ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Do Serede prichádza nové logistické centrum – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V meste Sereď sa v priemyselnej časti chystá výstavba nového logistického centra, tentoraz pre jednu z najväčších automobiliek zameraných na výrobu elektromobilov.

Toto logistické centrum má v budúcnosti slúžiť na výrobu a triedenie súčiastok pre elektrické autá. Pre mesto Sereď to znamená obrovský krok vpred a nádej na zlepšenie hospodárskeho vývoja. Vzniknú nové pracovné miesta pre obyvateľov Serede, aj blízkeho okolia.

Plánovaná výstavba má byť zahájená v roku 2025 a logistické centrum bude vybavené modernými technológiami. Podľa našich informácií v rámci propagácie automobilky v meste by sa v budúcnosti mala premávať kyvadlová doprava, ktorá bude zadarmo pre miestnych obyvateľov. Táto doprava by mala robiť reklamu pre značku a priblížiť obyvateľom technológiu vozidiel na elektrický pohon.

Na nákup elektromobilov sa bude výlučne pre Seredčanov vzťahovať až 40% zľava.

Neodmysliteľnou súčasťou elektrických áut, sú aj elektronabíjačky. Tie by mali byť umiestnené na strategických miestach v meste a tak pomôcť elektromobilistom s pohodlným dobíjaním ich vozidiel.

Spoločnosť, ktorá bude prevádzkovať logistické centrum, má v pláne investovať do mesta Sereď a jeho okolia a pomôcť mu tak rozvíjať sa. Nové pracovné miesta, moderné technológie a nový spôsob dopravy po meste – to všetko sú dôvody, prečo je toto nové logistické centrum významný krok pre Seredčanov.

AKTUALIZOVANÉ: Je tu koniec  1.apríla tak aj tento rok sa priznávame, že práve tento článok má vymyslený obsah. Nie, v Seredi nateraz ďalšie logistické centrum nepribudne a tak sa nemusíte báť „ďalších cudzincov“ a „vykorisťovateľov“. Sme radi, že sme vás pobavili, no týmto spôsobom si to môžeme dovoliť skutočne len v tento deň…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. prvý týždeň sa zamestnáme potom nás vyhodia a potom dôjdu ukrajinci 🙂 jebat cele sklady keď sa nedá zarobit bez slnka byt 8az 12 hodín

  2. Vladolf, asi tá nenapadlo, že tí cudzinci sú ochotní pracovať za nižšiu mzdu ako domáci. Ale ty to nazveš, že cudzinci berú Slovákom prácu. Ty si mysliteľ…

  3. V nasej firme zamestnavame ukrajincov s rovnakymi podmienkami ako nasich.
    Samozrejme mi budes oponovat ze ty tam v monterkach vies lepsie ako to je…

    Ale co ti brani robit generalneho riaditela a robis len v diskusiach zo seba retardovaneho?

    Samozrejme druha vec su agentury ktory ich mozno podoja (neviem, myslim si… ale zas no koho nepodoja…)

    Ale slovaci takto chodime tiez do UK robit.
    (Nie do RuSSka tam ani dezole nejde)

  4. No predstav si ze by Ukrajinec zarobil nebodaj aj viac napr nadcasy a tak na vyplatnej paske . Ved nasu luzu z uradu prace by roztrhlo.

  5. Otrokárstvo mení svoju podobu. Otrokár postaví fabriku tam kde ľudia nemajú prácu a pracujú takmer zadarmo. A skorumpovaná vláda sa chváli čo vybavila pre občanov. Nuž takto funguje kapitalizmus.

  6. Čo tak takú štatistiku ako počas len tohto roka cudzinecká polícia nepredľzila pobyt Ukrajincom na SVK má základe že toho že počas pobytu na SVK sa dopustili porušovania zákona ?

  7. Ešte koho sem nedovlečú? Slováci, to je národ najsprostejší pod slnkom. Každému lezieme do zadku. Naše múdre hlavy pomazané, nedokážu vytvoriť pracovné miesta, lebo všetko buď rozkradli, alebo rozpredali všetky fabriky a teraz sem vláčia tzv. zahraničných investorov, pre ktorých si zničíme každý m2 zeme, oni sa tu nabalia, a zdúchnu. Takí sú aj naši radní páni. Koho ešte sem nedovlečú? Občania nemajú právo sa k tomu vyjadriť? Tých pár ľudí rozhoduje o nás, bez nás?

  8. Ano naco tu budu fabriky stavat a nicit zem. Ved bude kazdy Slovak chovat sliepky , pestovat rajciny zemiaky.
    Keramiku vyrobime a vrati sa aj drotarske remeslo. Budeme sebestacni bez vydobytkov prehniteho zapadu.

    Koniec hlasenia

  9. Len niekoľko citátov.
    F. Roosevelt: Národ, ktorý ničí svoju pôdu, ničí sám seba.
    Platón: Aký je človek viete posúdiť podľa toho, čo robí, keď je pri moci.
    G. Gilchrist: Neničte si prítomnosť, zničenou minulosťou.

    Ale nás sa to netýka. Môže všetko ničiť okolo seba. Po nás potopa.

  10. zato sa tu našlo množstvo zakomplexovaných chudákov, ktorí si potrebovali kopnúť a svoju životnú neschopnosť skryť za niekoho iného

  11. 10.16
    Do vasich domacich zvykov ma nic nie je. Ked si doma nasadzate na blbe hlavy koruny je vas problem.
    Ale prestan sa vyhovarat za svoju neschopnost na tych druhych.

  12. Otrokárstvo funguje,nemecká firma na slovensku mzda pre srba 500pre Ukrajinca 300 pre Slováka 700 nemecká firma mzda pre Nemca v nemecku 3500-4000 tá istá firma. Že ľudské práva, pes má zo zákona väčšiu ochranu ako človek.

  13. U Vladolf to bolo ako v mäso priemysle najprv išli tela a na konci linky vypadlo párok Vladolf to mal opačne najprv párok a vypadlo tela dobrí stroj

  14. trápny článok na 1. apríl, nie je tam nič vtipné…väčšina ľudí číta len nadpisy, nie samotný článok, preto také reakcie…

  15. Anonym 2. apríla 2023, 13:30 – zaujimava uvaha. A to este neviete vsetko podstatne.

    Plne suhlasim s castou Vasho prispevku- citujem: „…väčšina ľudí číta len nadpisy, nie samotný článok, preto také reakcie…“

    A prave o tom v kontexte so sucasnou dobou bude pokracovanie…

  16. To nie sú detinské urážky, ale realita. Jednoducho ťa majú blba a bodka. Za pravdu sa nemusíš urážať, len sa s tým zmier a prijmi to, že ťa majú za blba. A nemotaj do toho nejaké mierové pochody, to na tom, že ťa majú za blba nič nemení a nemá na to žiadny vplyv.

  17. Kto oni?
    Ved konkretizuj prosim 🙂 pozri si obsahovu hodnotu tvojho textu.

    Potom sa necudujem ze si ani nick nedas a vystupujes ako anonym, dedo.

  18. Aktuality
    Do Serede prichádza nové logistické centrum – AKTUALIZOVANÉ

    Pridal
    redakcia
    1. apríla 2023, 19:06

    pavol kurbel 1. apríla 2023, 19:15
    prvy april

    Kto je aj REDAKCIA? Treba navod aj na rozmyšlanie.

  19. Vtipné??? Skôr do plaču, čo by malo byť pre developerov samozrejmé al.zo zákona,nie,u nás je to prvý apríl, smutné ale pravdivé!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img