ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

Rusko neunieslo svoju veľkosť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Rusko neunieslo svoju veľkosť. Neodolalo pokušeniu podlo zaútočiť na slabšieho. Z medzinárodných záväzkov, ktorými sľubovalo nenarušiteľnosť územnej celistvosti Ukrajiny, urobilo zdrap papiera. Z rečí o cvičení a sťahovaní vojakov, bohapusté klamstvá.
Novodobí ruskí cári sa rozhodli pošliapať hrdinské činy Červenej armády a z ruských vojakov urobili vojnových zločincov zabíjajúcich nevinných ľudí.
Ukrajinský ľud čaká veľmi veľa utrpenia, strádania a sirôt. Buďme, prosím, s nimi.
Zdroj: FB🇺🇦

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Matelko, ty ťahaj do psej matere. Retard, ktorý rozdrbal verejné financie na jeho atómové zbrane. Rusko neunieslo veľkosť. Hej nechať si furt brkať na nervy a obtierať papulu o seba. Ty si uniesol zodpovednosť za krajinu? Tiež si z nej v pi.i jak lonský sneh.

  2. Bratři Kličkové se zapojí do bojů o Kyjev. Míří na nás zkáza a smrt, varují
    25. února 2022 9:18
    Někdejší boxerský šampion v těžké váze a nynější starosta Kyjeva Vitalij Kličko řekl, že se připojí ke svému bratrovi Vladimirovi a budou společně bojovat v „krvavé válce“ proti ruské armádě, která ve čtvrtek zahájila invazi na Ukrajinu. „Přichází na nás zkáza a smrt. Ukrajinci ale budou bojovat, dokud nezvítězí,“ vzkázal lidu Vladimir Kličko.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-invaze-kyjev-metropole-valka-vladimir-vitalij-klicko-boxer.A220225_085214_zahranicni_dtt

  3. Na idnes.cz…je článok..Slovákom hrozí,že nebudu mať čím brániť svoj vzdušný priestor…dalej tam píšu,že zo Slovenska idu neoficialne správy,že tamnú leteckú pohotovosť ,už nejaký čas drží,len jeden jediný pilot,lietajúci na Mig-29AS a to bez akekoľvek raketovej výzbroje,len s nabitým palubným kanonom,snád nedostane Covid. Slovenské ministerstvo obrany na otázky idnes.cz. uviedlo,že príslušne zložky analyzujú všetky dostupné riešenia jednou z možnosti je požiadanie okolitých krajín o ochranu slovenského vzdušneho priestoru.

  4. Dôležité.
    Německý ministr financí Christian Lindner oznámil, že jeho země je připravena odstřihnout Rusko od systému SWIFT. Zatím tomu země odporovala.

  5. Tak zostali Maďari a možno Taliani…uvidíme. Konerčne tvrdá odpoveď agresorovi. Teraz vylúčiť všetkých ruských športovcov aj Šipulina. To že, Nasťa neodsúdila vojnu ukazuje, že je stále len Ruska. To aj Zverev už urobil.

  6. Světová curlingová federace dnes s odkazem na výzvu MOV odebrala Permu pořadatelství mistrovství Evropy, které se mělo v tomto městě na Urale konat 19. do 26. listopadu. Ve čtvrtek výkonný výbor Českého svazu curlingu rozhodl, že o to mezinárodní federaci požádá. „Důvodem je napadení Ukrajiny. Soucítíme s napadením suverénního státu přinejmenším v souvislosti se zkušeností s okupací Československa v roce 1968,“ stojí na webu svazu.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/ostatni/mistrovstvi-sveta-muzu-poradatel-rusko-2022.A220225_125632_volejbal_ten

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img