ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

AKTUÁLNE: NAKA preveruje dotáciu poskytnutú dotáciu Ministerstvom životného prostredia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Prezídium PZ SR |MM|  Národná kriminálna agentúra na základe vlastných zistení preveruje od 2.5.2023 dotáciu, ktorú malo poskytnúť Ministerstvo životného prostredia SR pre spoločnosť, ktorej konečným užívateľom výhod je minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. zavriet ich všetkych na čele s Budajom … svine čo od ledy nastupili vládnuť iba kradli a jeden na druheho kydali… na smetisko s nimi!!!

  2. Nie priatelia nebudeme ako oni. Najskôr nech vyšetrovatelia vyšetria a spravodlivý proces nech rozhodne.
    Ešte len teraz začne pravý cirkus keď si začnú zachraňovať svoje prdele a budú spievať každý na každého.

  3. Nebuďte trápni. Pozrite sa na kauzy predošlých vlád, ktorých bolo viac než 100. Proti tomu je to kvapka v mori. A nakoniec, žiadna senzácia sa zatiaľ nekoná.

  4. Anonym 7:05, vymenuje aspoň 10 tých káuz,ktorých malo byť cez sto.Ale nie nejaké rozprávky o mafii,ale skutočnosti,ktoré sú aj preukázateľne.Nie napr.take,ako tá Počiatkova a vila vo Francuzku

  5. Čerpanie info od Sulíka to chce inú intelektuálnu vyspelosť. Čo čakať od človeka ktorý pozerá Gaisenovcov a k vôli tomu volí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img