ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Poľovník nahlásil skládku odpadu, Mestská polícia už zistila a pokutovala vinníka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  3.2. nám miestny poľovník nahlásil novovzniknutú skládku odpadu medzi Novým Majerom a Malým Hájom.

Hliadka vec zdokumentovala a dnes sa podarilo skutok objasniť a zistiť osobu, ktorá odpad vyhodila. Vec bola ukončená v priestupkovom konaní uložením blokovej pokuty.

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zaujimavy je povod toho obsahu.

    Vyborna spolupraca obcanov, vedenia mesta, odboru ZP, Mestskej policie a nasledne pozornych polovnikov.

    Verim, ze to este nie je koniec.

    Viac v pripravovanom materiali.

  2. Prečo to niekde ide a inde nie?
    Kompetentný už niekoľko týždňov vedia o tom, že na ul. Garbiarskej na verejnom priestranstve v schodiskovom priestore vchodov 51/54 a 51/55 vznikli dve nelegálne skládky odpadov priamo pod oknami tu žijúcich občanov. Tieto skládky vznikli pod zámienkou ochrany voľne žijúcich zvierat na úkor práv občanov.
    Okrem rôzneho bordelu, ktorý má byť pelechom pre kočky je na týchto miestach voľne sypaný kuchynský odpad, ktorý kočky nežerú, ale o to viac je maškrtou pre potkanov, ktorý sa sem zbiehajú zo širokého okolia nie len v noci, ale aj za bieleho dňa a to všetko úplne pod oknami panelového domu. Okolitý priestor ako i schodiská vchodov sú často znečistené výkalmi voľne žijúcich zvierat, ktoré tento nadštandardný komfort vytvorený úmyselne človekom – nudiacim sa pomätencom plne využívajú.
    Tento stav vytvára pravdepodobne občan žijúci v tomto bloku, nakoľko takýto istý stav bol zistený aj v pivničných priestoroch vchodu 51/55 kde boli vytvorené pelechy pre kočky. Priestor do pivničných priestorov im zabezpečuje otváraním pivničných okien chovateľ pri nelegálnej skládke pod schodiskom vchodu 51/55.
    Dokedy majú občania tento stav ďalej trpieť?

  3. Veď všetci vedia, ktorá obyvateľka robí ten bordel na garbiarskej aj tak ju nikto nerieši. V pivnici už vraj obyvatelia opakovane pelechy vyhodili, ale asi niekde budú kočky v pivnici skapaté lebo, že tam smrdí a treba tam vetrat, ale zas tam vlezú kočky a potkany. Bytové družstvo vraj o tom vie aj tak to asi nerieši. Asi sa čaká, kedy tam vzniknú choroby, lebo niektoré kočky, ktoré sa tam pohybujú sú určite choré v katastrofálnom stave a cez okno vezú do pivnice.

  4. Ak sa vie kto to robí treba na neho podať hromadnú žalobu inak sa to nevyrieši. Ten kto to má v meste riešiť to nevyrieši lebo sa tvári že sa ho to netýka.

  5. Neskutocné koľko sa tam pohybuje v poslednej dobe potkanov, často väčších ako tie zdegenerovanè a prašivé kočky. Často sa tam pohybuje nieaká žena, lebo to vidím priamo z okna. Odfotím ju a pošlem na mestskú políciu nech ju riešia a skasírujú.

  6. Nebudeš tá znudená chovateľka, keď ťa interesuje taká volovina, či je väčšia kočka, alebo potkan? Úplne nepodstatné, problém nerieši. Tvoje mozgové kapacity sú na úrovni tých prašivých kočiek.

  7. Ten chrapúň čo bol lenivý ísť na zberný dvor to isto nerobil prvý krát… treba mu dať vyčistiť všetky čierne skládky v okruhu 800m od miesta incidentu

  8. Garbiarska!
    O potkanoch často väčších ako kočky píšeš ty. Je to naozaj nepodstatné, no typické pre mozgovú úroveň prašivých kočiek.

  9. pred rokmi tu vypisovala ista Denisa N. o udajne prasivych mackach na Pazitnej. Nakoniec sa ukazalo, ze sa jedna o „korytnackovo “ sfarbene macky a nie o ziadnu prasivinu.
    predpokladam, ze pokial sa nejaka pani stara o tulave macky, tak sa ich aj dotyka. A ked by boli prasive, inak nespravny nazov pre sarkoptovy svrab, ktory je prenosny aj na cloveka, tak by sa od nich s najvacsou pravdepodobnostou aj ona nakazila.
    Takze najprv sa skus dohovorit s nou, upratat a az potom vrieskat o potkanoch ako maly fiat.

  10. Z obsahu diskusných príspevkov je zrejmé, že tuposť niektorých diskutujúcich nemá hranice. Niekto poukáže na konanie, ktorým sú vytvárané v obytnej zóne ul. Garbiarskej nelegálne skládky a v pivničných spoločných priestoroch panelového domu chovné stanice túlajúcich sa mačiek a primitívny diskutujúci začnú riešiť farbu a veľkosť mačiek, mimo podstaty problému, ktorý obmedzuje prevažnú väčšinu obyvateľov. Čiže ak niekto tu začne chovať capov, iný kone, ďalší kravy a podobne, všetko je v poriadku, veď to je také normálne založiť zverinec v obytnej zóne a pivničných priestoroch bytoviek.

  11. Na činžiaku oproti kinu Nová, tiež pod schodiskom je pelech pre mačky a des aký bordel! Vôbec nie som proti mačkám,len tá pani, ktorá im pomáha,nech každý deň zdvihne riť a uprace tam, šak aj tak nič nerobí,len klebetí 🙈

  12. pocuj defekt black cat,vies co je to toxoplazmoza a co sposobuje?prenasaju ju aj tie tvoje volnozijuce neockovane macky,ak by si to raz dostal,popis nam ake to je.

  13. vyžiada si to veľa času naučiť niekoho kto má v hlave nasraté aby sa naučil likvidovať odpad podľa pravidiel . bude tu plaču ochranárov zvierať z bruselu a ombudsmanov ale ak sa má toto vyriešiť treba to podstúpiť .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img