ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda na Čepenskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Dnes v predvečerných hodinách došlo k dopravnej nehode na Čepenskej ulici, neďaleko predajne železiarstva. Malo dôjsť ku zrážke dvoch osobných vozidiel a na mieste zasahovali aj hasiči.

Bližšie informácie zisťujeme.

Za titulnú fotografiu ďakujeme čitateľovi SOL.

 

zdroj foto: FB
zdroj foto: FB
zdroj foto: FB

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Opice zo soporne išli jak jebnuty od mesta pri fermate stalo to biele auto z vodičom ženou a dieťaťom a opice do neho narazili poviskakovali z toho BMW a utiekli preč jeden mal aj barle smrad.

  2. A ta cirna spina Túlo co je na úteku z akcie Venal ten co? Dokedy tá zvieracia neludská rakovina bude esze dýchat slobodny vzduch? Nebojte sa cierne papule kazdý jeden dostanete co si zadluzite. Drogy predavate kradnete okebalvate robíte vsade len neporiadok vsade po vás len skaza ostáva. Raz príde aj na seredsku osadu aj na trnavskú a pojdete kade lahsie lebo kazdy ste len rakovina tohto mesta.

  3. Jednoznacne by mali byt PREVERENE vodicske opravnenia vydane tymto obcanom !!

    V ktorej autoskole roboli kurzy, ci boli videni ostatnymi ucastnikmi kurzov na teorii aj praxi, kedy a s kym boli na skuskach a ktori policajti boli na skuskach pritomni.

    Je to pomerne jednoduche, len je potrebne chciet.

  4. Tvoj slovosled je ako jazda tích chlapcov na tom bmw a musel som to ,,komemtovať“ ,radšej povedz chlapcom nech sa prihlásia sami na 158 alebo čakajú kým vyprchá piko?

  5. Šlabikár,skús jednoduchú slohovú prácu najskôr,potom sa pozri na predpony a ich používanie a ak to zvládneš tak sa potom začni zapájať do diskusií,pretože zatiaľ si len dement 👍

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img