ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Spadnutý strom na Spádovej ulici v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve teraz hasiči odstraňujú vzrastlý strom spadnutý na Spádovej ulici. Vzrastlý strom spadol priamo na chodník a cestu. Šťastím je, ze v danom momente nik nešiel tadiaľ autom, bicyklom, ani pešo.

Ak môžete, vyhnite sa prechádzaniu po tejto ulici až do odstránenia objemnej prekážky a  ukončenia zásahu hasičov.

Za informácie a fotografie ďakujeme verným čitateľom SeredOnLine.sk.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto vyzerajú naše zdravé stromy o ktoré sa mestský úrad krásne stara tak ako aj o trávnaté povrchy a všetko ostatné 👍👍👍 ďakujeme aj Pánovi Primátorovi Pán Boh s tebou✌🏻

  2. Ten strom lipa tusim to bola,by som zobral boha tolko dreva do krbu pekne.dali by mi ho co vi na to ľudkovia.pojdem sa opýtať primatora Ondro Kurbel či by mi ho podaroval

  3. Pre Sereď 12. júna 2023, 17:08
    Skôr si blbec prinajmenšom jeden krát za rok uvedomil, že je blbec, ale dneska ani nápad

  4. Katastrofálna situácia je oproti fare ,vyše metrová zelina.
    Veľmi by ma zaujímalo ,kde je pán Majko so svojim foťákom
    slepý -hluchý. Pán Majko ak ste le trošku objektívny zoberte
    svoj foťák a pekne to tam chodte zdokumentovať. To už fakt
    nie je sranda ,kompetentní sa zahrávajú s ľudskými životmi,hrozí tam poriadna havária

  5. 100% súhlas,keď idete od Perlovky smerom k Hubertu,cez tú dvojmetrovú zelinu/lúku/nemáte šancu vidieť auto prichádzajúce od kostola

  6. Primitívom to asi človek nevysvetlí,nie nemyslím,že keď to Majko
    nafotí tak budem vidieť,len som na to upozorňovala. Je veľmi smutné,že na to musí upozorniť občan!!! Kompetentní asi nevidia,ale kapacita tvojho mozgu na toto pochopiť asi nestači

  7. pre Anonym 13. júna 2023, 10:42

    Zjavne ti unikla podstata. Keď nafotil pred rokom, malo to účinok ako oprávnená kritika. Tá by sa hodila aj dnes.

  8. Je smutné, ze rovnaka kritika aku si uzil Tomcanyi za nekosenie travy sa nedostava aj Kurbelovi..v tomto pripade by to bolo na mieste a spravne rozhodnutie

  9. Hlavne,ze dal hnup pokosit na trnavskej za shellkou,to je podstatne miesto.primator nema ani organizacne schopnosti a zrejme ani ludi okolo seba schopnych rozdelit ktore miesta v seredi su prvorade.
    Hlavne ,ze je MSU vysveteny.

  10. anonym 13. júna 2023, 11:33
    mozes sem vlozit mail, spravu, ktorou si upozornovala zodpovednych na meste?
    jaaj nemozes, ty si sa rozhodla zaukolovat zase niekoho ineho za seba. ZE? ty kapacita

  11. Za stromy v meste určite nie je zodpovedný primátor,ale predpokladám že odd.životného prostredia.
    Tam sedí p.Navrátilová,ktorá klame už od stola .Ak by sa niekomu niečo stalo,nedajbože niekoho zavalil,tak tá by tvrdila,že určite bola robená komplexná kontrola stromov a boli v poriadku ,len nebude vedieť nájsť v archíve záznam o tejto kontrole .Malá som tú česť a už skoro 2 roky mi hladá takýto záznam.

  12. Čítal som s porozumením,len som chcel vedieť krstné meno!Lebo Navratilových je plná Sereď, ďakujem za odp.

  13. Ak chceš vedieť krstné meno, vyhľadaj ho v kontaktoch MsÚ. Všetci Navrátilovci zo Serede na MsÚ nerobia. Treba uvažovať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img