ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Keby vrah nezobral život Jankovi Kuciakovi a jeho snúbenici Martinke, dnes by oslavovali 5. výročie ich sobáša – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Veľká Mača / Presne pred piatimi rokmi by 5. máj 2018 o 16.00 hodine pre Janka Kuciaka a Martinku Kušnírovú, bol dňom svadobným. A dnes na piate výročie sobáša, by im pravdepodobne po dome a dvore rodinného domu vo Veľkej Mači behali ich deti. Nestalo sa…

Iba zhruba mesiac pred svadbou, týmto mladým ľuďom zákerný vrah zobral život. Na objednávku mocných ľudí mysliacich si, že môžu všetko. Aj vraždiť.

5.máj 2023 o 16.00 hodine sa vo Veľkej Mači symbolicky na 5 minút rozozvučali zvony. Uctili si takto pamiatku zavraždených a následne priamo na pozemku z ktorého bol pred dvomi mesiacmi zbúraný ich dom, aktivisti vyrobili a postavili pamätný drevený kríž.

Kríž posvätil miestny duchovný a spolu s niekoľkými prítomnými si Janka a Martinku pripomenuli krátkou modlitbou.

Kríž je na pozemku umiestnený dočasne do doby, kedy bude vymenený za pamätník Slobody slova, o vznik ktorého má zásluhu TT SK pod vedením župana Jozefa Viskupiča.

Vizuál pamätníka je výsledkom medzinárodnej súťaže architektov a bol verejnosti odprezentovaný v uplynulom roku.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ved tam mal byt obrovsky pamatnik,nie drevenny kriz,ked to bude trvat ako dialnica do Kosic aj ten kriz zatial zhnije.

  2. Dozvieme sa kto objednal vraždu? Alebo to bude ako atentát na J.F. Kennedy vedia kto objednal vraždu a nepovedia.

  3. A to meno kokotko mas po fotrovi ci materi? Asi ta moc nelubili, ked ti dali meno gec. Ale zase, co si cakal od ozrana a ludry?

  4. Alebo dávno by sa rozišli. Takéto rozprávky o nekonečnej láske a dobrom princovi a dobrej víle nech si nechajú pre samoblbích.

  5. keby nestrkal nos do vecí, čo sa ho netýkal… vedel že ohrozuje aj vlastný život aj život jeho priatelky. nezodpovednosť!

  6. miklos, remisova, lipsic, nikolson, budaj a pomocnici toto potrebovali…. kto z stb bude vysetrovani??? najdu sa tam???

  7. Hyenizmus.. stále sa na tomto zviditeľnovať a priživovať.. prečo sa neriešia iné mladé páry ktorým zobral život napr. alkoholik, sfetovanec, alebo nejaký napudrovaná cicka čo musí odpisovať na insta ???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img