ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Alexander Kaduc o aktuálnom dianí na Ukrajine

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Situáciu na Ukrajine už dopodrobna rozobrali lepší odborníci, ako som ja. Preto preberám len podstatné myšlienky, na ktorých by sa v záujme Slovenska mali zhodnúť všetci rozhľadení a empatickí spoluobčania.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kanada rozhodla o uvalení sankcí na prezidenta Vladimira Putina a ministra zahraničí Sergeje Lavrova. Oznámil to kanadský premiér Justin Trudeau. Kanada rovněž uvalí další sankce na Bělorusko a jeho vůdce za „napomáhání“ Putinově invazi na Ukrajinu, uvedl Trudeau na tiskové konferenci.

  2. Absolútne súhlasím s príspevkom. Ruská federácia je v tejto chvíli čistokrvný a veľmi nebezpečný nepriateľ. A každý, kto doma pomáha nepriateľovi, sa musí považovať za kolaboranta. A to sa vzťahuje predovšetkým na miestnych Putinových ochotných a vedomých prisluhovačov: Fica, Blahu, Kotlebu, Mazureka… ale tiež na internetových lúzrov Vlada, Heňa, sopornana, trollhuntera, hmmm a ďalšiu proruskú chrapač, ktorá tu pravidelne svojou príšernou gramatikou predvádza svoju neuveriteľnú tupotu, naivitu a nevedomosť, ktorej výsledkom teraz je, že na Ukrajine umierajú nevinní ľudia. Ste všetci do jedného kolaboranti a vlastizradcovia. Ak chcete, pokojne to znova zopakujem a budem to opakovať dovtedy, kým vám to nepoleze z uší, špine kremloidné.

  3. Anonym 26. februára 2022, 5:16

    Si suterén slovenskej spoločnosti.

    Čínsky veľvyslanec pri OSN Čang Ťün vyhlásil, že Peking je „hlboko znepokojený“ posledným vývinom situácie na Ukrajine.

    „Už to prerástlo do takého bodu, ktorý si neželáme vidieť,“ povedal Čang Ťün počas výnimočného zasadnutia Bezpečnostnej rady OSN v piatok. „Sme toho názoru, že zvrchovanosť a územná celistvosť všetkých štátov by sa mala rešpektovať a ciele a princípy Charty OSN kolektívne dodržiavať,“ dodal.

  4. Tomáško,ty môj inteligent.Najdi mi,kde som obhajoval Rusku agresiu. Keď mi to nájdeš máš moje slovo,dám ti sto eur. A neznizim sa na tvoju úroveň,aby som ti tu nadaval,ja len toľko,keď som správne pochopil,čo si vyštudoval,je ľahko možné,že ma ibsluhujes v bille pri pokladni

  5. pre Tomáša každý vojenský konflikt je zlý ,ale zdá sa mi že si šťával do pleniek,alebo si nebol na svete,keď benderovci po vojne zabíjali naších ludí,okrádali,znásilňovali  ženy,čo myslíš odkial boli tí zabijáci?

  6. Sopornan, čo je menejcenné na predavackach??? V pandémii stáli za pokladňou neohrozene, aby takí hajzli ako ty mali čo jesť!!! Čo sa vyvysujes, čo si nositeľom nobelovej ceny???

  7. Ivan, v Seredi je múzeum holokaustu, odkiaľ sa posielali naši spoluobčania do koncentračných táborov na strašnú SMRŤ !!! V čom sme lepší ako benderovci ???

  8. Anonym 9-57, vôbec nie,a mrzí ma,že to tak vypadá,ale majster sa hrá,na veľkého inteligenta, ospravedlňujem sa keď som sa niekoho dotkol

  9. Treba si všimnúť, že napriek bojom na Ukrajine, Západ nevyvíja žiadne diplomatické úsilie na ich skončenie. Zo strany Západu nikdy nezaznel návrh na ukončenie napätia poskytnutím záruk veľmocí pre neutralitu Ukrajiny. Súčasná situácia im vyhovuje, napokon sami ju dlhodobo pripravovali. Už ani nemajú dosť fantázie na vymyslenie ďalších sankcií proti RF.

    Je to obludná politika. Polonacistický režim na Ukrajine by bez ekonomickej podpory EÚ nevydržal ani týždeň. Nemecko a Francúzsko, ktoré mali garantovať plnenie Minských dohôd, roky nič neurobili aby k tomu Ukrajincov prinútili.

    Európska únia si osvojila americkú politiku. Som však hlboko presvedčený, že akokoľvek skončí situácia na Ukrajine, Európa na to doplatí. Prípadné víťazstvo si prisvoja USA a pravdepodobnú prehru zaplatí EÚ. Máme hlúpych politikov, ktorých volia občania rovnakej kvality. Žiaľ.

  10. anonym 13:05,velmi dobre si to zhodnotil a mam pocit,ked sa konflikt utrasie,2-3 mesiace,tak bude ukrajina rast hlavne ekonomicky a vsetci sa budu cudovat ako je to vlastne mozne.potom bude otazka,preco slovensko ekonomicky cuva?

  11. Anonym 26. februára 2022, 13:05 – absolútný blud

    Západ vyvinul maximálne úsilie, aby konflikt ani nezačal, toho sme boli svedkami všetci. Ukajina nie je ani v NATO ani v EU, a chce ísť do EU aj do NATO, je to slobodná krajina, ktorá sa slobodne chce rozhodnúť, a slobodne sa aj rozhodla. Rusko je zložené z brutálnej chudoby a brutálnej oligarchie, Ukrajina túto cestu opustila oranžovou revolúciou a poslala oligarchiu do p..i. Francúzsko, Čína, Veľká Británia a USA malo garantovať územnú celistvosť na základe budapeštianskeho memoranda z roku 1994, títo tam mali teraz bojovať. A nebojujú. Tvoje predstavy o víťazstve USA boli písane v Kremli. Nie je tam žiaden americký vojak, je tam celý regiment zbraní a munície z Poľska, bezpilotné lietadlá z Turecka a škoda aj písať … Európa na to nedoplatí, lebo všetko možné je lepšie ako ruská čižma. Nie je už stredovek, nebudeme iba slabučko hrizkať, alebo tichučko sedieť, aby nám hádam nebola zima, lebo veľmocný diktátor, nie, nie to určite nie.

  12. asi takto

    Potřebujeme vypnout Nord Stream 1 a 2. Musíme snížit závislost na surovinách, odříznout ruskou finanční institucí z kapitálových trhů a zablokovat pro Rusko SWIFT. Všechny sankce proti Rusko by mělo být na stole,“ řekl Morawiecki.

  13. Haha, dcérka hovorcu Kremľa odmietla vojnu, aby sa nepovedalo. Doteraz si užívala tatíčkove peniaze, západný spôsob života, pôsobila v EU parlamente a bolo jej dobre. Teraz keď si uvedomila ako ďalej, tak už jej vadí to na čom aj jej otecko participoval. Úprimnosť nadovšetko, hlavne, že jej to story dlho zverejnené nevydržalo.

  14. Tomu 20:05 nadomnou. Ty čurak, ja som kričal a strngal klucami na namestiach ked si mozno bol vo vajciach tvojho otca. A nerobil so to na namestiach preto aby tu namiesto ruskych vojakov boli vojska ine. Nerobil som to preto aby namiesto vtedajsieho zakazu slobody slova a nazoru sa to zacalo robit znova a nerobil som to preto aby jednu diktaturu nahradila ina europska. Ale to taky čurak ako si ty nemoze pochopiť. Tu mas vyjadrenie prezidenta ktory to prednasa vo vš fakultach a kongresoch a vidis ako mu poslucháči tlieskaju zato co tam prednasal. Necitaj len to co tu prentuje Majko a provladne platene media.

    https://youtu.be/xVdaZBRQoBM

  15. Obyvatel, ja som pravdepodobne starší ako ty a v 89 som aj reálne makal na zvrhnutí červených kmérov a vyhnaní ruských vojakov, ty čurák (tvoj slovník). Si obyčajný frustrovaný komunista, bažiaci po starých časoch, a tým videom si sa tak akurát zhovadil, čo sem teraz nedáš odkaz z webu tvojich bratov aeronetu a podobných sračiek? Takí ako ty, ktorí by najradšej hodili Slovensko rusom ako psovi kosť, takí sú vlastizradcovia. Nálada Slovákov sa ale obracia, a za chvíľu vás budú odtiaľto hnať s osranými metlami.

  16. Hnat?Skor to vidim ze budeme hnat tuto cvargu ktora nas dostala do tejto situacie.Kto bude mat prospech ztohto konfliktu?Sulik nam uz oznamil nebojte mame prislubeny skvapalneny plyn z usa ale zabudol povedat za aku cenu

  17. A teraz ako čo? Kvôli plynu sa budeme kľaňať vrahovi Putlerovi? Tiahni do ruskej prdele aj s tvojimi náckami, tam sa o vás postarajú, len aby si sa nečudoval.

  18. Anonym 27. februára 2022, 7:35

    Nálada Slovákov sa ale obracia, a za chvíľu vás budú odtiaľto hnať s osranými metlami.

    Slušne sa píše vidlami, menej slušne … si nechajme na potom. Rozhodne nie metlami alebo husím pierkom.

    Anonym 27. februára 2022, 9:54

    V nerovnom boji je reálna pomoc ukrajine armáda NATO.

    Anonym 27. februára 2022, 9:10

    Pre tvoj prospech, aby si mal lacný plyn a mohol si hovieť a vypisovať protispoločenské, protieuropske a protidemokratické prispevky na sietiach by sme mali obetovať slobodu celých národov v prospech komunistického agresora. Ty asi žiješ v stredoveku, si sa zabudol niekde v dobe bájok a povier.

    Obyvateľ som rád, že si sa vrátil zo záhrobia, som tu s tebou ako celý čas covidu, ty platený ruský trol.

  19. Nevratil som sa sem zo zahrobia a ani sa sem nechcem vracat a na tuto platformu a na teba sa mozem akurat tak vyvracat. Určite nie som plateni rusky trol, nikdy som nebol v ziadnej strane, štb, psvb, miliciach ci neziskovych organizaciach platenych zapadom ci vychodom. V tom videu ktore som sem dal je prezident Klaus a jeho vyjadrenie a jeho nazor. Ty si len obycajna nula oproti nemu a aj on je plateny trol? Alebo to treba scenzurovat?

  20. Každý pomáha ako vie a aké má možnosti. NATO nepošle vojakov na Ukrajinu, žiadny americký vojak tam bojovať nebude. To sú fakty, ktoré otvorene hovorí aj americká administratíva. Na Ukrajine bude bojovať Rus proti Ukrajincovi, príp. zaplatení žoldnieri. Mimochodom všímajte si priebežne kto z tohto konfliktu čo má a komu vyhovuje.

  21. Mna sem na toto forum uz netahaj. A nechapem naco by som cital tie tvoje sracky. Stacilo mi precitat len zaciatok. Rozhovor s clovekom ktory je priamo napojeny na Nada a cez projekt ryzuje na svojej propagande. Ved to tam v uvode hned bolo spomenute.
    Takze chod do prdele a neotravuj ma. Ked tebe a dalsim tupcom nestaci dnesne vyjadrenie Putina ze dava rozkazom do pohotovosti jaderne zbrane tak si totalny blazon.

  22. O vážnosti situácie a počiatkoch obrovskej dezinformačnej siete na Slovensku sme sa rozprávali s bývalým vojnovým spravodajcom a svojho času zakladateľom a šéfom projektu Infosecurity.sk Victorom Breinerom. Dnes je poradcom ministra obrany pre oblasť hybridných hrozieb, pričom na ministerstve rozbieha nový špecializovaný odbor hybridných hrozieb a strategickej komunikácie.

  23. A čo má byť poradcom pre hybridné hrozby Rostas? Sa spamätaj, presne zapadáš do tých definícií, ale neverím že ty si platený ruský trol, ty si iba obyčajný úbohý užitočný idiot, obyvatel.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img