ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Pestrý program Denného centra pre seniorov na nasledujúce obdobie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V utorok 1. marca po dlhšej prestávke opäť  obnovilo svoju činnosť Denné centrum pre seniorov na Jesenského ulici. Vedúci Jozef Valábek oboznámil prítomných s plánom činnosti na nasledujúce obdobie.

Najbližšie budú mať seniori podujatie v utorok 8.3. a to oslavu Medzinárodného dňa žien. Kým po minulé roky bola oslava spojená s hudbou, tancom a občerstvením, tento rok sa budú musieť zaobísť bez tejto pridanej hodnoty.

Nebude chýbať ani tradičné súťažné zápolenie v hode šipkami. Vo štvrtok 17.3. si o Majsterku DC zahrajú ženy a naopak o týždeň 24.3. si sily v tejto disciplíne zmeria mužské osadenstvo.

V nedeľu 20.3. sa bude v centre konať spoločenská zábava so skupinou Naši. Samozrejme nebude chýbať tanec a spev.

Kultúrne vyžitie ponúka na štvrtok 31.3. zájazd do divadla v Trnave na predstavenie „Pavučina“ od autorky Agáty Christie.

Pravidelná brigáda zameraná na skrášlenia okolia centra sa bude konať v utorok 5.4.

V streda 6.4. organizuje centrum bowlingový turnaj v Dolnej Strede.

Na ďalší deň, vo štvrtok 7.4. sa bude konať zdravotná prednáška spojená s meraním tlaku, cukru a cholesterolu.

V stredu 13.4. sa seniori budú môsť zúčastniť zájazdu na kúpalisko Poľný Kesov.

Na štvrtok 28.4. je naplánovaný zájazd na výstavu kvetov Gardénia do Nitry.

V sobotu 30.4. čaká seniorov májová veselica spojená s výročnou členskou schôdzou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img