ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

DHL bude generálnym partnerom Sereďmaratónu ďalšie 3 roky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Senec /  DHL Supply Chain predlžuje spoluprácu s ŠK Cyklo-Tour Sereď, hlavným organizátorom známych medzinárodných cyklistických pretekov Sereďmaratón. Podujatie tak ponesie názov „DHL Sereďmaratón“ až do roku 2026. Partnerstvo odštartovalo v roku 2019, odvtedy sa preteky s výnimkou jednej kovidovej sezóny konali každý rok, a to s narastajúcim záujmom zo strany cyklistických nadšencov, profesionálnych tímov aj širokej verejnosti. Preteky DHL Sereďmaratón sú, ako jediné zo Slovenska a okolitých štátov vo svojom segmente, zaradené do kalendára Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI).

„Spoločenská angažovanosť je neodmysliteľnou súčasťou našej firemnej kultúry. Aj keď sme veľká globálna spoločnosť, byť súčasťou lokálnej komunity je pre nás dôležité. Ako jedného z najväčších zamestnávateľov v regióne nás veľmi teší, že aj naďalej budeme súčasťou tohto populárneho cyklistického maratónu, a môžeme tak pokračovať v propagácii športu a zdravého životného štýlu. Ten podporujeme aj u našich zamestnancov, či už formou športových podujatí alebo aktivít zameraných na ochranu zdravia,“  vysvetľuje Piotr Okurowski, Managing Director DHL Supply Chain Slovakia.

Aktuálny ročník DHL Sereďmaratónu sa bude konať 21. mája 2023 v Seredi. Trasa je dlhá 116 km. Pretína 4 okresy v Trnavskom a Nitrianskom kraji a povedie 24 mestami a obcami. Štart pretekov je naplánovaný na Námestí Slobody v Seredi. Organizátori očakávajú viac ako 300 cyklistov z viacerých krajín.

„Z rozhodnutia vedenia DHL Supply Chain Slovakia pokračovať v spolupráci mám veľkú radosť. Je to pre nás signál spokojnosti s vývojom a fungovaním pretekov v predošlých ročníkoch. Možnosť organizovať toto podujatie s podporou svetového poskytovateľa logistických služieb si veľmi ceníme a preto budeme naďalej robiť všetko pre to, aby bol generálny partner s našimi výsledkami spokojný a vzájomne sme mohli rozvíjať toto športové podujatie v regióne,“ hovorí Lukáš Riha, riaditeľ pretekov.

Priestor medzi štartom a cieľom hlavných pretekov už tradične vyplní „Detský Cyklomaratónik“. Deti do 12 rokov budú súťažiť v 5 vekových kategóriách. Každé dieťa dostane štartovací balík s darčekom, medailou, občerstvením, cyklistickými doplnkami a sladkým prekvapením. Nebude chýbať ani detská tombola a súťaže. „Priamo na námestí vytvoríme pre najmenších účastníkov veľkú fun zónu plnú zábavy, hier a súťaží. Deti sú veľmi súťaživé a podujatiu vždy dodajú neopísateľnú atmosféru a energiu. Veľmi ma teší, že je ich z roka na rok viac. Aj to svedčí o narastajúcej popularite DHL Sereďmaratónu“, hovorí Diana Chovancová Stanková, manažérka pre marketing a internú komunikáciu v DHL Supply Chain Slovakia.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img