je ten správny a ich stranícke tričká menia každé voľby.. Ostatok je pre nich spodina, ktorá je im dobrá len na to aby sa dostali k válovu. Vo volbách im prajem toľko percent ako nám dávajú banky na naše úspory

  3. Trpíme už velice dávno,ten kto sa dostane k válovu zabudne na to,čo sľuboval predvolebnej kampani!Dajte návod,kto je voliteľný, mám už dosť rokov ale neviem vybrať…

  4. Už tie ich otrepaná sľuby počúvame pre každými voľbami. Posľubujú aj modré z neba a myslia si, že tým očankajú ľudí? Žiaľ, ešte stále a nie v malej miere sú „babky demokratky“, ktoré sa pri každej takejto návšteve rozplývajú, usmievajú a cítia sa ako v siedmom nebi. Nuž potom by ich nevolili. A čo po voľbách? Nadávajú, že čo nasľubovali, na to už dávno zabudli. No, nechce sa im opustiť teplé miestečko. To len v politike sa dá: nedělat a vydělat a nie málo.

  5. Žiaľ sám neviem koho voliť, návod nemám. Ak by bolo podľa môjho, nikto z doterajších by nesmel kandidovať. Svoju šancu mali, ukázali len korupciu, plnenie vlastných vreciek, aroganciu a hlúposť. Zas ostane len na možnosti voliť „menšie zlo“, ale koho to donekočna baví??? Alternatíva nie je zatiaľ žiadna a bojím sa, že ak sa náhodou vyskytne, v pozadí budú zas len tie isté postavičky.

  6. Bolo by dobre doplnit informaciu o obcerstveni. Ci budu aspon chlebicky a malinovka zadarmo. Urcite by to pomohlo k vyssej ucasti, lebo takto na tu besedu pride jeden clovek bez charizmy a jeden s charizmou primitiva, ktorych sance na zvolenie bez Igora su nulove. Bez tych chlebickov a malinovky nedava moc zmysel sa na nich ist len tak zadarmo kuknut. V televizii ich vidiet kazdy den.

  7. Kto vie aky je ucel tohto projektu na jedny volby a kto za tym fakt stoji. Pretoze cim viac hlasov dostanu „Demokrat“, tym menej ostane pre Matovica a Sulika. Nemozeme ignorovat moznost, ze toto je v skutocnosti fico projekt pre naivnych. Len ich volte. Nech maju 4,9%. To bude uplne najidealnejsie. Pre Fica…

  8. no zrazu sú mu dobré aj opice a dezoláti, keď chcú aby im dali hlas? Vraha, ktorý podporuje zabíjanie na Ukrajine nikdy voliť nebudem

  9. Môžu pokosiť trávu v Seredi😉 aj ten znak čo tu MM stále omielal , pri predchádzajúcom vedení mesta, Takto zarastené mesto a hlavne okrajové časti som ešte nevidela.

  10. Anonym 6:26. Nie sú kosiči. Nikto to za tú žobračenku robiť nechce. Môžeš sa prihlásiť a dajú ťa kosiť už dnes !

  11. Ondrej nas ty to das, ty nato mas. Ondrej travu treba kosit, uz je pomaly po kolena pri cinziaku. Kde to vazne? Majko fotecky robit, co sa schovavas teraz? Ze ta hanba nefackuje. A nemaz mi prispevky co sem davam. Nic neporusovali len boli o tebe. Hanbis sa za svoje ciny ked mi to mazes?

  12. Nakoniec bola plná sála a výborná debata. Obyvatelia Serede sú úplne iní, ako vzorka anonymov, čo sa tu predvádza v komentároch. Ved inak by tu stále vládol smeracky primátor. A už nevládne)

  13. Samozrejme, ze tam boli ich podporovatelia. Kto iny tam mal prist? Ti, komu su ukradnuti? A co to znamena, ze bola plna sala? Bolo tam aspon 160 ludi? Lebo Sered ma 16 tisic obyvatelov a 160 z toho predstavuje 1%.

  14. Pre mňa sú prijateteľní. Naď mi z dúše hovorí, že nešlušní ľudia sú opice keď lezú po bráne Grasalkovičovho paláca, resp. národnej pamiatky. V Londýne by dostal len za to, že si nohu vyložíš na pamiatku. Oplzlé, vulgárne reči sú aj v tejto diskusii a to už nie je diskusia. Vysoká tráva tu bola roky rokúce a okrem toho aj bankomatová, drogrová a developerská mafia.

  15. Tato beseda bola len pre vyvolenych.Takze organizator to nezvladol.A ze beseda,debata,podla mna dvaja z odvplanej vlady mleli svoje monology,ktore uz pozname ,LEBO FICO,SMER,HLAS.Keby sme nemali opoziciu,nemaju koho obvinovat,za neuspechy ,biedu,20000mrtvych,vojnu na Ukrajine.Expert na riadenie statu ,ze bol poziadany studentmi
    Univerzity v Presove, mat prednasku na ,UCAST POVINNA.Nabuduce treba oboznamit obcianov,aby debata mala grady.

  16. Hovori sa, ze zenu ani kvetinou…. Ale teba by mali svacat po tej sprostej hlave, kym nedostanes aspon trocha rozumu.

  17. Miroslava Horvathova. 6. mája 2023, 10:43

    Vidím tu biedu každý deň na zaprataných cestách prémiovými a novými autami, jazdí sa ako nikdy. Vidím tu biedu aj pri tlačenici v markete a na parkovisku pred ním. Za vojnu na Ukrajine môže slovenská vláda? Za mrtvych cez Covid môže slovenská vláda? Nebolo to náhodou tak, že na slovensku bola ochota dať sa očkovať najnižšia v EU a že sme zapratali JIS neočkovanými? Nebolo to náhodou tak, že zomierali v 80% prípadoch neočkovaný? Nebolo to tak, že sme uverili konšpiračnými teoriam a nedodržiavali opatrenia?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img