ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Danubius Gastro, Autosalón a ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Miroslav Košírer / Bratislava  / Nové potraviny, nápoje a víno, ale aj technika a zariadenie pre segment HoReCa a k tomu varenie a pečenie naživo s profesionálmi, prezentácie a ochutnávky. Medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro prináša nielen široké portfólio produktov a služieb pre gastronomické prevádzky, ale aj množstvo chutných a voňavých zážitkov pre každého milovníka dobrého jedla. Návštevníkom sa od 20. do 23. apríla predstaví 150 vystavovateľov zo siedmich krajín (Slovensko, Česko, Dánsko, Maďarsko, Poľsko, Taliansko, USA). Danubius Gastro je dlhodobo uznávaným podujatím a dôležitou platformou pre prezentáciu trendov a noviniek v segmente gastronómie. Vďaka účasti významných značiek, ale aj menších spoločností a živnostníkov veľtrh prináša komplexnú prehliadku súčasných trendov. Ponuka pre segment HoReCa zahŕňa najmä chladiacu a mraziacu techniku a kontajnery, pekárske pece a konvektomaty, sporáky, baliace stroje a obalové materiály, zariadenia pre rýchle občerstvenie a nábytok do gastro prevádzok. Techniku a zariadenie dopĺňa ponuka mliečnych, pekárskych a cukrárskych výrobkov, zmrzlín, výrobkov z mäsa a rýb, korenín a prísad do jedál, ďalších surovín a polotovarov, kávy, vína a alkoholických nápojov. Neoddeliteľnou súčasťou veľtrhu je sprievodný program plný chutí, vôní a farieb. Prvý deň, štvrtok 20.4. o 9:00, odštartuje súťažou kuchárov juniorov pod hlavičkou Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. V piatok 21.4. o 9:00 si svoje sily pre zmenu zmerajú cukrári juniori. Vo štvrtok 20.4. a v piatok 21.4. vždy o 11:00 a o 14:00 návštevníkov v Inchebe privíta víťazka relácie Pečie celé Slovensko 2, Lucia Gyenesová, ktorá predvedie svoje pekárske umenie. Na sobotu 22.4. od 11.00 do 13:00 je pripravená skvelá exhibícia v podaní dvojice Vojto Artz a Lukáš Guzman, ktorá nesie názov „Big Pan“. Hneď potom, o 14:00, nasleduje šéfkuchár Daniel Melicherík, ktorý bude variť s deťmi pre deti návštevníkov. Sobota 22.4. od 16:30 bude patriť aj degustácii naslepo, ktorú organizuje Slovenský zväz kuchárov a cukrárov. Návštevníci sa budú môcť presvedčiť o tom, že spoznávanie chutí so zaviazanými očami môže byť nielen poriadna zábava, ale najmä výzva. Spoločne s veľtrhom gastronómie sa v Inchebe koná aj veľtrh cestovania ITF Slovakiatour, ktorý predstavuje atraktívne turistické destinácie, cestovateľské rady, návody a tipy na dovolenku doma aj v zahraničí. Bratislavský Autosalon zasa predstavuje automobilové novinky, výstavné premiéry a prehliadku karavanov. Pri príležitosti slávnostného otvorenia veľtrhu, obdržali viaceré firmy a vystavovatelia ocenenia za kvalitu.

Foto: Miroslav Košírer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Danubius Gastro Wine Champion

Aktuálny ročník Danubius Gastro prináša zaujímavú novinku pre priaznivcov kvalitných vín. Každý návštevník veľtrhu (od 18 rokov) sa bude môcť na základe degustácií hlasovať o najlepšie víno v 4 kategóriách: biele, ružové, červené, slovenský novošľachtenec. Do anonymnej súťaže Danubius Gastro Wine Champion sa zapojili vinári z Bratislavy a okolia a súťažné degustácie sa budú konať v piatok 21.4 a v sobotu 22.4. vždy od 11:00. Výsledky budú po skončení veľtrhu a vyhodnotení hlasovania zverejnené na webovej stránke Incheby.

Nesúťažné degustácie budú pokračovať aj v posledný deň veľtrhu, v nedeľu 23.4.

Partnermi veľtrhu sú Zoznam.sk, Tophoreca.sk, PravéSlovenské.sk a iBratislava.sk.

Vstupenka v cene 8 eur (zľavnená 6 eur) platí na všetky tri podujatia zároveň.

Podrobnejšie informácie sú zverejnené na www.incheba.sk.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img