ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024
No menu items!

Slovensko bude mať nové zbraňové systémy. MANTIS vystrelí až 1000x za minútu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ozbrojené sily SR |MM| Nemecko nám poskytne dva zbraňové systémy MANTIS – natrvalo. Doplníme nimi protivzdušnú obranu Slovenska.

MANTIS
automatizovaný stacionárny systém:
– určený na krátku vzdialenosť,
– vybavený špeciálnou kinetickou muníciou,
– obsahuje 152 volfrámových projektilov
– ťažký 5.800 kg (vrátane munície),
– 35 mm kanón zvládne vystreliť až 1.000-krát za minútu,
– posádka pozostáva zo 4 ľudí,
– rýchlo rozoznáva ciele a má okamžitú reakciu

Výcvik na používanie systému začne už v nasledujúcich mesiacoch. Pre našich vojakov to bude príležitosť zvýšiť svoje zručnosti, motivácia plniť svoje úlohy efektívne a príspevok k vyššej bezpečnosti štátu

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre všetkých pro západných chumajov !
    V Čechách vraj ide parlament rozhodovať že sa skráti tehotenstvo z 9.na 6. mesiacov !!! Tomu hovorím dobrá správa !

  2. Toto je smutná ukážka ľudí presiaknutým PRIDE kultúrou ktorí majú neustály strach z dákeho Ruska lebo by im to mohlo narušiť ich gender sexualitu.

    Odpoveď je jednoduchá: „Nie Rusko môže za to že radšej by si nosil mamine spodné prádlo“

  3. 11.04
    Preco nas tu obtazujes svojou sexualnou orientaciou. Pokial ti chuti tlsty cigan v šamotke to je len tvoj problem. Tu si pod clankom o zbrani. Tak si tie svoje bludy strc tam kde ti to tak chuti a zmizni.

  4. 99 Ukrajincov zo 100 má z toho radosť. Zelensky už slintá a čaká na dodávku, aby nás o tento systém mohol požiadať..
    Slovensko by ešte mohlo nakúpiť pár lietadlových lodí a torpédoborcov.., aby Zelensky nemusel chodiť po národných parlamentoch a žiadať. Stačí zavolať na NRSR..

  5. Moskva 21.1.2022 žiada odsun „zahraničných vojakov, techniky a výzbroje“ zo všetkých krajín, ktoré neboli členmi NATO pred rokom 1997. Informovali o tom v piatok agentúry AFP a TASS.

    „Hovoríme o stiahnutí zahraničných vojakov, techniky a výzbroje a ďalších krokoch s cieľom vrátiť sa ku konfigurácii z roku 1997 na území krajín, ktoré k uvedenému dátumu neboli členmi NATO. Týka sa to Bulharska aj Rumunska,“ uvádza sa v odpovediach ruského ministra zahraničných vecí Sergeja Lavrova na otázky doručené pred jeho tlačovou konferenciou, ako ich v piatok zverejnil ruský rezort diplomacie.

    Zakial je front na Ukrajine pošlime tam všetko čo máme. Spojenci by mali ruSSku hrdzavú čiernomorskú flotilu poslať ku dnu. Bezodkladne. Lietajú odtial rakety, ktoré na Ukrajine zabíjajú na sídliskách, v obchodoch, nemocniciach a školách, ženy, deti, starcov.
    Aj keď dnes už iba každá desiata raketa odtial doletí do ciela, ale aj tak.

  6. Veru áno, u nás sa nebojuje a nikto nás momentálne neohrozuje takže je nám to na dve veci, darujme to rovno Ukrajincom nech tá Putlerom vedená fašistická vojna skončí.
    Putler by mal dopadnúť presne tak ako jeho kamarát a vzor Hitler …
    Ešte to tak aby nám tu imperialistický, rozkazovačný rus hovoril koho jednotky a techniku vpustíme na naše územie.

  7. nevadí, že nám ľudia zomierajú v starých nemocniciach, hlavne že podporíme vojenský nemecký priemysel …a prestaňte nás oebávať, že nám to západ dá zadarmo! Debilkovia západ nám nikde nič nedal pokiaľ si neboli stý, že na nás zarobí ….. Napr. náš dlh: 60 000 000 000 € …., ktorý raz budeme musieť zaplatiť ….

  8. Takže, už nás pripravujú na konfrontáciu s Ruskou federáciou ? Lebo inak si neviem toto zbrojenie vysvetliť. Dodávaním zbraní na Ukrajinu sa nič nevyrieši, lebo Rusko má na takúto vojnu nevyčerpateľné zásoby zbraní. Akurát to predlžuje vojnovú agóniu. Jediné riešenie je zasadnúť k stolu. Okrem toho Ukrajinská ekonomika padla a padá na samé dno. Ako tam ľudia budú fungovať, keď sa totálne rozbije celá krajina? Zastavme to diplomaciou, zbraňami sa to nedá. Rusko je bohužiaľ príliš veľké, to je jednoducho fakt.

  9. Nie, Rusko nemá nevyčerpateľné zásoby zbraní. Ale ako je možné, že už pred 3/4 rokom nás médiá informovali, že Rusi o chvíľu nebudú mať zbrane a sankcie ich položia na kolená? Netrvá to nejako dlho alebo zas len ten hlavný prúd ojebával? Kde sa stala chyba, keď Rusi ešte nekrachli? Slabé sankcie?

  10. @Anonym 11. februára 2023, 14:10
    Ako je mozne ze este ziju ockovany? Ved mali do 2 rokov skapat ne?

    @Anonym 11. februára 2023, 13:25
    Vyjebem ti dvere, naserem do kuchyne a pojebem celu rodinu a potom budes somnou diplomaticky jednat o tom ktoru izbu ti necham ? Omyl kamarat prasiatka si potrebuju zopakovat afganistan.

  11. pre 14:30 – pekne napísané. Hlavne to pre anonyma 13:25 😉
    Inak tiež by ma zaujímalo ako niekto dokázal vypočítať že Rusko má nevyčerpateľné zásoby zbraní 🙄

  12. 90 mlrd dolarov, ktore doteraz russi presrali budu russku kuewsky chybat. Zatial im dodavaju municiu kimovia a iranci, ale dalsi balik sankcii zablokuje aj toto. A aj tie zbrane raz dojdu. A zatial sa zacinaju burit narody v russfederacii. Co dava vediet, ze nedokazu spravovat svoj stat a nie ze by zvladli ukr.

  13. Kto pomohol rusom napadnúť ukrajinu, predsa prihoretá politika USA. Neustále rozširovať vojenský pakt NATO až k ruským hraniciam. USA sú 10000km ďaleko za morom táto vojna im vyhovuje.

  14. Hlavne vedia vyrobiť rakety dlhého doletu, nejakú technológiu majú či nie? Cestovný ruch, boja sa americkej špionaze, možná sa majú lepšie ako my na Slovensku ak nie lepšie.

  15. Ano, mozno uz aj objavili v KLDR cestovanie v case a objavili liek na nesmrtelnost.

    Je to velmi pravdepodobne a boja sa aby im tieto technologie neukradli v USA a Caputovci so Zelenskym.

  16. Keby západ myslel pomoc Ukrajine úprimne, tak by sa sankcie na muníciu od Kimov a Irancov zaviedli už dávno. Na čo sa čakalo doteraz? To je taká pomoc ako keď horí dom, treba udržiavať oheň čo najdlhšie.

  17. Kto by ti odpovedal… každý seri3 na teba, skús si dať antabus a pol deci nech ťa trošku resetne, prídeš na iné myšlienky

  18. Ak ten kanon vystreli 1000 raz za minutu tak ho zrovna mozu dat do srotu. Kalasnikov vydrzi asi 500 ran za minutu a potom praskne hlaven.

  19. V kuloaroch sa vravi ze ovela dlhsie ako top Ruske tanky ktore sa pokazili cestou na front a aj na vojenskej prehliadke na cervenom namesti.

  20. A prečo si myslíte, že sa s tým bude strieľať takým štýlom, pokým sa hlaveň neroztopí? Je to len parameter výkonnosti, nič viac.

  21. Pred chvíľou som dočítal článok o ruských ženách ktoré utekajú rodiť do Argentíny, v jednom lete bolo až 33 ruských žien, za minulý rok prišlo do Argentíny cca 10 500 tehotných Rusiek, náhoda? Argentína je jedna z mála krajín ktorá umožňuje Rusom vstup do krajiny bez výz. No asi je v tom Rusku fakt dobre keď už nie len muži utekajú pred vojnou ale aj ženy utečú radšej porodiť do cudzieho štátu len aby získali občianstvo a pas, ktorý im umožní cestovať… Radosť byť v tejto dobe Rusom, mohli by sa všetci slovenský rusofili presťahovať do ich milovaného Ruska, čo vy na to ?

  22. Viza asi myslel. No ten co nieje vypatlany uz z fasistickeho Ruska usiel.

    Dezolati zo Slovenska by mohli im doplnit populaciu lebo vymieraju…

  23. Vadolf, zvyknes tu ludom vycitat gramatiku. Robis chybu pri pisani o „R“uskej armade a podobnych oznaceniach, kde sa objavuje nazov krajiny v ulohe pridavneho mena. Je to ruska armada. Ako je napriklad slovensky vidiek. Velkym pismenom sa pise len oficialny nazov a to su myslim Ozbrojene sily Ruskej federacie. A Rusko nema nevycerpatelne zasoby zbrani. To urcite nie. Na rozdiel od Ukrajiny si ich vsak vedia sami vyrobit. Zo svojich surovin, vo svojich fabrikach. Cely cyklus maju u seba. Nepotrebuju pomoc zvonku, aby mali cim strielat aj pat rokov. V tom je rozdiel oproti Ukrajine. Ukrajina je mensia. Skor sa vycerpa. Podla mna teda.

  24. Vladolf,nič si sa z toho komentáru nedozvedel? Ja ti to poviem zrozumitelnejšie.Si obyčajný chmulo,ktorého nikto nemôže brať vážne.Jediny dezolat,( to slovo,ktoré tak s obľubou pouzivaš) si tu,podľa písaného textu,len ty.Pletieš sa ľuďom medzi nohami,a chces sa robiť dôležitým.Si ozaj,len obyčajný chmulo.

  25. No a ako je to s muníciou to tejto zbrane? Neviem sa zbaviť myšlienky, že kto chce chovať opicu, musí mať aj na banány. Kde sa na tie wolfrámové „banány“ nájdu peniaze? Prečo by sa Nemci takýchto zbraňových kompletov zriekali? Mali dva, ktoré používali v Afganistane proti pastierom kôz a kde sa na náklady nehľadelo a následne objednávku na ďalšie dva komplety zrušili. Možno ich nakoniec darujeme Ukrajine. A možno Mig 29 akože predáme Poliakom, nech je ovca celá, aj vlk sýty :+)

  26. Hej, vy všetci… Zobuďte sa a premýšlajte. Prečo sa urážate za veci, do ktorých hľbky nevidíte? Čo vieme my, obyčajný hmyz o konkrétnom záujme zúčastnených mocností? Každá zo zúčastnených strán si vykladá pravdu po svojom a zomiera pri tom takysto len „hmyz“ za ktorí nás považujú. Kto chce dnes zomriet, za jednu či druhú stranu? Hmyz verí, že keď porazí tú druhú stranu, bude lepšie. Nebude, pretože potom poštvú proti sebe tých, ktorí prežili. Rozdeľuj a panuj. Nájsť kúsok pravdy v dnešnej dobe je ťažké a nájsť ju celú nemožné, pretože sa ju vždy snaží niekto umlčať, či prekrútiť.

  27. Anonym 23,40,to je práve v našom čase ,to že nejaký blbci a hlupáci mi chcú neustále prikazovať,čo si mám myslieť a ako a keď niekedy použijem vlastný rozum a logiku a nepodliehasm tejto hnusnej propagande z oboch strán,tak si dezolat a pro rusky a prokremelsky troll,a čo já viem čo.A to prosím pekne znie aj neustále z médií a od našich politikov.Co ste sa už ozaj všetci načisto zbláznili?

  28. Anonym 12. februára 2023, 8:42

    Rus vojensky napadol Ukrajiny. Zabíja tam deti, ženy, starcov na sídliskách, domoch, školách, nemocniciach. Rus povedal, že chce dosiahnúť cieľ usporiadanie europy spred roka 1997. Chce, aby si nebol v EU a NATO. Ak by sa rozhodol ťa denacifikovať, aby mu nikto nestál v ceste a Blaha ho tu vítal. Kedže už včera doňho tolko investoval. Je to v súlade s tvojím rozumom a logikou? Či treba niečo dovysvetlovať?

  29. Anonym 8:42 nepochopil si vôbec,čo som napísal,takže si pomôž sám sebe.ja nemám záujem.A niečo Ti odpoviem,aj keď to tak je,tak čo teraz? Koľko rokov,alebo desaťročí to tu budeme vypisovať.Do posledného Ukrajinca? Vojna trvá už od roku 2014.A nie od februára minulého roka

  30. Viem sa v komunikacii pre jej pochopenie urcitou skupinou ludi hodne znizit, no diskutujuci
    Anonym 11. februára 2023, 23:40
    to vystihol pomerne vyborne. Pisem o tom od zaciatku (roky), len to vyzera tak, ze asi zlozito na pochopenie.

    A na nas je, kedy a ci vobec sa nam dojde, kto nam umozni prezit a kto v historii, ale aj dnes v desiatkach tisic (v minulosti v milionoch) pre svoj osobny ciel obetoval svojich.

    Nie, nechcem zit v jeho svete…

  31. Zijeme za plastovou stenou LCD tv, mobilov a pc, cez ktoru necitime pach pusneho prachu ani spaleneho masa. Nepocujeme plac zufalej matky. A tu filozufujeme o geopolitike.
    V Michalovciach na Silvestra sme prechadzali okolo zeny co kricala o pomoc. Nechali sme ju zomriet. Napriek tomu sme aj okolo toho dokazali rozviest burlivu debatu plnu osocovania nielen Romov, ale zaplietli sme do toho zas zapad. Mali by sme sa vazne zamysliet nad sebou

  32. Budeme mať moderný Mantis a v nemocniciach budú ludia skapínať na 40 ročných posteliach …. samozrejme naše prasce budú chodiť do nemocníc na západ …

  33. Ze vystreli cca 1000-krat/min -)))
    …a povedali aj to, ze kolko vydrzi takyto stacionar v priamom boji???
    Odhadujem, ze viac ako 2 minuty nie. Po 10 sekundach je zamerany a zneskodneny.
    To je super zbran ako cely minister obrany, ktory ani samopal nedrzal v rukach.

  34. demokracia 13. februára 2023, 14:12 – kolko podla teba za minutu dokaze za sebou preletiet rakiet, dronov, lietadiel na ciel? Chcel si sa blisnut niecim chytrym, ale len si ukazal ze tomu prd makovy rozumies.
    Je to pomerne novy system, vyraba sa od 2011, Nemci ho vyrabali do Afganistanu na ochranu zakladni a vojenskych objektov. Pouziva kaliber 35mm a kazdy projektil obsahuje dalsich 152 volframovych projektilov. Na pomalsie ciele ma dosah 5km na rychlejsie 3km. Oproti systemom co palia raketami (Patriot, S300, S400) reaguje rychlejsie.

  35. Pani vojaci generali. Este raz a pomali, takato staticka zbran ma vo vojne v skutocnom boji mensiu zivotnost ako tank, ktory sa dokaze ako tak hybat a zivotnost tanku sa pocita v minutach.
    Vzduchovkari dajte si prosim pohov a venujte sa radsej prakom a inym primitivnym zbraniam. Dakujem

  36. Demokracia 13. februára 2023, 21:24 – ty mongol, uz si videl strielat tank na letiaci objekt? To je lietadlo, vrtulnik, dron, rakety?
    Porovnavas hrusky s jablkami expert

  37. Anonym 11. februára 2023, 13:25
    V tomto bode vojny na Ukrajine a počas nezákonnej okupácie Rusmi by mala podľa teba ako vyzerať diplomacia?
    Nájazdníkom ponechať východ a juh Ukrajiny a tváriť sa že sa nič nestalo a poďme teda rokovať? Všetci zavraždení by sa v hrobe obrátili. Podmienka k začatiu rokovania je dávno jasne daná, odchod Rusov domov. Je to iba na nich a vidíš, ignorujú to.

  38. Rusi ale chceli rokovat este pred invaziou, no boli odignorovani, co sa tyka rokovani o rozsirovani NATO smerom na vychod.
    Myslim, ze existuje aj nejaka medzinarodna dohoda o nerozsirovani sa NATO smerom na vychod.
    Tak potom, kde sa stala chyba???

  39. Anonym 14. februára 2023, 6:50:
    Ahoj, ja som este strielat tank na vzdusny ciel nevidel, ale mozne to je.
    Napr. system 9K119M Reflex M na tankoch T-80U je schopny postrelovat vrtulniky. Samozrejme na strelu s plochou drahu letu alebo nadzvukovy ciel to nie je.

    Demokracia: ten stacionar Mantis je urceny na ochranu bodovych cielov. Napr. proti dronom, delostreleckym raketam atd. alebo tomu co nezachyti PVOS. Zial momentalne tu PVOS(Protivzdusna obrana statu) nemame vlastnu ziadnu. Ta bola tvorena prave S-300PMU a Mig-29.

  40. demokracia 14. februára 2023, 9:16
    Ja si zasa myslim, ze ziadna medzinarodna dohoda o nerozsirovani NATO neexistuje. Ak sa mylim, niekto ju uz zverejnite.
    Preco by mali Rusi diktovat suverennym statom, ci mozu alebo nemozu byt v NATO?

  41. demokracia 9:16 -sranduješ? A čo tí tvoji Rusi dosiahli? Dohnali do NATO Fínov a Švédov, teda presný opak, čo tvrdíš ty. A tvrdia, že im to nevadí, tak o čom točíš?

  42. demokracia 14. februára 2023, 9:16….zase ideš tie svoje klamstvá?…už som ti to písal minule…v roku 2008 Nato odmietlo Ukrajinu, od roku 2014 nebola šanca vstupu do NATO lebo nemala územnú celistvosť (zabraný Krym, bordel na Donbasse)….tak aké rozširovanie?….minule sme o tom dosť rozsiahle písali a ty po dvoch týždnoch ideš zase tie isté klamstvá o rozširovaní NATO…robíš to za peniaze, pretože iné vysvetlenie už asi nie…neverím že si to po dvoch týždnoch zabudol..
    A hlavne by ma zaujímalo kde a kedy bola podpísaná tá „medzinarodna dohoda o nerozsirovani sa NATO smerom na vychod.“.?…díky

  43. Hm a kto vie ako to je s vraždením rusky hovoriacich obyvateľov Donbasu – údajne ich banderovci (azov)zavraždili okolo 14 000 ….. hm, vraždenie ruských detí a žien nie je pre Európu zločin ???

  44. Nie je to ziadny hoax. Je to realita. Este stale. Ludove republiky v Luhansku a v Donecku, ktore boli vyhlasene v roku 2014 ako odpoved na nasilnosti z Majdanu, boli po osem rokov objektom utokov zo strany ukrajinskych ozbrojenych sil. Strielalo sa na Doneck aj na Luhansk delostrelectvom, raketami, bombardovalo sa lietadlami. Hlavne 9. maja bolo vzdy nebezpecne. Samozrejme,ze pri tom zomierali nevinni ludia, deti. Niekomu tie obete osmich rokov sucasne kroky Ruska justifikuju, niekomu nie. Ale spochybnovat obete medzi civilmi a detmi na strane ruskojazycneho obyvatelstva na Ukrajine,to je ako spochybnovat, ze Zem sa kruti okolo Slnka. Ake dokazy potrebujes vidiet? Umrtne listy tych ludi a deti?

  45. Anonym 14. februára 2023, 12:48
    Daj odkaz, závery nejakej komisie čo to vyšetrovala, správu OSN, WHO, reportáž CNN, alebo link s informáciami od vyšetrovateľov, žalobcov, prokuratúry UA.
    Alebo teraz zadrbeš že toto nie sú podľa teba dôveryhodné zdroje a pravda je utajená a vieš ju len ty a pár tebe podobných?
    Pozor, nespochybňujem obete medzi civilistami, to vôbec nie. Ale 14.000 nie je málo.

  46. Anonym 14. februára 2023, 13:42 podľa môjho názoru: ty dobre vieš, že západ nereagoval na Putinove upozornenia na vraždenie detí, žien na Donbase už od roku 2014 . Dnes už aj kujva Mejkelová priznala, že Minské dohody boli iba umelé naťahovanie času, aby sa Ukrajina lepšie vyzbrojila …. Vtedy vôbec nikomu nevadilo, že na Donbase zomierajú deti …. A v podstate ani teraz im to nevadí, veď tu ide o nerastné bohatstvo Ruska a o pôdu všetkých SLOVANOV … Blahobyt západu je postavený na krvi domorodcov po celom obvode zemegule … ale Rusi nie sú bezbranní černosi, indiáni, indovia, austrálčania …..

  47. no, hlavne si treba uvedomiť že do 2014 bol klud…ak by od toho roku rusi nezačali robiť borde na kryme a na donbase tak by sa tu nemuselo konšpirovať o nejakom vraždení ruského obyvatelstva, ktoré za 8 rokov neboli schopní rusi doložiť…
    takže ešte raz:
    – udajne „vraždenie“ začalo až keď na tom území začali robiť bordel rusi a proruskí separatisti
    -rusi ani žiadna misia, ktorej súčasťou boli rusi žiadne známky umyselného vyvraždovania ruského obyvatelstva nezaznamenala
    – ak chceš riešiť vraždenie svojích ľudí tak to predsa nespravíš tak že za rok niekolkonásobne prekonáš počet obetí za 8 rokov, vyženieš z domovov miliony týchto ľudí a zbombarduješ im celé mestá – toto je tá pomoc?
    tak máme zodpovedané rozširovanie Nato a genocídu a teraz možeme plynule prejst na biolaboratoria s netopiermi vycvičenými na elimináciu slovanov….alebo som ešte na niečo zabudol?

  48. Anonym 14. februára 2023, 13:51
    Takže dôkaz žiadny, ok. Odvádzanie pozornosti k imperiálnej politike Západu. Nezabudni, že aj RF je impérium. Plyn, diamanty, zlato a kovy sa nachádzajú na územiach starých národov, ktoré boli pričlenené k Rusku.

  49. Keby zijem na povedzme na Madagaskare a zazivam tam ako Slovak genocidu kvoli mojej narodnoati tak je logicke ze pojdem okamzite domov.

    Niesom si vedomy ze by im ukrajinci branili navrat do vlasti aby tam poziadali o azyl. Ale Co napise Putin to je pre slovenskeho hlupaka sväté

    Aj Einstein emigroval z podobnych dovodov. Tam bola naozajstna genocida.

  50. Anonym 14. februára 2023, 14:09 debílek, tebe nestačia dôkazy ??? 80 000 000 mŕtvych domorodých indiánov v severnej amerike, stovky milióny mŕtvych černochov, indov, mavrov, japoncov, vietnamcov, juhoameričanov, korejčanov, juhoslovanov, iračanov, sýrčanov, afgáncov ??? Debílek, vyvraždil od II. Svetovej vojny niekto viac ľudí ako krajiny z NATO ???

  51. Anonym 14. februára 2023, 15:59 – zas si tu s tymi detmi z donbasu? Uz si sem daval video z dezinfowebu news front. Zostrihane video reportazi z vystrihnutymi titulkami s ceresnickou na torte v podobe umrtneho listu v ukrajincine s tym ze dievcatko bola Ukrajinka?

  52. Šéf vagnerovcov Jevgenij Prigožin sa prihlásil k trolej farme, ktorá v roku 2016 zasahovala do volieb v USA. Ide o Agentúru pre výskum internetu so sídlom v Petrohrade. „Vymyslel som ju, vytvoril som ju a dlho som ju aj riadil,“ vyhlásil.

  53. Deti nám zomierajú v nemocniciach na nedostatok kvalitných Liekov a naši debili kupujú americké stíhačky, vrtuľníky, tanky ….

  54. Anonym 14. februára 2023, 19:35 Dežo Baiden má ešte teraz mokré trenky z Baltického mora keď tam “šteloval” mínu pod Nord stream ….😅😅😅😅😅🤭

  55. Anonym 15. februára 2023, 21:42
    Máš pravdu, nákup stíhačiek prebehol za Fica a kľudne mu to zrátaj pri najbližších voľbách.

  56. Teraz niečo k článku,HURA,teraz máme dokonca( alebo budeme mať,“ áno budeme mať,počúvame teraz stále častejšie,zatiaľ nemáme nič!),dokonca proti lietadlové kanóny,no také voľačo.Maju nás za úplných blbcov.Vsetko sa kompletne odovzdalo,a teraz sa máme tešiť z každého samopalu.Neuveritelne,čo nám vládne za chaotov.A prezidentka ich ešte nechá,aby zkazu dokončili.Prosim vás,rozumiete tomu? Za pomoci SASky dostanú nedôveru,a potom ich tá SASka v plnej sile podporuje,aby mohli vládnuť ďalej.Ja tomu ozaj nerozumiem.A to za výdatnej pomoci prezidentky

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img