ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Po akčnej naháňačke vodič vyskočil z idúceho auta – autentické video

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti PMJ v sobotu spacifikovali nebezpečného vodiča. Počas jeho šialenej jazdy viackrát ohrozil ostatných vodičov.

Priamo v centre Trnavy chcela policajná hliadka, uprostred dňa, zastaviť muža na aute VW Golf. Vodič sa však dal na útek a nezastavil ani na viaceré výzvy.

Počas celej doby nebezpečne kľučkoval medzi autami a jazdil v protismere.
Z ulice Šrobárova prešiel vysokou rýchlosťou cez križovatku na červenú a ďalej pokračoval smerom na Kamenný mlyn. Za obcou Biely Kostol odbočil doľava na obec Ružindol. Po chvíli zišiel vpravo na poľnú cestu, kde po opakovaných výzvach na zastavenie nakoniec vyskočil z idúceho auta do poľa a rozbehol sa preč.
Policajti ho ale po pár metroch rýchlo dobehli. 21 ročný muž kládol aktívny odpor a bol agresívny. Policajti ho preto museli spacifikovať a nasadiť mu služobné putá.

ŠOFÉROVAL NAPRIEK 3 ZÁKAZOM

Dopravní policajti mladíka, ktorému súd už 3 krát uložil zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlá, opäť obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V zmysle zákona mu tak môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Muž je riešený v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele.

Policajti PMJ tak tento víkend „prevetrali“ nové policajné BMW. Ostrou skúškou prešlo na výbornú.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mali ho pri zákroku zastreliť a bol by pokoj. Agresívny, kládol odpor, 3x zákaz činnosti, načo taký primitív žije?

  2. Anonym.., súhlas. Pri týchto zákrokoch nenahánať, nestrielať po gumách, ale rovno po vodičovi.
    Iba zbytočne rizkujú životy a zdravie tých naokolo..
    Dva, tri takéto exemplárne tresty a ďalší by si už rozmysleli, či to skúsia. A viniť policajta, že trafil niekoho v aute?
    Zodpovednosť ide na vrub vodiča! Rovnako on môže počas unikania zraziť ľudí, či čelne zrušiť niekoho oproti.. A zas by to bolo rečí, že keby ho nenahánali, tak by sa nič nestalo. A znovu a znovu by zas všetci mohli porušovať zákony, lebo policia nič nemôže.

  3. Primitivizmus,, už ón si myslel, že na takom veľkom placi ako je poľe, že tu vyskocim… A tadeto stu nafetovanu hlavu budem utekať,… A stratím sa im ako Bolt… A zmiznem im a večer môžem zas v garazi fetuvat,, imbecil soplavy

  4. Primitivizmus,, už ón si myslel, že na takom veľkom placi ako je poľe, že tu vyskocim… A tadeto stu nafetovanu hlavu budem utekať,… A stratím sa im ako Bolt… A zmiznem im a večer môžem zas v garazi fetuvat,, imbecil soplavy

  5. Vy vyfenovaný haluzáry. Všetko všade musíte komentovať?Co vás je do toho kto kde s kým a aký je????Starajte sa už konečne o svoje polovičky ak nejaké máte.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img