ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Eduard Heger a Jaroslav Naď na stretnutí v Seredi diskutovali s občanmi – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Ak si niekto myslel, že verejná kultúrna a vecná diskusia politikov zastávajúcich vrcholové funkcie v riadení štátu s občanmi  neexistuje, po včerajšku vie, ako veľmi sa mýlil.

V predvečerných hodinách si pred prakticky hľadisko plné občanov zaujímajúcich sa o veci verejné v DKaffe sadli  Eduard Heger, Jaroslav Naď a Andrea Cocherová.

Dve hodiny otvorene a bez servítky s prítomnými občanmi hovorili o všetkých témach, ktoré ich zaujímajú.

Kapacita  DKaffe bola už 7 minút po 18. hodine zaplnená  prakticky do posledného miesta.

Záznam celého stretnutia prinášame bez akýchkoľvek úprav tu:

A fotografie:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dementi pokope. Kurbel hanba ti. Tu sa pretrcas, ale travu pokosit nevies po meste. To si seredania zase zvolili neschopaka.

  2. Tá kapacita to si robite prdel 🙂 jasne že bolo už 7 minut po 18tej plné ked sa tam zmesti 30 ludi aj s ochrankou… 🙂 hotova komedia… percentá nemajú ludia na nich serú ale tak skúšať musia… dovi dopo

  3. Podľa fotiek poznám pár ľudí a teda viem, že sa na diskusiu s politikmi nehodia…takže asi taká bola úroveň tejto diskusie

  4. Minister obrany a robí predvolebnú kampaň strane,ktorá ešte nie je zaregistrovaná, cirkus pokračuje, včera konflikt medi Matovičom a LGBT,tá inakosť sa zase predviedla,neustále trepú o ohľaduplnosti, ale reálne sa ukázali,vulgárna,zvrátená ideológia..

  5. Skutočne ,,nabitá sála „s asi päťdesiatimi občanmi zo 16 000-ovej Serede bola zvedavá na už stokrát opakované ich slová.Tzv.Demokrati,ktorým tak zachutila moc,že ani po vyslovení nedôvery nedokážu odlepiť svoje veľactené zadky zo stoličiek a bavorákov,a idú nás školiť z demokracie.Zrazu sú proti Matelkovi,hoci ho tri roky držali na výslní a tým samozrejme aj seba.Pred názov svojej strany,zloženej z potkanov opúšťajúcich svoje lode by im patrilo dať,,Ne“.

  6. Toto je tam tá voličská vzorka Olano a demokratov ?
    Prepadnutý hlas a vlastný pocit hanby by bol výsledkom toto voliť

  7. bravo, tak po vyse 2 rokoch si konecne sadli s verejnostou na pokojnu diskusiu. Doteraz to bola nepokojna jednostrana diskusia prostrednictvom odkazov. Jaro Naď: Ja Normálnych ľudí nevidím demonštrovať, Iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov.

  8. To je hnus to sa nedá počúvať ani pozerať tlapanie o ničom a hádzanie zodpovednosti má všetkých iných len to neni o nich a neurobili nič len zavadili najprv chválil Naď Matoviča teraz ho topi a chváli Hegera len aby tam zostal

  9. K počtu prítomných na stretnutí je potrebné povedať aj to, že pred DK bolo šesť aut s bratislavskou ŠPZ-kou, a po jednom z okresov Hlohovec, Trnava a Šaľa. Domácich bolo sotva tridsať. To však nie je podstatné. Skutočný záujem o Demokratov ukážu až septembrové voľby.

  10. Vystúpenia v skratke.
    Jaroslav Naď
    Sputnik je neúčinná vakcína,
    Kam sa hrabe ruská medicína.
    Stíhačky a naše zbrane sú už na Ukrajine,
    Kto a čo pomôže našej domovine?
    Odleteli tam aj s ústavou našej republiky,
    Zostávajú nám iba právnické repliky.
    Slovenskí junáci odmietajú brániť vlasť,
    S lopatami ísť proti dronom a raketám nie je žiadna slasť.
    Slovensko obchádzajú hoaxy, Fico a ruská propaganda,
    Keď máš iný názor, nie je to žiadna sranda.

    Eduard Heger
    Po voľbách napíšeme najskôr program vládny,
    Až potom si rozdelíme hranty.
    Máme skvelý plán obnovy a reformy,
    Euráče priskočia do nastavenej formy.
    Demokratické sily budeme spájať,
    Aj keď Fico bude nadávať.
    Naša strana sa volá Demokrati,
    Aj keď čas vlády sa nám neúprosne kráti.

  11. skoda, ze som tam nebol. Zevraj sa hrali na skovavacku.
    Edko sa pyta: prave vajce vidis ma?
    Mirko odpoveda: nie, nevidim, lebo medzi nami je … -)))

  12. Bola som tam a naozaj je pravda že polo plno.Pri kamere boli voľné dve miesta pre pána Majka a jeho syna.Nakoniec obaja stáli celé dve hodiny lebo aj jedno miesto ich obsadili.Možno niekde v strede ešte jedna stolička bola voľná.Bola dobrá diskusia.

  13. preco si tupy chuj mysli, ze ked si da meno demokracia, uz nebude tupym chujom? bude, tak ako bol jeho dedo a ako bude aj jeho vnuk.

  14. A nehovorilo sa tam napr. aj o tom, či sa došetrilo, kam za býv. ministra obrany zmizlo obrovské množstvo zbraní a munície zo skladov? Alebo sa to zmietlo pod koberec?

  15. Táto sebranka bola v Seredi?! Tfuj , len diskutuje kým môžete, lebo po voľbách ste skončili. Ja som nikdy nebol volič smeru , ale keď bol smer pri moci tak aspoň neťahal SVK do takých sračiek. A tie reči že kradli a mafiáni a neviem čo… Tak prečo za tie 4 roky ešte nesedia? Lebo na nich nemajú nič normálne. Museli si nájsť kajúcnikov , s ktorými im to zlyhalo a tie keci že ich Žilinka zachránil , to s tým sa nechá nakŕmiť len slabomyselny , lebo v takej situácii nie že mohol, ale musel konať tak ako konal. Veď to bola čistá fraška. Veď keď na niekoho poviem že je mafián a zlodej tak asi mám dôkazy… EU je dobrá myšlienka , ale v momentálnej situácii keď tu šéfuje Európska komisia , ktorá je posluhovač globálnych magnášov je treba vládu ktorá myslí aj pronarodne a nie slepo poslúchať a strieľať sa do nohy každý týždeň.

  16. Odporné ! Morálna žumpa ! A tí ľudia, čo sa na nich prišli pozrieť, tiež musia mať v hlave nassraté…

  17. Aha, bohovia zostúpili z nebies medzi ľudí. A čuduj sa svete, KULTÚRNE a VECNE diskutovali! Vždy zostúpia. Vždy pred voľbami. Inak sú celé volebné obdobie arogantní a my sme pre nich len ovce, čo dali svoj hlas a teraz majú držať hubu a krok. Sme pre nich dezoláti a opice.

  18. Agent, mafia má najlepších advokátov. Keď bol smer pri moci 12 rokov, koľko nemocníc postavil, koľko mostov opravil, dokončil diaľnicu do Košíc? Nie??? Tak kde sú tie peniaze, veď vtedy boli “ dobré časy“.

  19. Nuž slušne sa vyjadriť nedá. Jeden sviniar horší ako druhý. Ako šaškáreň v parlamente. Kto tu volil nejakých Demokratov ? Veď počas volieb ani len samotní ,,Demokrati,, netušili, že nimi vôbec budú. To je tá demokratická spravodlivosť. Prajem obom hlavným protagonistom teda konkrétne Naď a Heger, aby sa už ostrili ich budúce pracovné nástroje krompáče a lopaty. Ty, ty, ty.

  20. Vidim ze v seredi mame vela dementov, zisli sa v tejto diskusii nadomnou. Asi volici smeru, hlasu, republiky a kotlebu. Rovno ste sa mali utratit a skoncit sami svoju pozemsku púť, negramoti 🤣
    Slava Ukrajine

  21. Pán Putin prídite sem čo najskôr urobiť poriadok s týmito bezmozgovými liberálnymi vypatlancami !
    UkrajinSSký Alzák idi v chuj !

  22. Poirot, nie mýliš sa, nie je ich veľa, sú maximálne 2 dezoláti a frustráti, ktorí diskutujú sami so sebou, lepšie povedané oplzlo nadávajú a vykrikujú, inšie nevedia. A ešte taký zamestnanec ruskej ambasády alebo nejaký zaplatený a zneužitý chudák ako ten Anonym 20:16

  23. Iveta anjelská čertica, tá úbohá seredska spodina,tam mukluj ,lebo sprostá si jak tágo od biliardu,ty ideš nazývať niekoho dementom?Hlupaňa!

  24. Anonym 3. mája 2023, 20:16 – sledujuc Vase prispevky rozmyslam, dokedy Vasa osoba zostane bez pozornosti policie.

    Chapem odlisny nazor na Covid, vojnu, zeny, pivo aj pocasie.

    Ale VEREJNE osobu na ktoru je vydany medzinarodny zatykaci rozkaz vyzyvat aby dosla skoncovat s ludmi majucimi iny nazor ako Vy, povazujem za hodne primitivne a daleko za hranou zakona.

    Povazujem za neakceptovatelne VEREJNE takto primitivne a vulgarne vyjadrovanie o inych ludoch.

    A povazujem za jasny umysel sirit prorusku propagandu Vasou osobou, kedze systematicky obdobnymi komentarmi spamujete diskusiu pod viacerymi clankami.

    Toje len moj nazor, mozno ini ludia maju na veci nazor odlisny.

  25. Rozmyslam, ze kto tychto odidencov z OlaNo zoberie k sebe pred volbami na kandidatku. Oni sami o sebe su nezvolitelni. Bolo by super, keby tu znacku Demokrati udrzali az do volieb, nech tie hlasy prepadnu, ale obavam sa, ze ich onedlho opat uvidime naspat u Igora. Bez neho su nezvolitelni. Ako vidiet aj na zaujme o tuto besedu.

  26. Lepšie veriť v Boha ako novinárom. Nikdy neviete pre koho pracujú. Hlavne treba vedieť kto vlastní médium. Soros vlastní média, aký účel to má?

  27. Ako tak čítam tie komentáre tak to tu zase priam prekvitá „inteligenciou“. Ma pri tom ani neprekvapuju potom tie preferencie SMERu a ďalších proti slovenských strán. Nehovoriac o tom ako májú fašisti vela podporovateľov aj u nás v meste. V meste ktoré nemá práve najlepšie spomienky na fašizmus.

  28. Koľko divákov bolo v laviciach skutočných? Treba porovnať fotky z ich vystúpení po iných mestách…

  29. Sledujuc komentare sa bavim nad kreativitou niektorych autorov.

    Podla mna je uplne jedno, ci s nimi prisiel jeden, alebo desat ich ludi, clenov, ci podla niekoho „komparzistov“.

    Osobne som registroval tak sest evidentne clenov ich strany. Mali totiz odznaky D. Co si pamatam, resp. som si vsimol, nesedeli v hladisku, ale boli v barovej casti a minimalne dvaja ktori zo zaciatku sedeli nasledne vstali, aby uvolnili priestor prichadzajucim divakom. Ono totiz kamera bezala asi pol hodinu pred a o nieco dlhsie po diskusii.

    A preco neriesim tych par „kusov“ ich clenov popijajucich kavu vedla? Nuz, nie som zacykleny konspirator a viem jedno – nie je dolezite, kolko ludi kedy pride a bude diskutovat, pripadne arogantne zosmiesnovat inych. Dolezity je vysledny pocet hlasov vhodenych do urien pri volbach a to na celom Slovensku. A teda program a dovera ludi v nich.

    Dolezite teda je, kolko ludi presvedcia aj odpovedami na nepochybne nie prijemne otazky, ktore som polozil ja.

    Povedane inak – kazdym ucelovym komparzistom na obdobnej akcii, by klamali samych seba organizatori. A iste priemerne inteligentny jedinec uzna, ze to by im bolo vo vysledku uplne na hov_no. Akurat zbytocne naklady…

    Osobne som rad, ze aj pri takto vypatej nalade znacnej casti spolocnosti, nevahaju prave Heger a Nad prist medzi obcanov a povolit im akekolvek otazky, ba dokonca si ich aj otvorene pytaju.

    Takito odvazlivci dnes uz vymizli aj v mnohych samospravach. Este pred pol rokom, by sa takehoto niecoho obcania nedockali ani od primatora a jeho zastupcu,ktorych tu 12 rokov vysoko nadstandardne platili zo svojich dani.

    A ked smepri samospravach – potesilo ma, ked sa pan s panou na mna obratili s podakovanim, ze som chodil do ich obce Brunovce a pomahal som odhalit spinavosti v ich samosprave.

    Slovensko je male…

  30. Prosim ťa nebuď trápny… kde žiješ v akej rozprávke o 12 tich mesiačikoch či čo… sú to len predvolebné ťahy ako nalákať “holubov do pasce” po voľbách už vieme ako to zvyčajne dopadne…

  31. Pre mňa sú prijateteľní. Naď mi z dúše hovorí, že nešlušní ľudia sú opice keď lezú po bráne Grasalkovičovho paláca, resp. národnej pamiatky. V Londýne by dostal len za to, že si nohu vyložíš na pamiatku. Oplzlé, vulgárne reči sú aj v tejto diskusii a to už nie je diskusia. Vysoká tráva tu bola roky rokúce a okrem toho aj bankomatová, drogrová a developerská mafia.

  32. Heger – minister financíí – Rázsochy sa nedostavajú!!!
    Heger – minister zdravotníctva – Rázsochy sa dostavajú!!!
    Tento príklad mi stačí na to, aby som pochopil čo je to za neschopnú a hlúpu figúrku…

  33. To je snáď vtip, že si mám vážiť politikov za to, že vo vypätej situácii mali odvahu prísť medzi ľudí a diskutovať. Je to predsa ich psia povinnosť, súčasť náplne práce, zodpovedať sa občanom. Je to služba. Okrem toho, vypätú situáciu spôsobujú politici, nie občania, o tom snáď nebudeme polemizovať. Okrem toho, prišli diskutovať, pretože si prihrievajú predvolebnú polievku a nie preto, že by ich zrazu začali zaujímať názory občanov.

  34. Proamerický poskok a odchovanec z Globsecu Naď, na záver diskusie zahlási, že Fico je neprijateľný a pre SK by jeho zvolenie malo následky. Ako pardon, ale kto vo voľbách vyhrá nech nechá na ľudí. Alebo už dáva najavo vôlu západu ako majú vyzerať „slobodné a demokratické“ voľby? Koho máme voliť? Neschopných idiotov, ktorý za 4 roky enormne zvýšili zadlženosť krajiny, rozdrbali celú krajinu a skáču podľa toho ako Brussell a Washington pískne? Nech idú do pi..

  35. Ešte mám čerstvo v pamäti keď nás tieto šimpanzi nútili byť doma a oni si vozili dievky v limuzínach pre vitamíny

  36. Anonym 4. mája 2023, 15:36…týchto som nevolil a ani nebudem ale myslím, že ak ti vadí zadlžovanie, rozjebanie krajiny a skákanie podľa Bruselu/Washingtonu tak by ti nemalo vadiť ak niekto povie že je Fico nevolitelný…ten robil presne to čo ti vadí…
    – zadlžoval aj ked nebola kríza/vojna/pandémia (napríklad češi robili prebytkové rozpočty, my iba schodkové a to v čase kedy sa dalo šetriť na horšie časy)..
    – rozdrbali krajinu – zdravotníctvo, školstov, ovládnuté súdy
    – skákali podľa EU/USA – prijali euro, schválili našu pomoc grécku, nakúpili F16, prijali vaznov z guantanama, navýšili misiu v afganistane, rozjednali DCA, zahlasovali vstup Fínska/Svédska do Nato, sú za Ukrajinu v EU…ani týto tak neskáču ako skákali Fico a spol….
    tak v čom ti teda vadí ak niekto povie že Fico je neprijateľný?

  37. Ratafak plachta 4. mája 2023, 16:17
    Ide mi o posratý princíp. Naď sa nemá čo vyjadrovať kto je alebo nie je prijateľný, to ukážu voľby. A po nich bude dúfam, táto grupa parchantov, už len minulosť. Boli tu, mali možnosť a posrali načo pozreli.

  38. Chýba mi objektívna reportáž zo dňa UN veteránov. Vraj vojaci stáli vonku pred kasárňami a v areáli sa rozdávali medajle? Čo sa stalo a prečo?

  39. Falošní ľudia sa dali do kopy s bláznom, dnes od neho utekajú a zakladajú stranu demokrati. Falošnost dosiahla vrchol. Majko, dúfam že im nenaletíte.

  40. Ratafak,chlape,si trápny a zbytočný.Ty a Tebe podobní,tak ako fungujú auta na benzín,naftu,a aj el.tak vy fungujete len na Smer,to je celá Vaša agenda,a ešte sa snažíte neustále vyvolávať tiene nejakého komunizmu a komunistov.Nic iného vás nenápadne.S tým už choďte láskavo ,viete kam.Ludia rozhodnú,a dúfam,že správne.

  41. ten buzerantský ritolízač v kockovanej košeli na záver čo vykrikoval nacistické heslo bol kto?asi dovezený jebo.

  42. Chcel by som vedieť,že ako teraz prežíva M.M ten totálny krach tejto soldatesky,ktorá sa teraz rozdelila na ,,Demokratov“ a zbytok verných tomu totálnemu prepadáku v podobe ,, najlepšej vlády v histórii Slovenska“,ktorému poslušne a neobjektívne slúžil v podobe oslavných článkov.Totálny krach takejto pozliepanej väčšiny z plagiátorov,neschopákov,náboženských fanatikov predpovedala príčetná časť obyvateľov,len niekoľko Matelkových sfanatizovaných ľudí to nechcelo vidieť,lebo zrejme mali z nich nejaký profit.A teraz sa v plnej nahote ukazuje ,,protikorupčná vláda“,keď si teraz ako súperi v budúcich voľbách začínajú vyčítať svoje korupčné skutky.

  43. Údajne buď boli zaplatený alebo nevedia nevedia aká je životná situácia obyčajných ľudí. Heger predával exkluzívny alkohol z Ruska v Amerike ako podnikateľ pred voľbami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img