ISSN 1337-8481

piatok, 17. mája, 2024

Včerajšia nehoda na Čepenskej ulici: Pravdepodobný vinník, vodič BMW z miesta nehody utiekol, polícia po ňom pátra !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopranej nehody, ktorá sa stala včera podvečer na Čepenskej ulici, v meste Sereď.

Podľa prvotných informácií neprispôsobil vodič auta BMW rýchlosť jazdy, pri predbiehaní nezvládol riadenie a narazil do pred ním idúceho auta Renault Megane. Po náraze dostali vozidlá šmyk a obe skončili mimo vozovky. Vodič auta BMW vzápätí z miesta nehody utiekol. Vodiča druhého auta, ktorý našťastie z nehody vyviazol bez zranení, policajti podrobili dychovej skúške, s negatívnym výsledkom.

Po pravdepodobnom vinníkovi, vodičovi BMW, polícia naďalej pátra.  

– – –

KR HaZZ Trnava |   Hasiči z hasičskej stanice v Seredi zasahovali pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel. Pri zrážke prišlo k zraneniu dvoch účastníkov dopravnej nehody.

Z havarovaných vozidiel unikali prevádzkové kvapaliny na asfaltovú a trávnatú plochu. Hasičská jednotka zasypala unikajúce kvapaliny sorpčným materiálom a na automobiloch vykonala protipožiarne opatrenia. Počas udalosti bola čiastočne zablokovaná cestná komunikácia.

 

Prvotnú informáciu o dopravnej nehode sme Vám včera priniesli v našom médiu tu:

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda na Čepenskej ulici

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mal velmi naponáhlo keď tam nechal aj mobil,hlavne že si barle stihol zobrať spolujazdec a utiecť,nevadí všetci traja dostanú za neposkytnutie prvej pomoci obvinenie a môžu utekať geroji po chodbách Leopoldova 👍

  2. takychto čurakov vždy vyblokovať nech sa poriadne vyjebu a je pokoj…… 😡😡😡doplácajú na nich nevinný ludia.. 😡😡😡

  3. Vsetci narázaju len na rasizmus! Tento cierny odpad mal byt davno vyhnaný a vyhubený z europy. Po 2svetovej to tu nemalo co robit a nakoniec sa pozrite co tal zver robí po celom svete. Je to odpad spolocnosti a pre nás nadbytocný druh zvery.

  4. Je mi naozaj veľmi ľúto , že nas všetkých , cigaňov, hádžete do jedného vreca . Súhlasím , že nie všetci sú slušní , vydychovaní, vzdelaní , ale sme medzi nimi aj my . Skúste to brať na vedomie a neprejte “vyhubenie “ všetkým tmavšim od vás . Btw – nepraj druhému , čo nechceš aby sa stalo Tebe.

  5. Bercov syn je uteceny v anglicku ved ta jeho verejna slapka za nim cestuje. Ved on je tam uteceny za tie lupeze v herniach a on fi veselo beha po anglii a henta jeho pica sa este vychvaluje ze tam za nim chodi.

  6. Pán Majko kto Vám dal právo zverejňovať naše fotky bez našeho vedomia? Odkedy kradnete fotky bez udania zdroja aspoň?

  7. AJ TY SI SEREĎ 22. decembra 2021, 13:59 – zakladnym predpokladom pochopenia textu je gramotnost.

    Zakladnym predpokladom domahania sa prav, je poznat ich.

    Gramotny jedinec by mal vediet precitat autora clanku a aj uvedeny zdroj.

    Negramotny a pologramotny by si mal ist pytat skolne.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img