ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Pracovná ponuka „Hlavný architekt mesta Sereď“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mesto Sereď vyhlasuje výberové konanie na pracovnú pozíciu: Hlavný architekt mesta Sereď.

Viac informácií pre záujemcov tu: 20230417152607_pracovna-ponuka-hlavny-architekt-mesta-sered_643d48ef72e7f2.33654667

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Som O. K. Seredčan, architekt, skaut mám 40rokov.Mám dojem že chceš byť múdry Info, nájdi si kto je tvoj primator. Somára robíš zo seba Info.

  2. Prečo nie je súčasťou inzerátu aj ponúkaný plat? Pokiaľ viem, na SK to musí byť súčasťou inzerátu. A nie iba všeobecná odvolávka na nejaký zákon, ktorý nikomu nič nehovorí.
    Viď tu
    https://www.galanta.sk/zivot-v-meste/spravy-a-oznamy-msu/ponuka-zamestnania/mesto-galanta-prijme-do-pracovneho-pomeru-zamestnanca-na-poziciu-3379sk.html
    Alebo si v Seredi myslia, že na základný plat, stanovený nejakou ministerskou tabuľkou, niekoho naozaj zoženú?

  3. nemusi prave ked ide o tabulkove platy je na to vynimka, lebo firma nevie kde ta ako uchadzaca do tabulky moze zaradit, kedze nevie kto si ake mas vzdelanie a kolko si odrobil rokov

  4. druha vec je nakolko je taky clovek na dennodennej bazi potrebny … co uz len mesto ide take budovat, ked niekde zateplia tak co vybere farbu stien … dobra robota na pol uvazku za no show job z domu tipujem

  5. Takéto niečo tu už bolo…Jeden človek rozhodoval o tom čo si myslel , že je v súlade s architektúrou mesta. Bohužiaľ preto to tu vyzerá tak ako to vyzerá. Bytové domy vo farbe Jar ,Leto, Jeseň, Zima a podobné aktivity… Myslím si , že sa to určite nezmení ,keď bude o budovaní a architektúre v našom meste rozhodovať jeden človek. Treba spraviť koncepciu kde si sadne 10-20 odborníkov z mesta / nie cudzincov ako máme „našu prednostku“/ a dohodnú kroky postupu dlhodobého budovania a hlavne kontrolu… Alebo ma napadá ešte varianta prečo chceme architekta ?! Potrebujeme dostať na úrad čo najviac „našich“ ľudí .

  6. ..a keby sa to miesto obsadilo bez výberového konania ? Mám typ 😂 pán MM.. Ten má všetko v malíčku a takúto funkciu zvládne ľavou zadnou.. a bude si kvit s vyrovnaním, „niečo za niečo“ . Či ?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img