ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Po Seredi šoféroval iba 11-ročný (ne)vodič – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  Pozorný občan si pri Kauflande všimol, že k obchodu prišiel na vozidle maloletý vodič. Skutočnosť oznámil na OOPZ Sereď odkiaľ požiadali mestskú políciu o preverenie situácie.

Kamerovým systémom bolo vozidlo s českými značkami monitorované a hneď po naštartovaní, nastúpení osádky a prejdení niekoľkých metrov, hliadka vozidlo za pomoci majákov zastavila.

Na miesto bola privolaná hliadka OOPZ, nakoľko vodič mal iba 11 rokov.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 22.02.2023 – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia včera prijala oznámenie o malom chlapcovi, ktorý mal šoférovať auto Audi A4 po meste Sereď.

Z dôvodu vyťaženosti policajných hliadok policajti požiadali o súčinnosť kolegov z Mestskej polície, ktorí uvedené vozidlo našli a zastavili. Krátko na to sa na miesto dostavili seredskí policajti, ktorí si prípad prevzali.

Za volantom auta sedel len 11 ročný chlapec. Okrem neho sa vo vozidle viezla aj jeho stará mama spolu s majiteľkou auta. Policajti sa spolu s posádkou auta presunuli na policajné oddelenie.

Okolnosti, za ktorých chlapec šoféroval naďalej preverujeme. Vzhľadom k tomu, že dieťa nie je možné postihnúť za priestupok, polícia rieši osoby, ktoré mu umožnili auto šoférovať. V zmysle zákona o priestupkoch je za priestupok v doprave spoluzodpovedná majiteľka vozidla.

Upozorňujeme, že umožnenie dieťaťu šoférovať auto je nielen protiprávne, ale aj maximálne nezodpovedné a najmä veľmi riskantné. Osoby, ktoré nie sú držiteľmi vodičského oprávnenia, nesmú sadnúť za volant.

Nikdy sa nenechajte dieťaťom uprosiť na čo i len krátku jazdu autom. Dieťa totiž nedokáže správne vyhodnotiť situáciu v premávke, môže spanikáriť a spôsobiť tak rôzne kolízne situácie. V prípade vážnej nehody neprevezme zodpovednosť maloleté dieťa ale tí, ktorí mu šoférovanie umožnili a zverili mu tak auto do rúk. Rovnako tak v prípade nehody nebudú splnené ani podmienky povinného poistenia a spôsobenú škodu budete pravdepodobne musieť uhradiť v plnej výške.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

– – –

AKTUALIZOVANÉ – priložené fotografie zo zásahu Mestskej polície

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ved toto je v seredi uplne normalne PZ vmeste nevidiet max. ked duzeruju nejakeho dochodcu na felicii vtedy su geroji ciganou sa boja alebo su snimi velky kamakati. HANBA POLICAJNEMU ZBORU V SERED!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. cigani nech si idú do svojho štátu keď neaky majú toto je slovensko ani smeti vyniesť nevedia ani vodičáky nemajú chránené potkany na úkor slovenského narado o sociálke 18 teho nehovorím vie ísť čakať na dávku môže ísť aj robit

  3. Velmi dobra, az UKAZKOVA praca hliadky MP. „Vodic“ evidentne nereagoval na majaky a hukacku, resp. reagoval neskoro, tazko hovorit, ako by jazda bez zakroku policie dopadla. Mozno by zachranari zachranovali nejaku normalu rodinu s detmi v aute, mozno ine…

    Niektori Romovia si v meste evidentnezavadzaju svoje pravidla a styl existencie – ak stat nezasiahne vcas, dostane sa to do urovne, kedy bude zasah narocny. Mozno obdobny tomu, ked sem musel prist prezident PZ s ministrom vnutra.

    Este raz, VEREJNE PODAKOVANIE policajtom MP !!

  4. Hanbíte sa vy rasistické odpadky,tak isto su lidia bez vijnimky farby pleti alebo totožnosti.ukazujete len svoj charakter a osobnost aky ste vy odpad a nie ti cigani,uz len na zaklade vasho vyjadrenia ste pod urovni ciganov,a to co aky su s casti si mozete vy za taketo chovanie,na zaklade vaseho komentaru si dajte otazku aky nazor by mali na Slovensko keby ste tu ostali len vy,este vacsi hnoj by bol zo slovenska lebo vasa inteligencia,nenavist,povisovatelnost,agresia uz len na zaklade vasich názorov na inych,ste obycajny hnoj vy!at si aj o cas všetkých myslia totez a aj vas preste tak at reaguje okolie ako vy na svoje.hanbim sa za takyto slovenky narod ktorý dokaze takto posudzovat inych.prajem vam len to co prajete vy inym.

  5. No možno bol nevodič lepší ako nejakí tí „polovodiči“ :-))
    A tie šibnuté cigaňe ako intervenovali u toho policajného auta :-)))

  6. Mozno by zachranari zachranovali nejaku normalu rodinu s detmi v aute, mozno ine…
    Majko toto zaváňa paragrafom…chceš snáď tvrdiť že sú „nenormálni“? …/my vieme svoje :-))/

  7. Ertywet, ty uboziak, ty chces tvrdit, ze ludra, ktora necha v obytnej zone pri skole soferovat zasrate kotne 11 rocne hovno sa da nazvat normalna rodina?

  8. Majko ty hnoj toto je normálne aby sa tu takto písalo a necháš rasistické picoviny tu písať jak napríklad ten kokot rasistický že treba všetkým ciganom.gulku do hlavy …. ty anonymný kokotozrut sak napis svoje meno keď chceš niekoho strieľať tak pod napis kde sa stretneme není problém.sa stretnúť som zvedaví jak budeš strieľať….prečo hádžem všetkých do jedného vreca za to ze jazdil tém mali cigan sú zodpovední jeho rodicia nie všetci ty rasisticka sračka …ps pre Majka tebe by tu mali zrušiť tieto noviny lebo teba asi napĺňa keď sa tu takto píše a udáva

  9. Mna zaraza jedna vec. Bolo to nahlasene na OOPZ Sered, odtial volali mestskym. Mam z toho taky dojem ze OOPZ nemalo zaujem vec riesit a spoliehali sa nato, ze kym tam pridu meskaci nikoho nenajdu, alebo stihne ten vodic z miesta odist. To by sa mozno aj stalo keby mestsky nemali kameru a nevideli ho kade ide. Zrazu ked cigana mestsky zastavili a privolali statnych uz statny mohli prist. A ako pisu aj predomnou statnych v meste nevidno. Ich robota za vela nestoji. Preteky ktore sa tu konaju kazdy piatok a sobotu absolutne ignoruju. Vedenie na OOPZ by sa malo zmenit. Lebo ake vedenie taka policia. A mestkej policii palec hore za robotu. Kiez by mali viacej pravomoci. OOPZ sa mohlo zavriet a radsej rozsirit mestsku policiu.

  10. uplne suhlasim ale este si neodpustim poznamku ze ak sa budu msp pridavat kompetencie akurat sa tu bude hasit problem ze statna policia nerobi to co ma robit a urobia to za nich ini.pravidelne sa stava ze niekto zo znamych zavola statnym a oni tam poslu msp.to nie je normalne.vecer ich v meste nevidiet a svetla na stanici zhasnute.len si mozeme domyslat co robia a kde su.v seredi ich mozu rovno zrusit.nepride mi ze to tento ich sef prilis zvlada.vidiet to bolo krasne ked sem chodili policajti z tt,clovek mal respekt a bola to uplne ina uroven.o to viac ma to hneva ked poznam policajtov z inych oddeleni a tam to ma uplne inu uroven a to nehovorim o vzdialenych mestach.

  11. Bordel v seredi bol a bude stale takych ako on tu beha ovela viac bez platneho alebo ziadneho opravnenia ja len cakam kedy sa mne alebo mojej rodine nieco stane kvoli takimto soferom co nevedia citat pisat ale soferuje to nech ich potom panenka maria ochranuje ked sa nieco stane

  12. Nevypisujte tu na bielych že sú rasisti ! Je to čistá zlosť na tých pričmúdených za to,čo furt stvárajú. A ak niekto nevie,tak to tu napíšem na rovinu. To cigáni sú najväčší rasisti !!! Najradšej by všetkch bielych pozabíjali. Ale potom sa natíska otázka : kto by na tie čierne huby robil ?

  13. Ako môžeš v meste vidieť políciu keď auto vytiahneš iba 22.12 keď ideš darčeky kupovať na Vianoce skus naštartovať aj inokedy snáď to chytí a máš šancu vidieť policajtov v meste.

  14. Ked sa druhy krat narodim chcem byt cigan.Budem sa mat fajn,nemusim robit,Auto bude a budem moct soferovat uz na zakladnej.Vaaaaaaaau.A stat peniaze dam lebo som rom.

  15. nemyslim si ze treba zachadzat do takychto vyjadreni len preto, ze toto spravil niekto z inej komunity… mame tu dost aj neromov, ktori sa spravaju arogantne a ohrozuju inych. niektore prispevky su naozaj za hranicou, nemam slov.

  16. Pán Majko, dúfam že komentáre ako „Anonym 21. februára 2023, 14:01“ postupujete Polícii aj s IP adresami. Toto nie je normálne čo tu tí ľudia píšu.

  17. Jasné už aj sa všetci budú zaoberať Ip adresy Veď píšu iba pravdu Veď terorizujú celú Sereď či smradom alebo svojou aroganciou a rasistickým prístupom k bielym to kdo vyšetrí Jedine čo poznajú je slovo dajte nám všetky vyhodí ale mi preto nespravíme nič Tak sa nečudujte že ich všetci majú plnú zuby Ces a sláva výnimkám ale tých je veľmi málo

  18. anonym 22. februára 2023, 8:59
    Píšeš nerómovia. Ja som Slovák nie neróm. Takisto oni nie sú označovaní nikdy slovom neslováci, tak prečo sme my vo vzťahu k nim označovaní patvarom „neróm“?

  19. Čvarga cigánska si robí v Seredi čo chce, skorumpovaná polícia robí prd baraní, treba im zatlieskať, sú z cigánov posratí až za ušami

  20. Jasne,cigáni.Socialne byty,domy..To sú oni.Bordel..Sadne za volant 11rocny frkan.Treba ich stíhať,dat im na vedomie že si nemôžu robiť čo chcú…žiadne prídavky a podobne.Ked sa vedia rozvádzať na Audinach,BMW a podobne si nezaslúžia Social byty.

  21. Mesto Sered by sa malo zaujímať o tieto osoby,tak isto aj o osoby na cukrovarskej ul.Nic nerobia,rozvazaju sa autách,čo pracujuci si nemôže dovoliť.Robia oba bordel…

  22. 11 ročneho tučniaka musel niekto naučiť šoférovať Auto Audi. Playstation to nebude…
    Pri haji kam chodia vyprázdniť smeti…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img