ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Časopis Forbes zaradil našu prezidentku Zuzanu Čaputovú medzi 100 najvplyvnejších žien sveta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezidentský palác / Časopis Forbes zaradil našu prezidentku Zuzanu Čaputovú medzi 100 najvplyvnejších žien sveta.

Do tohto rebríčka ju zaradili už štvrtý rok po sebe.
Spomínajú pri tom označenie našej prezidentky ako „osamelý hlas v mori demagógie“ a my sme radi, že toto je jej obraz v zahraničí.

https://www.forbes.com/profile/zuzana-caputova/?list=power-women

Celý rebríček:
https://www.forbes.com/lists/power-women/?sh=dae98905a958 

 

zdroj: forbes.com
zdroj: forbes.com

 

 

zdroj info: Prezidentský palác Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. O čom sú tieto rebríčky, ankety, rôzne ceny? Príde do Anglicka a prezidentom je Rizman. Trapas na 100 rokov. Obyčajné pozlátko a trápne PR. A vôbec, čo z toho má občan SR? Teda občan tejto krajiny?

  2. nestras tu s tou proamerickou kurvou zapredanou,cena masiarka roka,tuto cenu dostal aj Hitler v r. 1938, fuj hnus,este v jeden den aj ten skurveny ukrajinsky narkoman dostal tu cenu,len medzinarodnym vrahom sa udeluju tieto krvave ceny.

  3. anonym 21,00h ma z toho velke rysave hovno,prezident slovenskej republiky je najzbytocnejsi urad v state.a ta spuchnuta palacova tupa krava nas stoji len peniaze.

  4. To saz t.a Capitava?
    Mi co nam hovoria dezolaty ju nesnazame1!!!!1!!

    To je tim ze je zdelana a mierumylovna!!!.
    Mi zlovaci hceme putyna a nasilje!!!
    Brad za brata vrach sa vraha !!1!!

  5. Co tam Forbes , dolezite co napise zem a vek . To je jedine periodikum co dezolatov podporuje vo fantazmagoriach .

    Sme hrdí za nasu pani prezidentku, aspon ona dobre reprezentuje nasu krajinu.
    Inteligencia a ludskost.

    Tu dezolé by radsej dementneho Ička, danka alebo Slotu. maju k nemu rozumovo blizsie

  6. Moje nervy ! Ale netreba sa čudovať. Forbes a aj ostatné mienkotvorné médiá patria sionistom… to hovorí za všetko !

  7. Je velmi divne, ked sa rozni zkurvysynovia takto vyjadruju o prezidentke statu.
    Kor, ked vzisli zo sraciek a su tupi tak, ze je to nemeratelne.

  8. Tie ocenenia sú celkovo akousi šaškárňou. Minister obrany Naď ide na Ukrajinu prisľúbiť zimnú pomoc a hneď mu tam dajú štátne ocenenie Rád Jaroslava Múdreho (Jaroslavovi nemúdremu). Nechápem reálny význam tých cien, udeľujú si to jeden druhému, čo nad tým na dôchodku potom krochkajú?

  9. 9. decembra 2022, 7:30 milý anonym ja si ctím jediného slušného, čestného a charakterného prezidenta Ludvíka Svobodu …. ani jeden ponovembrový prezident nestál za to, aby som išiel za neho bojovať a za Zuzu už vôbec nie , je mi z nej na zvracanie ….

  10. To hovor incestnym Rusom v zemlianke ti ti uveria.
    Pojdes za Putinom do Ruska. Tu na Slovensko nepatris ty agent diverzant , vlastizradca

  11. Dedko nerozčuľuj sa lebo ti praskne cievka a budeme ťa musieť liečiť za štátne, ale keď tak veľmi chceš behni do usa tam si liečbu zaplatíš aby si si trošku cucol aj s tej 100% tnej demokracie 🏳️‍🌈

  12. Ano USA…. , a Ako to je v tvojom rodnom Rusku agent?

    Ty Davaj pozor na cievky lebo tam v Rusku ta bude operovat nejaky udrzbar v zemlianke

  13. vladolf tahaj do juesej fajcit transexualov ty dement,nebit ruska tak slovensko by po vitazstve hitlera okamzite zaniklo.a tvoj tatko ,alebo dedo by makal niekde v bani a cicinu si mohol buchat jedine o skalu a nestvoril by takehoto defekta.

  14. Runer na keby sa nehrá. Hrá sa na fakty. Kremel nás v 68 dorazil. Ale Ukrajinec neni Slovák. Ten sa dobit rusákom tak ako my nedá. A má recht.

  15. runer 9. decembra 2022, 20:54

    Čože ste v tej LSNS nejak nervozni všetci??? V USA žije cez 1 000 000 slovákov, tak neviem čo sa mazurekov chriachel tuto takto rozťahuje.

  16. Vy dezolati všetci bez ruského nerastného bohactva skapem 90 / slovákov to vie a títo slniečka ti a trollovia a Krampusou čo tvrdía iné treba ich postaviť pred realitu skutočnú a vyhnať to na nútené práce lebo ty sú tí najhorší čo zabíjajú slovenský narod

  17. Bohactva? Boha to co je?!

    No uz sme mali podla vas dezolatov umrznut bez plynu.

    Uz sme mali mat nedostatok paliva

    No co? vestecku gulu mas nejaku zajebanu…

  18. Anonym 9. decembra 2022, 21:37

    Jak len bolo dobre pokial karčmy fungovali, sedel si tam zafajčený, pri pohari najlacnejšej vodky a zlomenom pive si mudroval. Účet si mal otvorený v zošite do výplaty celý mesiac. Nikdy by som nepovedal, že internet sa až k tebe dostane. Teraz takto pri klavesnici „bohactva“ sa ti zachcelo. Kurňa a vocca by bol jak Lukašenko, tešil by si sa keby sme všetci tvoju kráľovskú životnú úroveň a štandardy mali povinne zhora nadstavené. Lebo tak by to bolo najsamlepšie.

  19. Anonym 9. decembra 2022, 21:37 – ty svojou gramatikou si druhy raz zabil Stura, hrdy narodovec. K obsahu sa vyjadrovat ani neni treba…

  20. putin 10. decembra 2022, 13:48 – to vyjadrenie je o Vasej mamicke? Fuj, nehanbite sa?

    Aj z vyssie napisanych prispevkov je vidiet, ze demokracia je (zatial) na Slovensku. Keby totiz aj psychopat podpisujuci sa „putin“ nieco taketo verejne napisal v Rusku o prezidentovi, skoncil by v novodobom Gulagu, pripadne by bol vyskoceny z okna, zistil by, co to je byt nadychany nejakeho chemickeho svinstva alebo ako chuti nejaka radioaktivna latka.

    Aj v USA je urad prezidenta institutom a tajna sluzba kazdeho takto zmyslajuceho jedinca preveruje ako potencialne riziko pre bezpecnost prezidenta a statu.

    Len u nas hocijaky psychopat anonymne o inaom napise cokolvek.
    Naozaj chore…

  21. Anonym 10. decembra 2022, 16:13 – udeluju sa kazdorocne a tento rok je tam Tvoja prezidentka po 4. (slovom: stvrty) krat. Nahoda?

    Co ste dokazali v zivotoch vsetci vy, ktori ju tu verejne anonymne osocujete?

  22. Zámerne nevedomému anonymovi z 10. decembra 2022,18:47!
    Prezidentka napriek tlaku verejnosti odmietla dať vojenskú zmluvu s USA posúdiť Ústavnému súdu SR.
    Stačí?

  23. A co tam mal ustavny sud rozhodnut dezolé?
    Nakupoval od americanov teda od nasich mocnych sojencov aj fico aj
    Dzurinda aj terajsia vlada.

    No stale cakam na ten zdroj, lebo stalo to vyzera iba na dezolátnu myseľ konspiracie. Nic viac…

  24. Anonym 10. decembra 2022, 19:26 – myslis tu zmluvu, ktoru pripravil Blahov sefko Fico? A nasledne ti Blaha s sefinom odhalil pravdu, ze to Caputova je agentkou USA?

    Ale no tak

  25. A uz mi tu odpovie niekto z dezolatov, co dokazal 4 roky po sebe?
    Podla gramatiky a svetonazoru akurat tak zopakovat 5. rocnik ZS a ukoncit skolu 5 triedou

  26. Pre úchyla s nickom Putin – neviem kde si prišiel k 500tis. mŕtvych, keď samotní iračania uvádzajú 116000. A pritom je pozoruhodné, že taký tupec ako ty sa tu pod iným článkom vyhráža utečencom práve z Iraku akebo Sýrie. Čo si ich nevezmeš domov, keď ich tak miluješ?

  27. netrep picoviny defekt,si si pomylil IP adresu curacik,nieco take som nepisal,ale plne s tym suhlasim. skus odpovedat ci to balkanska masiarka povedala?tvoj problem je,ze si vyrastal v zlom rodinnom prostredi a siris primitivnosti podobne rodinnej atmosfere kde si zil,ale ta tvoja diagnoza ma perspektivu, k naprave formou dlhodobej liecby.

  28. Edo Chmelar v statuse pise o 600tis. zabitich americkou armadou ,takze som ubral 100,

    Nie som vytoceny na stupnici je to prave -1. staci tak?

  29. Výborne, dobrá správa. Konečne máme prezidentku za ktorú sa nemusím hanbiť. A pre Putina ostane……škoda slov pre psychopata čo terorizuje civilistov na Ukrajine.

  30. Chmelar,je vysokoskolsky uznavany profesor,politolog,napisal dost uspesnych knih,jedna z mala ktora je v predaji v martinuse CISLO 1, v objeme predajnosti (Rekonstrukcia slovenskych dejin),dalej odbornik na medzinarodne pravo a dejepis, myslis,ze je hlupak?co citas ty akych odbornikov? Chmelar tvrdo kritizuje putina,len ty nemas ziadny prehlad si len krcmovy kriklun.

  31. Postihnutemu z 11. decembra 2022 o 16:02!
    Si zivy priklad pseudointelektuala vykrmeneho mainstreamom. Mozno mas nejake sede bunky ale tebe su nanic.

  32. putin 11. decembra 2022, 21:26 –

    Doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD. (* 21. august 1971, Modra) je slovenský politický a mediálny komentátor, publicista, historik, vysokoškolský pedagóg a občiansky aktivista. Opakovane sa pokúšal presadiť v politike v rámci Strany zelených a strán 99 % – občiansky hlas a Socialisti.sk, ale neúspešne. Často býva kritizovaný za šírenie proruských dezinformácií.[1][2][3]

    Zdroj: Wikipedia

  33. ten chuj je na ruskej ambasade 5x denne, je to bezpečnostné riziko pre túto republiku rovnako ako chamradin a dezolát zo zjemejavlekskotvou.

  34. Anonymovi z 12. decembra 2022, 17:32
    Ty poškodené embryo. Skús rozmýšľať ak máš čím. Podľa teba je Chmelár bezpečnostné riziko.
    Minister Naď poslal na Ukrajinu prakticky celý arzenál ozbrojených síl SR. Ruská federácia preto označila Slovensko za nepriateľskú krajinu. Kto sa o to zaslúžil? Chmelár alebo Naď? Ak vojna na Ukrajine prerastie do vojny svetovej a Rusi nám pošlú rakety na „neexistujúce“ americké základne na Sliači alebo v Kuchyni a zahučí tam niekoľko obyvateľov SR, budú to obete Chmelárovej alelbo Naďovej politiky?

  35. je na všetkých akciach ruskej ambasády prítomný v červenej kravate s nalešteným kukučom. Rusko ma celý civilizovaný svet za nepriatela. Vojna na Ukrajine prerástla do svetového konfliktu 3 mesiace predtým ako začala. Rozprávku o tom ako rus pošle raketu na sliač vyrozprávaj v papuči a chovaj sa slušne nie ako rus

  36. Anonym 12. decembra 2022, 18:22 – ak Rusi nam poslu rakety, mame integrovany 24/7/365 protiraketovy a protivzdusny system NATINAMDS. (Zdroj: mosr.sk)

    Zaroven by bol aktivovany cl. 5 NATO.

    A aby som uplne vycerpavajuco odpovedal na tvoju hypoteticku otazku, budu to obete nie Nadovej ani Chmelarovej politiky, ale Putinovej.

  37. Anonym 19:47
    to kde si nabral že máme akýsi protiraketový systém ? Modroknižkový chmuľo daroval všetky naše zbrane ZelenSSkému,nie ? Alebo mi niečo uniklo ?

  38. Anonym 12. decembra 2022, 19:59 – unika ti toho zjavne velmi vela. Uviedol som aj zdroj, tukat do klavesnice ocividne vies, k nezmyslom sa dostat tiez. Tak skus sa dopatrat aj k tomu.

  39. Anonym 12. decembra 2022, 20:11 – to ti prezradil sudruh Blaha? Ci si ozaj poloretardovany? MOSR.sk -> ministerstvo obrany Sloveskej republiky

  40. anonym 19:47 co mame aktivovane? tu americku hracku? co ti hovori ruska raketa AVANGART? rychlost 27 krat vacsia ako zvuk,uspesne testovana na 6000km. akykolvek obranny system sa stava neucinny jednoducho ju nic na svete nezachyti.
    PUTIN: K cielu sa blizi ako meteorit,ako ohniva gula. takze si pekne aktivuj borovicku a nech sa ti nieco dobre sniva.

  41. Anonym 12. decembra 2022, 21:11 – to ti nataral znova Blaha, co plni prikazy s pod Urala? Alebo Magian financovany tiez odtial? Ci?

    zirkon 12. decembra 2022, 21:38 – nehovori mi nic, lebo okrem Putina ju zrejme nikto nikdy nevidel okrem videjka. Urcite kvoli tomu ze maju AVANGART, teraz palia po Ukrajine raketami zo 70. rokov bez jadrovych hlavic s pridanim balastu, ktore im UA dobrovolne odovzdala vramci Budapestianskeho memoranda. A urcite kvoli tomu aj nakupili od Iranu drony, lebo je to ta naj armada s naj zbranami, naj technikou, naj odbornikmi…

  42. Ked si myslis ze ho vlastní Soros, tak to urcite bude praUda. Ved to je zaklad uvazovania spravneho dezolata .

    Vymyslacky klamstva ako spravy ZLOvák

  43. Forbes patrí Rothschildovcom. Keď zaradia niekoho medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta, znamená to, že sú s ním spokojní.

  44. Nemáš za čo. Ak z princípu odmietaš všetko čo je napísané o USA, NATO, finančných klanoch, tvoja vec. Info si nájdeš aj v mainstreamových médiách. Ďakujem za nadávky, identifikoval si sa.

  45. nic osobné nehladaj iba neznasam chronickych klamarov…

    Vzdy to tak bolo ze vy dezolati varite z vody. Ked doslo na zdroje tak mi poslu infovojnu zemavek .

    Nam sa vyhraza Rusko jadrovou vojnou , nie USA a NATO. Pokial sa nam USA zacne vyhrazat vyhubenim som urcite ochotny prehodnotit postoj.

    Dovtedy zostavas klamarom

  46. Zem a vek zásadne nečítam, ale ty ma chceš asi presvedčiť o opaku. Nevadí, zas si si kopol. A napíš aj druhýkrát, aby som to nebral osobne.

  47. Vydavateľstvo stále vlastní rodina Forbesovcov (na snímke súčasný šéf Steve Forbes). Ako sa ich rodina rozrastala, dostávali majitelia čoraz nižšie dividendy. Preto sa rozhodli vydavateľstvo predať už v roku 2004 inému vydavateľstvu. Condé Nast, ktoré vydáva napríklad časopisy Vogue čiNewYorker, ponúklo za Forbes Media 400 miliónov dolárov. To sa však rodine zdalo primálo. O dva roky neskôr predali menšinový,45-percentný podiel firme Elevation Partners. Tá sa špecializuje na rizikové investície a svoj podiel v nej má aj spevák zo skupiny U2 Bono Vox. Elavation Partners vtedy zaplatili 250 miliónov dolárov.

  48. Mám taký pocit, že sa opakuje rok 1939 a západ nás opäť tlačí do vojny s Ruskom prostredníctvom hlúpych politikov a niekolkých amerických prostitútiek ….

  49. Ale Šoun povedal ze forbes maju Rotschildovci tak to tak musi byt.
    Ked to povie clovek co ma zakladne vzdelanie musi to byt praUda

    Dezolat sa nebude zatazovat realitou

  50. Cital si vobec ten clanok co si teraz poslal?

    Rodinný klan po dvoch storočiach
    Zdá sa, že dnešné aktivity sú iba matným odtieňom ich finančných aktivít v 19. storočí, keď boli najmocnejším bankovým rodinným podnikom na svete. I keď… ktohovie?

  51. Článok je z r. 2016 a píše sa v ňom, že vlastnia Forbes. Už to síce nemusí byť pravda, ale ako píšeš, ktohovie… Rothschildovci nemajú potrebu sa otŕčať, preto ani v rebríčkoch Forbesu nebývajú uvedení medzi najbohatšími. Že by mali stále na Forbes aspoň vplyv, ak si to neželajú?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img