ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

DHL SEREĎMARATÓN a SEREĎMARATÓNIK sa blížia. Nepremeškajte registráciu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

SEREĎMARATÓN

Najväčšie cyklistické preteky na Slovensku DHL SEREĎMARATÓN sa uskutočnia 21. mája 2023. Pôjde už o 17. ročník úspešného športového :podujatia, ktoré každoročne priláka cyklistov z celého Slovenska aj zahraničia. Štart bude o 10:15 hodine na Námestí slobody, kam sa po prejdení trasy cyklisti vrátia späť do cieľa.

Registrácia

Záujemcovia o preteky sa už niekoľko týždňov môžu registrovať na stránke www.seredmaraton.sk. Zaregistrovaním sa a uhradením štartovného poplatku prevodom vopred si zabezpečíte zvýhodnené štartovné aj bezproblémovú a rýchlu prezentáciu v deň pretekov. Registrácia v deň pretekov nebude možná. Organizátori v tomto roku nastavili limit účastníkov, preto odporúčajú nenechávať registráciu na poslednú chvíľu. Link: https://my.raceresult.com/235226/registration

Štartovací balíček

Každý zaregistrovaný pretekár obdrží štartovací balík s čipom na elektronické meranie času, štartovacím číslom, cyklistickou fľašou, zľavovým kupónom na nákup športových potrieb. Balík bude obsahovať aj energetický gél Monk Nutrition, energetickú tyčinku Max Sportm sladké prekvapenie od Sedity, ovocie, nápoje, lístok na obed, tombolový lístok a pod.

Kategórie

Už tradične budú pretekári rozdelení do kategórií:
A: 18-29 rokov E: 60-69 rokov
B: 30-39 rokov F: 70 a viac rokov
C: 40-49 rokov G: Ženy
D: 50-59 rokov H: Súťaž družstiev

Trasa

Trasa pretekov bude mať dĺžku 116 km a 1150 výškových metrov a prechádza 2 krajmi, 4 okresmi, 21 obcami a 2 mestami.

Víťazi

Hodnotné ceny sú pripravené pre víťaza celkového poradia, víťaza rýchlostnej prémie, víťaza horskej prémie, prvých troch najrýchlejší pretekárov v každej kategórii.

SEREĎMARATÓNIK

Už tradične budú súčasťou aj cyklistické preteky aj pre deti SEREĎMARATÓNIK. Deti budú rozdelené do 5 kategórií podľa veku. V roku 2023 sa bude konať v poradí už 8.ročník.

Registrácia a štartovné

Registrácia je možná iba online do 17.5.2023, na mieste sa registrovať nebude možné. Link: https://my.raceresult.com/239039/registration

Štartovné
online prvá fáza 1.4. – 30.4.2023 3€
online druhá fáza do 1.5. – 17.5.2023 5€

Štartovací balík

Štartovací balík bude obsahovať sladké a vecné prekvapenie, cyklistická fľaša z limitovanej edície Sereďmaratón, voda, medaila, sladké waffle so šlahačkou a ovocím, štartovacie číslo, čip na meranie času a tombolový lístok.

Novinka pri detských pretekoch

Výdaj balíkov bude po novom v sobotu v čase 15:00-18:00 na Námestí Slobody v Seredi a v nedeľu pred pretekmi na rovnakom mieste v čase 10:30-11:20. Odporúčame si prevziať balíček v sobotu, pretože pre prvých 100 prevzatých balíčkov bude pripravený darček navyše.

Kategórie

I. 0 – 1 rok 2023-2022
II. 2 – 3 roky 2021-2020
III. 4 – 6 rokov 2019-2017
IV. 7 – 9 rokov 2016-2014
V. 10 – 12 rokov 2013-2011

Trasa pretekov

Detské preteky budú prebiehať na krátkom okruhu v areáli parku s cieľom na Námestí Slobody. Počet okruhov sa zvyšuje v závislosti od kategórie.

Dĺžka okruhov

I. kategória 10 m ( povolené aj kolobežky a odrážadlá )
II. kategória 400 m
III. kategória 900 m
IV. kategória 1 500 m
V. kategória 2 500 m

Víťazi

Prví traja v každej kategórii získajú medaile a hodnotné vecné ceny.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img