ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Vyhlásenie prezidentky Zuzany Čaputovej a predsedu vlády Ľudovíta Ódora po skončení Bezpečnostnej rady SR – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Úrad vlády SR |MM|  „Určite mnohí z Vás sú znepokojení a podráždení z tej aktuálnej situácie a čelíte neutíchajúcemu prívalu tlačových konferencií a mnohí sa teda pýtate, že čo sa deje čomu môžete veriť a čomu nie.

Chcem vás preto hneď na úvod ubezpečiť, že Slovensko je stále právny štát. Nezávislosť polície, prokuratúry a súdov nikam nezmizla, čo ale samozrejme neznamená, že si môžu robiť nekontrolovane to čo chcú. Ak sa Vám niekto snaží nahovoriť opak, neverte im.

O včerajších policajných zásahoch som sa dozvedel aj ja z médií a vzniknutú situáciu som následne komunikoval s pani prezidentkou a ostali sme v úzkom kontakte aj počas celého dňa a spoločne sme sa zhodli aj na tých krokoch, ktoré bolo potrebné podniknúť.

A výsledkom je zvolanie mimoriadnej bezpečnostnej rady, ktorá sa pred pár minútami skončila a ja som tam kládol samozrejme otázky k tomu do akej miery bude zabezpečené aj v tejto situácii to, že tieto inštitúcie budú riadne vykonávať svoju funkciu a dostal som ubezpečenia, že robia všetky kroky na to, aby bol plynulý chod týchto inštitúcií bez akýchkoľvek zádrheľov“ – uviedol predseda vlády Ľudovít Ódor.

Vyhlásenie prezidentky Zuzany Čaputovej a predsedu vlády Ľudovíta Ódora po skončení Bezpečnostnej rady SR vo videu:

 

zdroj: Úrad vlády SR FB

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ministra Šimka upratali, aby sa akcie naka naplno rozbehli. Všetko funguje normálne. Môže niekto pri zmysloch tot povedať?

  2. Vladolf 18. augusta 2023, 12:10 – su vyvedeni z miery, Republika ma vycalovat 15k Sabakovi a verejne ospravedlnit sa.

    Inak zabavne je, ze sa Minko obhajoval, ze nevie kto na stranku Republiky uverejnil nenavistne prispevky o Sabakovi. Ten Minko, ktory na bilbordoch slubuje urobit poriadok. Lol

  3. VLADOLF, napríklad Čaputová vyznamenala fašistov,ako hlava štátu nevie,kde máme vodnú elektráreň, táto spuchnutá, liberálna stoka nech už zmizne do USA,alebo na Ukrajinu.

  4. Pomalicky smerujeme k obcianskej vojne na Slovensku, drzim palce predstavitelom tohoto statu, dopadne to tu ako Niger a az potom to bude po pici….

  5. Sa cudujem,ze tu slapku z palaca,co jebavali pezinski autickari niekto berie vazne,ved nepozna ani jadrovu elektraren na slovensku.

  6. Hlavne, že po skončení Bezpečnostnej rady SR urobila s Ódorom pre médiá vyhlásenie na ktorom ale pre istotu klásť otázky novinárom neumožnila.

  7. Anonym 18. augusta 2023, 22:00 – nefantaziruj, viac ako 40 tisic ludi podalo ziadost o odopretie vojenskej sluzby v pripade vojny. A tak, ti co najviac vykrikovali, ze nebudu zomierat za tento stat, tak nebudu ani za Robertka a ani Minka.

    A aj keby, kto by ich vyzbrojil? Minko nema na to perie a Robertko perie nepusti. A keby ich aj zadotoval brat medved, Robko by si polovicu ulial na Belize. Takze klud, Nigeria sa na Slovensku nekona.

  8. Nevidím žiadny štátny prevrat. Že ho vidí Fico Pelegrini a podobný, tomu úplne rozumiem lebo takto Slovensko od prevratu nefungovalo čoho následky všetci vidíme.

  9. Vladolf je vadny to tu vsetci vedia,este taku otazku,nie je ten Vladolf v skutocnost Milos Majko?
    Vacsinou tu Majko zmaze komentare proti Vladolfovi,ktovie preco?

  10. Preco by som mal byt vadny?
    Zas pocujem len méé bez pointy z tvojej strany.
    Nebude to tým ze si duchom slaby?

    Ale setri si sily a primitivne komenty.
    Zachvilu tu mame vyrocie ked nam dosli na prikaz Moskvy bratsky pomoct tanky udrzat diktaturu.

    Smutny den v kalendari milovnikov svojej vlasti , ale tvoj oblubeny datum kedze si kolaborant.

    Btw. Precitaj si dezolko co hovoria niektore madarske media na situaciu okolo r 1968.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img