ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Stokrát omieľaná lož o fašistovi Zelenskom po stýkrát vyvrátená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM| Viac ako 5000 ľudí zdieľalo ďalšiu zinscenovanú fotografiu prezidenta Zelenského, kde sa mal na titulnej fotke známeho nemeckého periodika Der Spiegel priznať k tomu, že je fašista. Ani nepodarená koláž nezabránila tomu, aby si tisícky obhajcov Kremľa prilepili na svoju nástenku fotku podporujúcu vymyslené naratívy Ruska.

Od začiatku invázie sledujeme márne snahy jeho čelných predstaviteľov ospravedlniť si inváziu na Ukrajinu tým, že na to mali pádny dôvod. Zámerne a veľmi účelne prekrúcajú históriu a Ukrajinu sa aspoň v mysliach facebookových zdieľačov snažia pretvoriť na nacistickú krajinu. Faktom však je, že prezident Zelenský je Žid a jeho predkovia proti nacistom bojovali. Pravda však pre mnohých zostáva nezaujímavá.

„PUTIN JE DRAK, KTORÝ MUSÍ JESŤ“
Hláška vyobrazená na skutočnom vydaní periodika Der Spiegel z 11.02.2023 hovorí o ruskej agresívnej expanzii. Nie je tam žiadna zmienka o tom, že by sa Zelenský priznával k tomu, že je fašista. Ak sa pozriete na prekryté hákové kríže, môžete si všimnúť spôsob, akým tam boli dolepené. Už na prvý pohľad je jasné, že ide o zinscenovanú koláž.

Hoax o fašistickom ukrajinskom prezidentovi sa k nám pravidelne vracia ako bumerang, aj keď sme ho už niekoľkokrát vyvrátili. Napríklad tu – https://www.facebook.com/…/tr%C3…/1167801774047688/

Ukrajina je suverénna krajina a Rusko nemalo a dodnes nemá žiaden dôvod na to, aby si na jej územia mohlo nárokovať. Hoax – https://www.facebook.com/enzo.mazzotta.5/post/pfbid034ueP48EtQ8Vshp4ZsP5gcNh4ze8uES775ePeFdkcesU1d6kxymiRf4QkB5oeBYzyl

Skutočná titulná fotka vyzerá takto – https://twitter.com/derspiegel/status/1624018419069644800

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Co napise ruska ambasada je predsa svate. Pre dezolatov je to tak jednoduchsie, jasnejsie a akceptovatelne ked „noty“ uz dostanu napisane.

  2. Rusko predsa miluje fasizmus od cias druhej svetovej vojny su verni spojenci.
    Keby Hitler nezradil ich laskave puto dodnes by nacisti s rusakmi boli jedna ruka

  3. tych par zufalcov, fanusikov ruska zase ma o com pisat 😀 o co menej primitivov o to hlasnejsi zufaly krik. Sup sup obdivovat Rusko ale pouzivat vsetko zapadne a zavidiet im platy a zivotnu uroven 😀

  4. Ale, ale, kolko modro zltych fanuskov sa tu zbehlo. A co sa tu flakate? Uz ste mali mat zbalene a smer Ukrajina. Zelensky potrebuje gerojov, aby mohli zacat slavnu protiofenzivu. Takze koniec flakaniu a nastup na frontu.

  5. Zelený má majetok 1 miliarda dolárov vie niekto ako to nadobudol? Vôbec ma nezaujímajú simpatizanti jednej či druhej strany. Výtazom vojenského konfliktu, Rusko – Ukrajina sú USA. Somárska banda s únie naletela banditom s USA.

  6. Pre Anonym 0:45.
    Jasne že tú vojnu vyprovokovali usáci ale tuto to modro žltým dementom môžeš vysvetľovať ako chceš,nepochopia a nepochopia. Oni cez ten modro žltý zákal vidia iba zlé Rusko… nič viac.

  7. Anonym 11. mája 2023, 0:45
    Ty sa nezaujímaj o majetok iných ľudí, ale snaž sa nahonobiť svoj. Čo ti bráni?

  8. Ano vojnu zacali USA.

    Dokonca unikla videonahravka ako Biden mieri zbranou na putina a prikazuje mu aby okamzite zautocil na Ukrajinu.

    Zltomodri co to nevidite?!
    Ved Putler je len obet 😀

  9. Vladolf 11. mája 2023, 9:11
    Treba to rýchlo skopčiť na Facebook, nech ľudia vidia praudu! Kým to nezmažú zapredané médiá.

  10. Ak, v budúcnosti napadne „niekto“ nejakú krajinu v mene boja proti terorizmu, prínosu demokracie alebo inej rozprávky, dúfam, že EU a „celý demokratický svet“ napadnutú krajinu všemožne podporia. Veď podporovať slabších v boji proti silnejším je dnes in, nie? I keď sa v minulosti na napadnuté krajiny z vysoka sralo a všetci ne-dezoláti aj papaláši držali piče a šúchali s nohami.

  11. Ratafak plachta 11. mája 2023, 12:56

    USA spôsobili nelegálnymi vojenskými zásahmi na Blízkom východe a likvidáciou Kaddáffiho najväčšie migrantské krízy v histórii Európy. Je to priame ohrozenie pre celú Európu, Slovensko nevynímajúc. Nikto nevie kto všetko sa dostal do Európy. Ale USA môžu, samozrejme bez sankcií, a vyvodenia akejkoľvek zodpovednosti. A teraz k linku, Raťafák, použijem slovník vás ne-dezolátov, netrapoš tu s nejakou Zombie tv 😀 Tieto silácke kecy sú v každej provládnej akože diskusnej relácii. Nielen v Rusku ale všade. Zle vás to mimovládky naučili.

  12. no chcel si byť velmi za mudreho ale zase nič…to je priamo zo štátnej ruskej TV – Россия-1….zombie tv, je len kanál na youtube ktorý to prezdielal…
    tu máš dalšie – zase priamo zo štátnej ruskej TV, tentokrát o pobaltí (všimni si znak TV vpravo hore):
    https://www.facebook.com/hoaxPZ/videos/1605399686601784
    už som ti dal 2 videá…dáš mi takéto silácke reči v oficiálnej štátnej televízií nejakej inej krajiny? keďže ako píšeš to robia všade..a skús bez tých zbytočných rečí o ne-dezolátoch, mimovládkach atd…díky

  13. Ratafak plachta 11. mája 2023, 13:43
    Prečo ti to oslovenie prekáža? Veď podľa vás je každý, kto zdieľa iný názor je nepriateľ č.1, rusofil, putinofil, extrémista dezolát, napriek tomu, že toto slovo nemá s názorovou rozdielnosťou absolútne nič spoločné.

  14. Anonym 11. mája 2023, 15:48…hádžeš všetkých do jedného vreca, ja si rád vypočujem/prečítam aj iný názor (názor ale nerovná sa klamstvo) a preto sa aj často pýtam….a ten ne-dezolát je vlastne lichotka, ale úplne zbytočne tým odvádzaš pozornosť od diskusie…inak proti tomu vlastne nič nemám….šak to vidíš: namiesto toho aby bola diskusia o absúlútnom klamstve o ktorom sa píše v článku tak sa stočila k nejakému osloveniu….

  15. Ratafak je vládcom sveta,určuje kedy je kontinent v bezpečí,sľubuje,že demokratické krajiny zakročia,keď bude v budúcnosti niekto ohrozený,má prehľad o tom,aké skutky chystá Rusko,lebo hodnotí a porovnáva televízne programy v Rusku a Estónsku,keď treba šikovné ťá zamotá do nejakej inej diskusie,šikovné si privlastnuje polopravdy,uvádza fakta,ktoré môžu byť faktami,ale nemusia,jedným slovom,sme hrdí na tohoto umelca,podľa mňa je tá škoda pre tento provincny a bulvárny blog.Niektore zlé jazyky tvrdia,ale,že si obyčajný taraj.No ale každý sme nejaký.Niekto je slizky ako uhor atď…..

  16. prečo to takto prekrucuješ?…to aké kroky chystá rusko hovoria samotní rusi, je to len zdielam – to nie sú moje slová, to hovoria oni sami vo svojej štátnej televízií…to že v prípade že niekto ohrozí bezpečnosť europy tak europa (alebo hocijaký iný kontinent v nebezpečí) bude robiť opatrenia aby eliminovala riziko je snáď logické…či ty by si len čakal či sa tie vyhrážky vyplnia?…
    a uvedieš už konečne tie polopravdy a fakty, ktoré nemusia byť faktami?…a neboj sa už konečne byť aj konkrétny….
    urážky ti idú dobre, dokážeš aj vecne diskutovať a argumentovať?

  17. Keď už ideme do detailov, vyvrátili ste akurát to, že zinscenovaná fotografia na titulke je pravá. Čisto teoreticky, zverejnením skutočného vydania periodika sa ani nedá vyvrátiť, k akému svetonázoru niekto inklinuje. Či?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img