ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

Slovensko navštívil holandský kráľ Viliam Alexander s kráľovnou Maximou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zuzana Čaputová, prezidentka SR /   Mám veľkú radosť, že po trinástich rokoch k nám na moje pozvanie opäť zavítala kráľovská návšteva. V Prezidentskom paláci som dnes privítala holandského kráľa Viliama Alexandra s kráľovnou Maximou.

Najbližšie tri dni budem kráľovský pár sprevádzať bohatým programom v Bratislave a neskôr aj na severnom Slovensku v Tatrách.

S Holandskom nás spájajú hodnoty ako ochrana demokracie, právneho štátu alebo menšinových práv a tiež prehlbujúce sa spoločné záujmy, ekonomické vzťahy a bezpečnostná spolupráca. Teším sa, že sa vďaka tomu stávame čoraz bližšími partnermi.

S Holandskom zdieľame mnohé hodnoty, ale žiaľ aj jednu smutnú skúsenosť. Je ňou vražda investigatívneho novinára, ktorú si aj Holandsko zažilo pred dvomi rokmi.

V čase, keď sa na Slovensku stupňujú verbálne útoky na novinárov, opakujúcou sa témou našich rozhovorov s kráľom Viliamom Alexandrom a s kráľovnou Maximou bola ochrana novinárov, ktorých prácu považujeme za kľúčovú pre fungovanie demokracie.

Spoločne sme si dnes v Bratislave uctili pamiatku Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, na ktorú kráľovský pár nadviazal diskusiou so slovenskými novinármi v Primaciálnom paláci.

zdroj: Zuzana Čaputová Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. neschopnu kurvicku boli pozriet?co nezlakli sa ked vstupili na slovensko,urcite ked to tu videli tak nam poslu humanitarnu pomoc.

  2. Čo keby si si dal hlavu medzi dvere a riadne s nimi mrskol? Urob nám ostatným službu. Už som unavený že musím čítať dennodenne zvratky takých tupých pokyteckých tlám ako si ty..

  3. Hlavná vec, že navštívili. tepláreň, prečo ich nepoznali do Michaloviec a neukázali im miesto,kde cigáň zavraždil sestričku, čo išla domov z nočnej smeny.

  4. jooj chlapce,biela otrokyna co pomahala zachranovat zivoty,nikoho nezaujima,je to pre tie spinave neoliberalne svine skurvene,len cislo,odpad.tie kurvy maju ine hodnoty .

  5. to akoze pride oficialna navsteva z inej krajiny dokonca kralovska a prezidentka ich pozve do gay baru???
    To je uz aka pocta???
    Asi je to pre nu ta najlepsia prezentacia Slovenska.
    To je uz max. dno.

  6. pre: Anonym 9. marca 2023, 12:02
    …europske hodnoty nam za par rokov vysvetlia imigranti, ktori sa pomali presadzju v EU instituciach a tiez vo vedeni jednotlivych statoch EU

  7. Pre anonym 12:14
    Ty musíš byť troll inej mocnosti, keď to vidíš takto. Kultúrna obec na Slovensku bude rada keď naša spoločnosť bude multi-kulti. Nemenovanú herečku dokonca unavuje pozerať sa iba na bielych ľudí,
    juj to bude ale spestrenie….

  8. Keby mal Ratko jadrové zbrane, nebolo by nič z toho čo bolo.
    A to narážaš na to, že USA a NATO napadli suverénny štát, alebo o co kráčí ? Analógia tu nejako nesedí.

  9. Vy pošahaní liberáli,vaše vnúčatá budú chodiť grcať na vaše hroby. A to preto,lebo z našich kostolov nebudú počuť zvoniť zvony ale potmavší bradáči budú odtiaľ vykrikovať : Alláhu akbar !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img