ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Pošta 1 v Seredi v sobotu zostala zatvorená. Ľudí oznamom zbytočne prehnali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  O službách seredskej pošty poskytovaných občanom asi žiadnu vysokú mienku bežný občan nemá. Dlhodobo neúnosné rady, problémy s doručovaním zásielok a to všetko nebolo vyriešené ani rekonštrukciou samotnej budovy. Iba niekoľko mesiacov dozadu Pošta 1 dokonca obmedzila úradné (otváracie) hodiny nielen počas pracovných dní a v sobotu dokonca táto štátna inštitúcia neotvára vôbec.

Ako si majú vyzdvihnúť zásielky ľudia pracujúci napr. v Bratislave a z práce sa denne vracajú po 17.00 hod.?

Pošta uverejnila oznam o vyjdení v ústrety všetkým občanom v tomto znení:

Dovoľujeme si Vám oznámiť, že v mesiaci december v dňoch 10.12.2022 a 17.12.2022 (sobota) bude realizovaná zmena hodín pre verejnosť:
Dôvodom úpravy hodín pre verejnost‘ počas Vianočnej prevádzky je skvalitnenie služieb a spokojnosť zákazníkov Slovenskej. pošty.

Hodiny pre verejnost‘ 10.12.2022 a 17.12.2022 pošta Sered‘ 1 :
08:00 -12:00 hod.

Tento oznam zverejnilo Mesto Sereď na oficiálnom webe a sociálnej sieti.

Aká je realita?

Dnes predpoludním na poštu smerovali desiatky ľudí, ktorí ale sa do vnútra nedostali. Pošta bola ZATVORENÁ !!

Toto je zlepšenie služieb občanom? To si už vedenie tejto inštitúcie robí z ľudí srandu a nikomu vôbec nevadí, že občanov zbytočne prehnali? Akým spôsobom im pošta nahradí stratený čas a vynaloženú energiu na základe nedodržania ani len samotnou poštou zverejnených otváracích hodín na dnešný deň?

O stanovisko k veci žiadame vedenie Slovenskej pošty.

Video vyhotovené v sobotu 10.12.2022 o 8.44 hod.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tento oznam bol uverejnený na tejto stránke, ale nie každý má internet a nie každý vie s ním pracovať, hlavne starší ľudia. A okrem toho Slovenská pošta zrušila bankomat pri jednote a keď niekto potrebuje si vybrať peniaze z bankomatu, musí ísť na námestie a tam si vybrať z bankomatu 365. Takáto je ústretovosť voči občanom a aj svojim zákazníkom.

  2. Pošta Sereď s počtom obyvateľov 15.231 má 2 pošty. Zlaté Moravce s počtom obyvateľov 11.228 má 4 pošty. Bývala som v Seredi 40 rokov, ale tam boli sústavne problémy s poštou.

  3. To sa im vyplatí na 2 hodiny otvoriť poštu? Koľko ľudí za ten čas vybavia, keď ešte aj pri zakúpení poštovej známky musia použiť počítač, čím sa naťahuje čas?

  4. Táto pošta je čistá katastrofa!!!!! Neochotne ženy hnusné…teda česť takým co tam už asi nerobia….. hrozne ved keď nechcú robiť nech idú robiť niekam inde. Veľmi tam chýba ľudskosť a aj úsmev ,poradenie….

  5. Keby si pod okna osadili balikomat a zasielky ulozili tam, nemusia sa vyhovarat, ze maju malo personalu. Ti, co ovladaju technologie si to vyberu bez obsluhy a na poste im zostane viac casu na starsich ludi, co to neovladaju.

  6. Ludia, ked môžem poradiť, znamky aj pohladnice si kúpte dopredu, alebo v trafike na autobusovom námestí a máte o problém menej. G.

  7. Chorá, so silnou chrípkou som sa v sobotu vybrala na Poštu v Seredi vyzdvihnúť si doporučenu listovú zásielku, ktorá nezniesla z titulu dôležitosti odklad. No bola zatvorená. Že som sa prešla? To by mi ani tak strašne nevadilo, ale to, že takto chorá, s vysokou horúčkou som sa prešla zbytočne, to mi už teda vadilo. A poriadne. Takže sa budem musieť po druhý krát vybrať na poštu, a kto vie čo má tam bude ešte čakať. Snáď nebude znovu zatvorená, a nedôjde k tomu, že zásielka bude vrátená odosielateľovi, ktorým je štátna inštitúcia s tým, že som si ju odmietla prevziať. Znova sa takto chorá s horúčkami vyberiem do tej zimy, a keď bude otvorená, budem v tom „lepšom“ čakať kedy prídem na rad. No už mi to pripomína čakanie chorého u lekára len s tým rozdielom, že budem stáť vonku na čerstvom vzduchu.
    Takto vypadá prístup poskytovania služieb občanovi tejto našej demokratickej spoločnosti.

  8. Od 10.-tej, do 12.-tej, ak sa nemýlim sú 2 hodiny. Ešte toľko si viem vypočítať. Možno, že ty si nafetovaný, alebo nevieš počítať. To čo sa týka teba, neprisudzuj druhému! A je otázne, kedy tam zákazníci prišli, či vedeli o tejto zmene?

  9. Nechajte ho. Od desiatej do dvanástej vypočítal na kalkulačke správne dve hodiny. Čo tam po tom, že oznam bol od 08:00 do 12:00. On to počíta od desiatej, lebo tak to chce.

  10. na tej poste sedia tam ako skysnute kvargle,v case covidu(uz ked vsetok humuk koncil) tu tlstu kvarglu zaujimalo preco nemam respirator ale obycajne rusko,to ze hladala moju zasielku 15min.ju vobec nesralo,ale problem bol moje rusko,aby som len nehanil, su tam aj prijemne usmievave pracovnicky

  11. Vrchnosť povedala, že sa nemá otvoriť v sobotu, tak baby pri priehradke neotvorili, teda neprišli do práce. Tak sa nenavážajte do nich.

  12. No je mi to už sprosté nadávať na poštu v Seredi,ale zasa som sa dnes musel postaviť pred poštou do dlhého čakania,len preto že nám už dva dni nedoručili dennú tlač…
    To isté sa stalo pred mesiacom…
    Vtedy som čakal 4 dni…novIny som si zobral na pošte…za celý týždeň….😂🤣😂
    Staré,ale boli…
    Otázka?
    Načo si platím odber čerstvých novín????
    Aha ,no žijem v Seredi,tak sa nečuduj…

  13. Ľuboš Hulin 16. decembra 2022, 15:47 – Lubos, a to nejde vlastne o nic vazne…

    Zober si, ze mne normalne oproti podpisu vydali cudziu dorucenku, kde bola adresatom zena.

    Pred domom sa nam valaju rozfukane zlte listky – bol by som zvedavy, kolko doporucenych a zasielok do ruk som nedostal, alebo vydali niekomu inemu.

    A to pisem vylucne zo svojej vlastnej skusenosti. Nech pisu ludia svoje osobne skusenosti. Pravdu a bez prehanania, aby sme sa vedeli orientovat, na co sa dalej pytat.

    Mne je divne, ze tyzdenne platim za dorucenie veci do muzea, no nepamatam sa, ze by za posledne roky nieco aj dorucili. Vsetko je potrebne ist zobrat na postu.

    Preto su tie neskutocne rady. Problem je, ze v cene je DORUCENIE NA ADRESU !!
    Takze odhadom tridsat percent sluzby je nerealizovanej, adresat ma naklady navyse a este strata casu za cakanie.

    Co, skusime sa pytat na platy a odmeny toho menezmentu? A este vyssieho a tiez najvyssieho? Co si myslite, beru aj oni sedem stoviek, ako ponukaju postarom pendlujucim na bicykli po meste pocas styridsiatky horucavy, za dazda, snehu aj mrazu?

    Rovnako lutujem tie baby pri priehradkach – jasne ze urobia chybu, ked ich je malo a ludia su nasrati uz hned na uvod z dlheho cakania…

  14. Majko! Ked to postal uctuje dorucenie a pre balicky chodis sam tak ta posta okrada. Za sluzby posty je zodpovedna veduca posty. Mal by si napisat o nej kriticky clanok.

  15. Ľuboš Hulin 16. decembra 2022, 15:47
    Pre tých debilov hore….ak by si niečo zaplatil napríklad v Alze…a v Alzaboxe by si to nenašiel…len na porovnanie…
    Lebo som si tú službu zaplatil..
    A mám doma dvoch rodičov, ktorí majú nad 80..a tablet a smartfón neovládajú…
    Ale majú určite viacej rozumu….ako Vy tam hore….
    Dnes mi zasa doručili len Denník N tak sa prejdem zasa aby som vedel že keď som si zaplatil aj SME ,prečo ho nemám v schránke

  16. Anonym 16. decembra 2022, 18:13
    Mesačné výdavky na dennú tlač sú vyššie ako platiť za internet. Nerozumiem tomu
    Hore som to popísal…mám rodičov, ktorí nie sú blbí,a aj po osemdesiatych rokov čítajú noviny,tak ako boli zvyknutí po celý čas…
    Aj ja v dnešnej dobe všetko čítam na mobile, tablete alebo notebooku…
    No len stále vidím,že v Seredi je kopec ľudí, ktorí to nevedia pochopiť…
    (Sú sprostí,alebo nevedia trošku rozmýšľať)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img