ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Aj v Seredi sú už vojnoví utečenci. Niektoré príbehy vtláčajú do očí slzy…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vojnová agresia armády Ruskej federácie z domovov vyhnala už viac ako 660 000 ľudí, ktorí si svoj život odišli zachrániť smerom na západ. Ženy s deťmi, ale aj deti samotné.

Pripravujeme príbeh, ktorý vtisol slzy do očí nám. Budete na tom rovnako…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Áno,treba im pomôcť,odo mňa dostali lieky, obväzy, dezinfekciu na rany.Ale bojím sa,že tá slovenská pohostinnosť a pomoc ľudí omrzí a prestanú pomáhať,lebo budú mať pocit,že Ukrajinci sú zvýhodňovaní.

  2. Anonym 2. marca 2022, 19:00 – mozno aj to bude dovod.

    Ja mam ale obavy, ze drviva vacsina ludi este nikdy nedosla do kontaktu s takto nestandardnymi situaciami a prvotny osial a ochota podporit ludi na uteku pred vojnou povoli, resp. ustupi.

    Ti ludia ale budu potrebovat pomoc nielen v prvy tyzden, ale aj o mesiac, mozno dva tri ci pol roka. A to uz moze byt a podla mna aj bude problem.

    Trvala udrzatelnost je nevyhnutna a Vlasa SR musi teraz nastavit system tak, aby bol funkcny dlhodobo.

    Pojde minimalne o stovky tisic ludi. To je fakt naraz hodne, kedze ide hlavne o matky s detmi, pripadne deti samotne.

    O ostatnom neskor.

  3. Anonym 2. marca 2022,20:58,tak zamestnávatelia sami chcú,aby mohli mať takýchto zamestnancov,lebo nevedia obsadiť niektoré pracovné miesta.Horšie to bude s ubytovaním.

  4. Nebojte sa, žiadny Ukrajinec nám na Slovensku robotu nezoberie. Prečo by to robil, keď na západe zarobí viac? Teraz majú dvere na západ otvorené, bez víz a bez povolení. Akurát možno napr. v Nemecku prepustia Slováka, lebo Ukrajinec bude robiť za menej, no aj tak bude spokojný. Pracovný trh je neúprosný. Koľko rokov sme museli po vstupe do EU čakať na možnosť pracovať na západe? Okrem 3 štátov (Írsko, Veľká Británia, Švédsko) 2+3+2 ??? Veľká Británia nedávno z projektu EU vycúvala. Samotné Nemecko priznáva demografickú krízu, potrebuje pracujúcu inteligenciu, lekárov, učiteľov, inžinierov, migranti z Afriky sa neosvedčili, vzdelaní Ukrajinci sa zídu.

  5. Kto vlastne dostal svet do problémov a zvlášť ukrajinu. Posmelovanie Ukrajincov bandou z USA a unie ma svoj výsledok, smrť nevinnich.

  6. Ľudia už bláznia,že preto bolo sčítanie obyvateľov,aby vedeli,komu môžu do bytu nasťahovať utečencov a preto si teraz schválili zákon o hospodárskej mobilizácii.🙈 Všetko bolo naplánované vraj.

  7. konečene si to odhalil, pozerám tabuľku a k tvojej adrese sú priradení 3 ľudia, to by ste mohli ešte zvládnuť

  8. no, ak aj po tom čo rusi ostrelujú Charkov, Kyjev, Cherson a dalšia ukrajinské mestá niekto napíše že za smrť nevinných vlastne može EU či USA tak buď bude platený alebo naozaj chorý…..rus strieľa ale može za to vlastne američan, to je predsa „logické“…

  9. Anonym 3. marca 2022, 11:15

    Švédska nábytkárska značka IKEA pozastaví všetky svoje aktivity v Rusku a Bielorusku, reaguje na ruský útok na Ukrajinu.

    Nemecký koncern Volkswagen až do odvolania zastavuje výrobu áut v Rusku, zdôvodnil to inváziou ruských vojsk na Ukrajinu. Zastavil aj vývoz áut zo skupiny Volkswagen do Ruska.

  10. Anonym 3.marca2022,11:12
    Aj si pochopil písaný text?Je to o tom,čo všetko si už ľudia domýšlajú,čo zdieľajú.

  11. Anonym 3.marca 9.04 – som zvedavý koľkých umiestnia u pána Majku na Trnavskej ulici. Veď aj on má miesta habadej na prenájom. Aspoň doteraz mal a prenajímal srbom.

  12. pre uličan Počula som že pán Majko Ukrajincom pomáha od prvého dňa a videla som ako sa po ulici okolo neho prechádzajú ľudia s kočíkom a sú tam aj ukrajinské autá

  13. Pre uličana – on nekecá, ale reálne pomáha, čo robíš ty? Ale vieš čo? Radšej si daj ešte jednu borovičku s pivom a buď šťastný.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img