ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Hlásenie zo Smeťobrania 1: Garbiarska a Mlynárska sú čisté!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  V týchto dňoch stretnete v Seredi ľudí s vrecami v rukách a s úsmevom na tvári. Čistia ulice, sídliská a prírodu nášho mesta od odpadkov. Len tak, pre dobrý pocit a preto, že im nie je ľahostajné, v akom priestore žijú.

V poradí prvá dobrovoľnícky zorganizovaná a mestu nahlásená akcia sa uskutočnila dnes v doobedných hodinách a organizačne ju pod názvom Jarné upratovanie 2023 zastrešilo seredské KC PRIESTOR. Dobrovoľníci vyčistili ulice sídlisk na Garbiarskej a Mlynárskej ulici. 

Mesto Sereď ďakuje všetkým dobrovoľníkom za spoluprácu, pochopenie a nadšenie! Smeťobranie sa v Seredi koná pri príležitosti Dňa Zeme. Viac informácií na smetobranie@sered.sk a TU.

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Videla som tú mladú slečnu zbierať. Klobúk dolu . Ja pozbieram bordel po mladých rodičoch sporadicky. Len mi je ľúto tých malých detí, čo to majú za rodičov, keď papier hodí pod lavičku alebo vedľa kočíka. Smutné je, že po stále musí niekto po niekom dospelom upratovať.

  2. Niekde som čítala že ten „Priestor “ dostal dotáciu od mesta ,a dosť vysokú, tak neviem či to mám chápať ako dobrovoľníctvo zo strany organizátorov. Ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem..

  3. Áno mýlite sa, lebo tí ľudia to robili zadarmo, dotáciu dostali na presne stanovené položky a medzi nimi nie sú čistiace práce… okrem toho ten Priestor nerobí len brigády ale venuje sa mládeži, organizuje aj iné akcie… takže za to čo spravia sú tie peniaze adekvátne…

  4. To co dostavaju su oproti futbalistom su omrvinky kedy boli futbalisti upratovat ani po sebe si nevedia upratat ale eura beru a nie male raz by mohli aj brigadu urobit ved to je ako keby mali trening

  5. Až na to ,že poslankyne „dostávali“ dotácie aj roky predtým a vždy všetky kontroly dopadli dobre a museli mat všetko vyuctovane do centu, na rozdiel na niektorých ex-poslancov a ich združenia či súkromné spoločnosti kde stačilo vyplniť jednu 10riadkovu tabuľku….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img