ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Brutálny útok na bežkyňu v Senici. Policajti muža po čine bleskovo zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Senický vyšetrovateľ mladého násilníka už aj obvinil a spracováva návrh na jeho väzobné stíhanie.

Včera ráno si išla 39 ročná žena zabehať po cyklotrase v okrajovej časti Senice. V nezastavanej oblasti medzi mestom a miestnou časťou Kunov mala obehnúť neznámeho muža. Po pár metroch počula, že k nej niekto blíži a keď sa otočila, útočník ju surovo udrel do tváre. Po páde na zem ju začal brutálne biť, ženu z celej sily udieral päsťami.

Besnenie muž ukončil až potom, ako obeť tvrdila, že tam príde jej manžel. Dal sa na útek a zranenej bežkyni pomohli až náhodní okoloidúci, ktorí jej privolali RZP. Pri útoku utrpela zlomeninu sánky a ďalšie vážne zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako 42 dní.

Policajná hliadka urýchlene prišla na miesto a na základe popisu začali policajti po nebezpečnom podozrivom mužovi ihneď pátrať. Násilníka sa im podarilo nájsť do 30 minút od útoku, približne 1 km od miesta činu. Muža obmedzili na osobnej slobode a previezli do policajnej cely.

Policajti muža, ktorý už bol za násilné činy v minulosti právoplatne odsúdený a na slobode bol len 2 mesiace, obvinili zo zločinu ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov. Nie je vylúčené, že v prípade zistenia ďalších skutočností, môže prísť  k doplneniu alebo zmene právnej kvalifikácie. Do rozhodnutiu o väzbe zostane muž v policajnej cele.

Ďakujeme všímavým ľuďom za pomoc zranenej žene a za pomoc pri opise útočníka.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keby to urobil mojej žene, tak ho odpravím. Iba dva mesiace bol chuj na slobode, zjavne zlyhal väzenský systém, ktorý vraj prevychováva. Nepodarilo sa. Treba mu dať viac rokov v base.

  2. Zviera, ktore az prilis toleranstny system nasho väzenstva dostane do dalsieho levelu nebezpecnosti pre spolocnost.

    Tvrdim, ze takito ludia by mali mat povinnost v base robit od sest rano do desat vecer presne tak, ako musi makat kazdy slusny clovek na slobode, ktory chce uzivit svoju rodinu. A musi zivit este aj tieto agresivne zvierata.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img