ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Dlhoočakávané novinky dnes uzreli svetlo sveta v praxi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Snahy získať čo najlacnejší zdroj energie zväčšil hlavne nárast cien ako plynu, tak elektriny, čo sa po včerajšku nás ale netýka. Nebyť korona opatrení, už dávno by sme mali problém s energiou vyriešený, minimálne pre vlastnú potrebu.

Včera nám kuriér konečne doručil šuter nájdený pri osobnej návšteve Černobyľu vyžarujúci značnú dávku rádioaktivity. Tento šuter o rozmeroch necelej zápalkovej krabičky pochádza priamo z tzv. zakázanej oblasti a jeho cesta k adresátovi bola preto taká zdĺhavá, lebo už cestou všetci tí, ktorí sa s ním dostali do kontaktu zistili, že ich telefóny sú nabité veľmi rýchlo a nielen to, vybíjajú sa mimoriadne pomaly.

Pravdepodobne každý sa snažil energiu ožiareného kameňa využiť naplno, ako len mohol.

Po včerajšku tento nenápadný kameň leží pri nohách černobyľského hasiča priamo pod dozimetrom sovietskej výroby a slúži ako dlhodobý zdroj energie aj pre nás. Dlhé rady najskôr známych využívajú možnosť nabiť si mobilný telefón zdarma tento víkend a následne bude tento artefakt sprístupnený širokej verejnosti.

Včera sme mali mimoriadne plodný deň v získavaní noviniek a sme radi, že po otestovaní sieti 5G v centre Bratislavy sa nám podarilo konečne aktualizovať software v čipoch implantovaných spolu s druhou vakcínou, čo zrýchlilo naše kognitívne schopnosti vo všetkých smeroch. Teraz nie je problém naučiť sa cudziu reč v priebehu dvoch hodín, či prečítať encyklopédiu o hrúbke 1400 strán za niekoľko minút. Príjemnou správou pre verejnosť je ubezpečenie operátora, že moderná 5G sieť bude intenzívnejšie montovaná aj v našom meste. Veríme, že to bude mať dosah na väčšinu očkovaných a tak príspevky v diskusii budú nepochybne výrazne rozdielne, keďže tí ktorí vakcinácii proti vírusu nepodľahli zostanú voči novým výdobytkom techniky dlhodobo imúnny.

– – –

AKTUALIZOVANÉ: Je tu koniec 1. apríla tak aj tento rok sa priznávame, že práve tento článok má vymyslený obsah. Sme radi, že sme vás pobavili, no týmto spôsobom si to môžeme dovoliť skutočne len v tento deň…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img