ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Demokrati v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Demokrati / Pozývame vás na Debatu D – diskusiu Demokratov o demokracii, vízii úspešného a bezpečného Slovenska a o tom, ako nestrácať nádej v slušnú a zodpovednú politiku.
  • Demokrati: Jaro Naď a Miro Kollár
  • Kedy: utorok, 2. máj o 18:00
  • Kde: DKaffé, Dom kultúry, Školská 1, Sereď
Demokratov nikdy nie je dosť!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Majú vytypovanú Sereď, kde sa každému darí získať na čo si len pomyslia? Podarilo sa p. Naďovi všetku výzbroj Slovenska poslať na Ukrajinu, tak teraz je na rade Sereď?

  2. Robia si výlety za naše peniaze? Koľko nás to bude stáť? Keby si to mali platiť z vlastného vrecka, sedeli by doma na zadku. Ale takto? Z cudzie krv netečie.

  3. 10:24 netreba hovoriť v množnom čísle, on je iba jeden diskutujúci dezolát, max. dvaja a diskutuje tu sám so sebou. Predpokladám, že už organizuje autobus s dezolátmi s celého Slovenska, ktorí prídu vykrikovať na cudziu diskusiu, to vykrikovanie im ide dobre, vykrikovali pod oknami doktorov, vykrikovali na mítingoch bez rúšok a potom keď kapali ako muchy, tak za to obviňovali všetkých, len nie seba. Vykrikovať ich naučili ich vodcovia a oni ako ovce vykrikujú tiež. Našťastie ich nie je zatiaľ veľa, iba sú hluční a agresívni. Rozumejú iba vulgarizmom, slušnosť im nič nehovorí.

  4. Anonym 30. apríla 2023, 10:40
    Nazývať druhých „dezoláti“ to je také slušné a demokratické… No raz darmo „Demokrat“ sa nezaprie…

  5. Urcite to vyvolava otazniky, ked takeho cloveka medzi sebou akceptuju. Ze ako to vlastne myslia s dodrziavanim demokratickej politickej kultury, ked sa to tyka ich a ich kamaratov. Vodu kazu, vino piju.

  6. Ľudia nie je to povinné, ignorujte to.
    Dobre sa zamyslite nad tým, čo títo ľudia pre Vás za posledné tri roky spravili.
    Nezabudnite kam ten hajzel v pozícii ministra Vás hnal v rámci covidu, ako Vás klamali. Čo všetko ste museli podstúpiť len preto, aby ste mohli byť so svojou rodinnou, aby ste mohli navštevovať zamestnania za účelom zabezpečenia rodiny. Ako ste museli absolvovať povinné karantény, ako krajina odmietala na svoje územie vpustiť vlastných občanov. Uvažujte, nedajte sa znovu oklamať.
    Hajzel bol pravou rukou trnavského idiota, ktorý na nás občanoch páchal klinickú štúdiu, ku ktorej sa neskoršie verejne priznal. Uvedomte si, koľko spolu občanov muselo zomrieť v dôsledku tohto ich jednania.

  7. Nezabudnem keď som stál vonku v rade v kasárňach 2 hod počas sneženia a v mraze, myslel som ze zmrznem… po vašom testovaní rapídne stúpol pocet nakazených … ktovie prečo

  8. Počet nakazených a mŕtvych rapídne stúpol po vašich dementných demonštráciách bez rúšok, len si to nechcete pripustiť, že ste za tých mŕtvych zodpovední, poďakujte vašim vodcom. A práve preto, aby ste ospravedlnili sami seba pred príbuznými tých mŕtvych, práve preto kričíte. Chcete prekričať vlastné svedomie, ale to sa nedá.

  9. DEBATA 30. apríla 2023, 12:37 – nikomu neberiem nazor, s odstupom casu a z pohladu sucasneho poznania v urcitych veciach kazdy z nas vie, ze sme COVID-19 prezili.

    No nevedeli sme to vtedy. Nevedel to nik, ani vedci, ani lekari. A myslim si, ze skutocne nasledky nepoznali ani ti,ktori virus mali na svedomi…

    Kompetentne osoby a vlady VSETKYCH KRAJIN saale museli rozhodovat VTEDY a s informaciami, ktore boli dostupne v DANOM CASE.

    Su krajiny, ktore dopadli podstatne horsie – nebyt mnozstva dezolatov a antivaxerov z principu, vysledky bz mozno boli lepsie. To ale nezistime. Az dalsi vyskum prinesie informacie, co by pravdepodobne sposobilo este vacsie ignorovanie vakcinacie, resp. rychlejsia a este doslednejsia vakcinacia napr. 80% populacie.

    Covid spustil vo svete procesy, ktore skutocne mozu dosiahnut vazne zmeny vo svete. Snad to nebudu zmeny likvidacne pre civilizaciu.

    Ja na stretnutie pojdem a budem sa pytat priamo a otvorene na veci, ktore zaujumaju kazdeho, kto ocakaval vyrazne zmeny vo fungovani statu.

    Ignorovat ludi uchadzajucich sa o mandat riadit stat znamena dat priestor tym najhlupejsim, no s dobrymi hlasivkami a vysokym sebavedomim.

  10. K tym dvom klamarom chyba už len miestne ‚medium‘ do partie… To by bolo prázdnych kecov a zavádzania.

    A nebude sa rozhodovať, ktorý je blbý a ktorý blbší. Títo sú len a len blbší…

  11. Pán Majko, už minule som tu písal, a stojím si za tým, že s odstupom času by sa mali niektorí ľudia hanbiť za svoje klamlivé výroky v súvislosti s covidom. Vy argumentujete tým, že oni sa museli rozhodnúť v danom čase na základe vtedajších informácií. Vtedajších informácií? Ja sa teda pýtam kedy boli dostupné informácie typu „kto sa zaočkuje, ten sa nenakazí“? Kedy boli dostupné informácie „zaočkovaný nešíri covid“? Pretože tieto bludy nikdy ani informáciami neboli, boli to len obyčajné vymyslené slová, ktoré niekomu zapasovali do jeho agengy. Tieto klamstvá neboli žiadnym spôsobom vedecky dokázané ani klinicky overené, nemali reálny základ a nebol najmenší dôvod toto púšťať do éteru. Napriek tomu to šírili ako besní. Neberiem argument, že to boli informácie dostupné v danom čase. Neboli dostupné, boli vymyslené. A to píšem ako 3x zaočkovaný a som rád, že som sa tak rozhodol. Nepotreboval som k tomu klamstvá.

  12. Dajme všetkych
    Našich politikov na detektor lži s otázkou: “ ste zaočkovaný proti covidu”?
    Bol by som zvedavý koľko ich v reále je

  13. A Jarkom sa ani netreba baviť. Ak máte iný názor, automaticky ste v jeho slovníku označený ako „dezolé“. S ním sa nedá diskutovať, lebo iba on má „vlastnícky list na pravdu“. Demokrati 😀

  14. Mne to pride, ze antifico tabor predstavuje cca 30% odovzdanych hlasov. Aj vdaka vzniku dalsieho subjektu uchadzajuceho sa o odhodlaneho antifico volica dojde len k dalsej fragmentacii tohto tabora a je kludne mozne, ze to dopadne takto nejako. Tych 5% je sakra vysoko pre tieto strany. Smer a Hlas mozu mat aj vdaka tomuto obrovskemu prepadu hlasov sancu na ustavnu vacsinu.

    SaS – 7%
    PS – 7%
    OlaNo – 4,8%
    Demokrati – 4,2%
    Za ludi – 2,2%
    KDH – 4,8%

  15. Co sa tyka plesateho Nada a trapneho ritoleza Kollara seredania dojdime im zajtra vyjadrit co si o nich myslime. Mozno sa Jarko aj pokaka ked nas uvidi 😀 😀 😀

  16. Anonym 30. apríla 2023, 16:16 – pisete:

    „Tieto klamstvá neboli žiadnym spôsobom vedecky dokázané ani klinicky overené, nemali reálny základ a nebol najmenší dôvod toto púšťať do éteru. Napriek tomu to šírili ako besní. Neberiem argument, že to boli informácie dostupné v danom čase.“

    Pisete spravne, neboli vedecky dokazane ani klinicky overene. Preco? Nuz, lebo byt nemohli.

    Stretaval som sa s odbornikmi a boli rovnako v prdeli, ako ich kolegovia zo zahranicia.

    Tapali a vsetko co mohli a v danom momente vedeli, robili vsetci odbornici na svete. V zaujme prezitia maximalneho poctu ludi.

    To len zopar jedincov v Seredi snad este pred Covidom vedelo, co bude a co nebude fajn… 😉

    Ja mam v zivej pamati nocne telefonaty do Talianska so Slovenkou, ktorej v nemocnici zomierali ludia ako na beziacom pase.
    Volal som s ludmi v GB, kde boli rovnako v prdeli, ale aj v Cine a na Taiwane, kde mi hovorili, ze tu oproti nim zijeme uplne volne a bez obmedzeni. Ani nebudem stracat cas popisovanim, ake obmedzenia a ako dlho mali oni. Ani nepredpokladam, ze by tomu niekto u nas veril a chapal toho zmysel.

    Az prilis ste si zvykli na prava, no povinnosti voci ostatnym radi ignorujete.

    A co sa tyka ockovania – moja rodina aj ja mame 2 davky a tretiu sme sledujuc vyvoj situacie nepovazovali v danom momente za nutnu.

    Zial, aj Covid priniesol nieco pozitivne. Vlady niektorych krajin okamzite naliali do vyskumu novych vakcin miliardy USD a nepochybne zachranili miliony ludi. Urobeny vyskum aj v buducnosti zachrani dalsie miliony. Tak to vzdy bolo a nastastie aj je.

    Faktom je – aspon u mna, ze by malo byt riadne vysetrene, odkial a ako virus unikol, nakolko bol laboratorne upraveny a zodpovedne osoby, resp. zariadenie by malo niest minimalne moralnu zodpovednost. Nie preto, ze by to nieco zmenilo na minulosti, ale aby sa to podla moznosti uz neopakovalo.

  17. S tým posledným odsekom súhlasím! Ale zas mi nedá pripomenúť, že to boli aj naši odborníci, ktorí len papagájovali to čo išlo v médiách hlavného prúdu – vraj covid pochádza z netopierov z mokrých trhov. A zas sme pri otázke prečo to tvrdili? Nie je im s odstupom času blbo? Alebo im odpustíme, lebo vtedy mali také informácie? Komisia WHO už tri roky vyšetruje pôvod covidu a akosi to išlo do stratena. Prečo? Zistili niečo čo sa v mainstreame nehodí písať? Ale som rád, že na skutočný pôvod máme rovnaký názor.

  18. Anonym 30. apríla 2023, 22:17 – len hlupak bez hanby verejne moze tvrdit, ze vedcom by malo byt blbo z toho, ze na zaciatku v podstate vyskumu nemali dostatok informacii.

    Keby totiz vsetko vedeli, nebol by vedecky vyskum potrebny.

    Evidentne ti najhlupejsi nepotrebuju vela, vlastne sa uspokoja s malom.

    Lebo len ten, kto vela vie, vie, ako vie malo.

    Ako som napisal vyssie, ti,ktori chloncu Savo a preventivne sa drhli s protiparazitnou pastou pre kone a ovce si mysleli a v tom aj zostanu, ze Covid nebol a ludia sa dusili a mnohi zomreli od radosti, alebo z nudy zo zivota.

    Nemyslim si, ze niekto nieco v sucasnej dobe mimo Severnu Koreu a Turkmenistan utaji.

  19. Ludi ineho nazoru si bude tento demokrat nahravat a detekovat. On bude rad ak tam pridete. Takto isto to prezentoval na vychode kde ho aj s Kacerom vypiskali. Majko uz si konecne zacinas uvedomovat ze si bol pouzity ako uzitocny blb? Otrasne

  20. Podporovali blázna a boli dobre platení. Teraz naňho serú, založili stranu že demokrati. Bez blázna by v parlamente neboli. Falošnost dosiahla vrchol. Môže niekto veriť zradcom čo zradili blázna? Dat hlas strane Demokrati môže len chorý človek.

  21. Švédsko islo svojou cestou. Najmensia nadumrtnost. Tusim len okolo 3% Slovensko pocuvalo nasich odbornikov a skoro najvyššia nadumrtnost okolo 20%. Vo Svedsku boli opatrenia len načas pozastavene hramadne akcie. Inak bežný zivot ziadny teror. To akoze savo a protiparazitny pripravok pomohlo vela ludom. To ze to niekto nevie, ale zato spochybnuje je ubohe. Svetlo sveta uzrel dokument kde je zdokumentovane ze dokazatelne po vakcinacii v kratkom case skolabovalo a zomrelo len známych osobnosti a sportovcov okolo 800. A neznámych je nespocetne mnozstvo. Zatial je toho cca 15 hodin dokumentu. Na Cekana a dalsich odbornikov je niekolko žalôb ktore cakaju na spravodlivost a dalsie sa pripravuju len tu sa to clovek nedocita lebo… skoda dalej pokracovat a stracat cas na tomto blogu

  22. Velmi dobre si to napisal,ja len doplnim,mnoho odbornikov lekarov ci z francuzka,alebo izraela bolo proti neznamej a farmafirmou nezarucujucej vakcine,ale primitivi verili ozralcovi krmarovi,jarcuskovi,drzej a arogantnej svini cekanovi,mysliac si ,ze toto su pravi odbornici a co je horsie veria tejto na kolene zbuchnutej vakcine doteraz.

  23. Zradcovia Matoviča zakladajú nové politické strany. Habadúra na voličov čo ak náhodou budú mať po voľbách 5% znova sa spoja s Matovičom. Tieto politické indivíduá sa spoliehajú že ľudia naletia a dajú im hlasy. Ten čo chce ovládať politiku musí mať peniaze.Ľudia nedajte sa odrbat dobre si rozmyslite komu dáte hlas keď budú voľby do parlamentu SR.

  24. Som zvedavy, ci slovenskeho Ramba privezu na politicku predvolebnu debatu jeho politickej strany na aute Ministerstva obrany SR, ak ho ma este stale k dispozicii. Lebo taketo zneuzivanie funkcie pocas predvolebnych bojov tu bolo casto kritizovane. Dufam, ze SOL nas bude o pripadnom zneuziti automobilu MO SR zo strany pana Nada na predvolebne ucely informovat.

  25. Zaujímavé, že 0:01 tu nejaký zblbnutý radikál Obyvatel napíše príspevok, čo veta to klamstvo, a hneď 0:10 mu odpovedá iný anonym rovnakou rétorikou a rovnakým štýlom písania. Nie je ti to trápne? Veď si zhovadil sám seba.

  26. Strasne trapne a ubohe komentare nasich dezolatikov, antivaxerov. Co by dali za vakcinu ti co zomreli v 1. a 2.vlne ked este neboli vakciny k dispozicii, v 3. vlne uz boli vakciny ale kopec ludi sa nezaockovalo a zomreli, co uz, uverili konspiraciam, fickovi, kotlebovcom a porucali sa na onen svet.

  27. Anonym 7:19,ty sčaputizovaná trúba. Ty máš rozum a možno ho aj používaš až dovtedy kým si nezapneš TV… a to čo tam ukazujú je pre teba Alfa a Omega všetkého čomu veríš.

  28. demokrati, alebo demozabijaci? cez kovid vyzabijali slovensko a teraz zase daju dole dakeho slaboducheho novinara a budu sa tesit na volby

  29. Igor Matovič je najväčším záškodnikom počas covidu. Kto tu moralizoval ľudí každý deň s 3 tlacovkami a za pár dní už behal na svadbe bez rúška ? Kto kričal že nebojte sa nevestičky ? A potom jeho atomovky kde samozrejme musela byť zapojená Trnavská firmička ktorá zarobila neskutočné peniaze.
    A keď už na SVK začali zomierať ľudia tak sa navzájom Olano a SAS obviňovali kto má ísť opäť hroby. Toto prosím pekne museli počúvať ľudia ktorí stratili svojich blízkych a zároveň sledovať tlačovky Olano kde priam rečníci žartovali s novinármi a smiali sa.
    A teraz dáka strana Demokrati čo sú Olano a celý čas podporovali ten bordel sa ide tváriť že oni sú noví.
    Pre mňa nevolitelní ľudia ktorí po tom všetkom behajú po slobode a skúšajú zas oklamať jednoduchých ľudí len aby sa dostali zas ku korytu.

  30. Matovičové hromadné testovanie pomohlo ľuďom do hrobu. Rúška možná pomohli, skôr nie ako áno. Vakcínu Sputnik kto zaplatí Matovič?

  31. Kortesovat po pracovnej dobe a za svoje kludne moze, ale na utvar by som ho uz nepustal. Velmi dobre vieme, ako spravuje nas spolocny majetok. Mohol by v Seredi ostat prazdny autopark.

  32. nad prezlieka kabát podstatné je že je to proamerický kokot,ktorý ludí nazýval dezolátmi a opicami.je to proste vyjebaný skurvený fajčiar únie a nato !!

  33. Hlavná vec,že im vždy ide o dobro pre ľudí, preto si poslanci prilepšili o 800 eur..to bude pekné odstupné, preto bol september najlepšiu voľbou pre predčasné voľby, mať vyššie odstupné…všetko pre ľudí,ako vždy koktá multiotecko..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img