ISSN 1337-8481

streda, 15. mája, 2024

Dnešný zásah Mestskej polície v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Približne pred dvoma hodinami došlo k zásahu príslušníkov Mestskej polície na ulici Námestie Slobody v Seredi.

Podrobnosti k zásahu zisťujeme a následne budeme informáciu aktualizovať.

– – –

AKTUALIZOVANÉdoplnenie informácií od Mestskej polície v Seredi:

Na základe vyhodnotenia kamerových záznamov Mestská polícia identifikovala podozrivého z poškodenia cudzieho motorového vozidla na Garbiarskej ulici, ku ktorému malo prísť v piatok v poobedných hodinách. K poškodeniu auta malo prísť skútrom bez EČV.

V tejto veci prípad rieši dopravná polícia.

Dnes okolo 10.00 hod. opätovne prostredníctvom bezpečnostných kamier umiestnených v meste, Mestská polícia spozorovala podozrivý motocykel vrátane ďalšieho motocykla bez EČV. Motorky najskôr stáli odparkované v zákaze a následne išli po komunikácii v protismere. O tomto zistení bola informovaná hliadka MP ktorá bola operačným navigovaná do priestoru, kde sa podozrivé osoby na motocykle nachádzali.

Podozrivé osoby idúce na motocykloch preto hliadka Mestskej polície zastavila a obmedzila na osobnej slobode pre porušenia viacerých predpisov a zákona.

Perličkou na celom prípade je, že privolaná hliadka OO PZ zo Serede vykonala u vodiča dychovú skúšku a bolo zistené, že vodič je pod vplyvom alkoholu. Toto bude riešené samostatne policajným zborom SR.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Som fajčil v okne a jednému z nich dali putá . zdrhol im aj s nimi môžu byt radi že ho potom našli ale to už som sa nikde nedočítal takze zas nie všetko ako vždy

  2. Tradicne dobra praca msp. Keby volali statnych,pridu za 2-3 hodiny lebo maju hrozne moc prace.A keby mali dat statni fukat vodicovi motorky?Samozrejme vieme ako,aby nic nenafukal.Viacero ozranov a fetakov takto vyklzlo akoze nic xD

  3. Eva 13. júna 2022, 16:47
    V zahradkarskej oblasti v Sintave byvaju aj ine induvidua. Aj tam chodia kupovat drogy. Taxiky cakaju hore, trosky chodia dolu spredu za Ivanom. To je namet aj na reportaz.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img