ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Most bude prístupný pre peších a cyklistov od prvého septembra 2023

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Po dnešnej kontrole podopretia mosta ponad železnicu a po pracovnom stretnutí zástupcov mesta Sereď a dotknutých štátnych inštitúcií, sprístupní správca komunikácie, Slovenská správa ciest a.s., most pre peších a cyklistov. Stane sa tak od polnoci z 31. augusta na 1. septembra 2023.

V najskoršom možnom termíne od tohto dátumu bude obnovená aj vlaková doprava na trase Sereď – Galanta, predpokladaný je rovnaký termín, 1. september 2023.

Mesto Sereď pristúpi v najbližších dňoch k zrušeniu svojej mimoriadnej autobusovej linky, ktorá zabezpečovala a stále zabezpečuje prepojenie dvoch odrezaných častí mesta. O presnom termíne vypravenia posledného autobusového spoja bude verejnosť včasne informovaná.

Most ponad železnicu bol uzatvorený pre peších a cyklistov (ako aj pre všetky druhy dopravy) na základe výsledkov mimoriadnej prehliadky cestného mosta M2437, ev. č. 62-13 „Nadjazd nad železničnou traťou“, ktorá bola vykonaná 11.5.2023. Na základe vyjadrenia statika hrozilo jeho samozrútenie, a preto pristúpila Slovenská správa ciest k jeho okamžitému uzatvoreniu.

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Potom sa budeme diviť, že tade budú prechádzať aj s autami. To sa naraz nedá urobiť, na to oni ešte neprišli. Potom sa to bude prerábať.

  2. Na účely tohto zákona sa ďalej rozumie

    chodcom účastník cestnej premávky pohybujúci sa pešo; chodcom je aj osoba, ktorá napríklad tlačí alebo ťahá sánky, detský kočík, vozík pre osoby so zdravotným postihnutím alebo ručný vozík s celkovou šírkou nepresahujúcou 600 mm, osoba, ktorá sa pohybuje na lyžiach, korčuliach, kolobežke, skejtborde alebo obdobnom športovom vybavení, pomocou mechanického alebo elektrického vozíka pre osoby so zdravotným postihnutím, a osoba, ktorá tlačí bicykel alebo motocykel, alebo vedie zviera

  3. Alternatíva 1.
    Podopretý most vydrží až do postavenia nového.
    Alternatíva 2.
    Most napriek podopreniu degraduje a bude opäť uzatvorený.

  4. Načo sa tam dávalo to nové zábradlie? Zbytočne vyhodené peniaze. Veď most sa zbúra, tak načo také plytvanie?🤦 Mi to príde že dakto sa pekne nabaľuje na tom moste.

  5. No konečne, a aj vlaky pôjdu od 1.septembra podľa grafikonu. Nový most tak skoro nečakajte. Toto podopretie majú ako alibi na ďalšie 2 roky minimálne.

  6. No konecne ze aj vlam pojde lebo to bola totalna kalamita zo sale sa dostat do trnavy horor autobus zo Šale vlak nečakal takze 2h čakania na druhý

  7. Retardi úplný. Zavretý-pičujete. Pre peších chcete tade autami a pičujete. Ten most tam tak skoro nebude.budte radi čo je. A druhá vec,keby tak padol a stane sa ľuďom niečo zas by bolo prečo ho nezavreli…. Samozrejme mal byť nový už dávno.

  8. Obcan 30. augusta 2023, 22:04
    Nové zábradlie svedčí o tom, že nový most tak skoro nebude. Ak teda vôbec bude. Takto podopretý bude roky a zvykneme si.

  9. Možná to zábradlie bude fungovať tak že nech sa peši a nemotorovy presúvajú v tomto úseku a budú búrať tie voľné časti a potom to presunu Necháme sa prekvapiť

  10. Chcem sa informovat ze na slovensku je mozne to ze dotycny Torac ktory bude mat teraz sud ohladom drog z minulosti a stale predava drogy? Ved je to recidiva mali by ho dovtedy chytit a dat mu minimalne 20 rokov ako dostali podaktory Seredania.

  11. podla mna to zabradlie ma akoze odradit potencionalnych samovrahov, ako pred par dnami ked sa tam dakto chcel nechat uvarit, ci ?

  12. To je teda prekvapenie,tak je to pravda, že M.Vojtech ide v drogách,..neveril som tomu, taký trtko,ale zrejme ho bratranec dobre zaručil!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img