ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Vakcíny proti Covidu zachránili množstvo životov a vďaka ich vývoju sme dnes bližšie k vakcínam proti rakovine

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ministerstvo zdravotníctva SR |MM|   Podľa novej správy WHO zachránili vakcíny proti Covidu v Európe a krajinách bývalého ZSSR viac ako milión životov.

Účinnosť vakcín bola rozdielna v závislosti od prevládajúceho variantu koronavírusu v jednotlivých vlnách pandémie. Nepriame dôsledky očkovania sa v štúdii nezohľadnili.
Deväťdesiatšesť percent ľudí zachránených vakcínami bolo starších ako 60 rokov. Obzvlášť veľkému počtu úmrtí sa podarilo zabrániť počas vlny omikrónového variantu. V tejto fáze sa počet životov zachránených očkovaním odhaduje na takmer 570 000.

Vďaka vývoju vakcín proti Covidu došlo tiež k významnému pokroku pri vývoji vakcín proti rakovine, ktoré by mohli byť k dispozícii do roku 2030 podľa Moderny.

Zdroj: theguardian.com

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Presne tak. Rovnako aj cigarety zachránili viac ako 2 miliardy život. Keby ľudia nefajčili tak sa prepojí alkoholom k smrti. Štatistika od výrobcu Phill Moris z 90 rokov.

  2. Ja moc túto tému neodporúčam vôbec rozvíjať. Taký rozklad spoločností / nie iba našej spoločnosti/ moderná doba hádam ani nezažila. Na Slovensku verejná správa názorne ukázala, kam je ochotná až zájsť a to pod rúškom ochrany obyvateľstva. Znakom opravy defektov a nezvládnutých úloh osôb a inštitúcií sú právne a občianske búrlivé ohlasy obyvateľstva – teraz. Odkazy tu dávať nebudem, kto chce, určite si ich nájde. A ohurovanie rôznymi číslami o záchrane životov sú iba propagandou , ktorá často má jeden cieľ – peniaze. A neodpustím si, že to ministerstvo zdravotníctva malo už byť dávno rozpustené a zodpovední mali byť postavený pred súd. Radšej už budem ticho, lebo aj tak to všetci vedia, načo mlátiť slamu.

  3. Táto správa WHO má politický charakter. Ako môže niekto tvrdiť, koľko ľudí zachránili vakcíny? Tá teória je postavená na tom, že keby sa nezaočkovali, tak zomrú. Veď je to blbosť. Sám som očkovaný, ale toto nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Výplod na objednávku.

  4. Bola to riadená genocída , hnus pokračovanie Mengelovcov, treba ich súdiť súdiť súdiť, vakcíny nikomu nepomohli, zabili a ešte i zabijú veľa ľudí.. Môj názor

  5. tak, kto sie ešte spomenie na tie perly, čo sa tu objavovali pri covide?: covid neexistuje,..tak ok existuje, ale dá sa vyliečiť bromhexinom s vodkou alebo odčervovadlom,…vo vakcíne je nanočip/nanobot – všetkých nás očipujú a budú ovládať cez 5G, vo vakcíne je grafen, očkovanie zmení DNA, zaočkovaní do roka alebo dvoch umrú (tá doba už uplynula a nič)…..

  6. vidis Ratafak a z dementa becika – propagatora ivermectinu spravili bolsevici najsamlepsieho odbornika na zdravotnictvo.

  7. Každý raz zomrie, a pre okolitý svet je úplne jedno kedy to bude. Tak načo sa drbať medzi sebou. Fuk kto je očkovaný a kto nie, všetci tam pôjdeme bez výnimky, treba si to jednoducho pripustiť. Memento Mori, človiečikovia.

  8. Anonym 18. apríla 2023, 8:55….áno som , ak by to bola pravda tak na Slovensku malo byť mrtvych už cez 50% populácie, v ČR dokonca okolo 70% populácie (tolko ľudí sa dalo zaočkovať)…..to by sme si asi všimli ak by tu chýbala polovica ľudí nie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img