ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Prenasledované auto skončilo v poli

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Hliadka PMJ si v piatok nadránom všimla na Bratislavskej ulici v Trnave BMW 330 XD, ako jeho vodič nerešpektoval dopravnú značku a vošiel do zákazu vjazdu. Policajti dali vodičovi zvukové a svetelné znamenie, aby zastavil na krajnici.  Vodič však výzvu polície nerešpektoval a dal sa na útek.  Vysokou rýchlosťou smeroval na výjazd z Trnavy a ďalej po rýchlostnej ceste R1smerom na Nitru. Nebezpečnou a riskantnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a prenasledujúcich policajtov sa snažil vytlačiť z cesty. Na konci obce Hájske (okr. Šaľa) prešiel do poľa a tu ho zastavila betónová skruž. Auto po náraze začalo dymiť a posádka z neho ušla. Kúsok od auta zadržali policajti spolujazdca, ktorý sa ukrýval v poraste. Vodičovi sa síce podarilo utiecť, no podozrivý skončil napokon v rukách polície.

Pri prehliadke auta sme našli vrecko s bielou kryštalickou látkou a ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.  Pri ich vyhľadaní nám pomáhal aj služobný pes Yor. Vyšetrovanie drogovej trestnej činnosti si prevzali policajti z okresu Šaľa.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pre tychto by mali zaviest trest smrti ako v inych krajinach, aj ked som neni s tym stotozneny, ale takito sa nikdy nepoucia a vzdy budu len hrozbou pre slusnych obcanov

  2. Ďakujeme polícii. Štát by mal vymyslieť systém ako motivovať a následne finančne odmeňovať policajtov za každý jeden takýto zásah. Možno keby dostali tisícku za každý takýto zásah, mohlo by byť všetko inak a bolo by to pre štát lacnejšie ako riešiť následky drogovej činnosti.

  3. aj ked tomu dopomohla nahoda v podobe betonovej skruze😂
    Ked debil nevie jazdit a nevie, ze ak je pri poli alebo v poli kricek, ze je tam (asi) skryte nebezpecenstvo napr. zavlaha? Nevadi. Zakrok bol uspesny a dobra praca policajtov.
    Este upravit zakon za drogovu trestnu cinnost bez podmienky a min. 5 rokov natvrdo…

  4. Však kto by zastavil tým indiánom však celé slovensko je policajný štát len jebat a jebat to vedia naši páni policajti !!!!!!

  5. Však kto by zastavil tým indiánom však celé slovensko je policajný štát len jebat a jebat to vedia naši páni policajti !!!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img