ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Polícia pátra po nezvestnej Marcele Stojkovej zo Šoporne – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

OR PZ v Galante dňa 14.4.2023 vyhlásilo pátranie po nezvestnej Marcele Stojkovej zo Šoporne.

Nezvestná Marcela Stojková nar. 2003, bola dňa 13.04.2023 okolo 11.00 hod. naposledy videná v obci Šoporňa, okres Galanta. Mala ísť do potravín COOP Jednota a od uvedenej doby o sebe nepodala žiadnu správu. Žije s matkou v obci Šoporňa.

Ďakujeme za spolupátranie.

zdroj: minv.sk
zdroj: minv.sk

 

 

AKTUALIZOVANÉ – 18.4.2023

Polícia odvoláva pátranie po nezvestnej dievčine. Mladá žena sa dnes sama prihlásila na polícii v Šoporni.

Ďakujeme vám za zverejnenie výzvy a za pomoc pri jej hľadaní.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zajmave je natom že vy vestko komentujete mate na piču nazor na ludi pri tom sa skrivate sa pritom sa bojite o svoj život a na jedno ste zabudli čo hovri boh ako vy sudite inch tak vas boh bude sudit lebo na svete neniste na stalo a verte my kde v pekle je dost miesto pre vas hahaha

  2. najlepsie je, ked moralizujes dojemnym prispevkom a vybuchas z toho pologramotnu tliapaninu, ktoru si zrejme dotvoris nejakych vlastnym jazykom…

  3. Uniesli ju cudzinci ktorý chodia okolo Serede len pre anonym celú Sereď máte opíc v kauflande v Lidli kradnú a vaše matky tam pracujú bilarde je ich Nemoze ísť človek na pivo park je ich nemáš kde ísť s deťmi cukrárni sedia po celom meste majiteľa bytov ich dávajú na čierno do prenájmu 10spia v dvoj izbových bytov aby nemuseli odvádzať dane mi seredania sa ich bojíme keď ich nevieme vyštvat lavaza je ich tam sedia vo fitku nemôžeš ísť cvičiť lebo to obsadili seredani ani nejakú už rodáci v meste

  4. Na chlapcov svojich slovákov bielych podotýkam udavate ich keď predávajú lebo im závidite na cigánov svojich slovákov máte korelu ale cudzincov zbožnujete naučte sa srbský a ukrajinský možno vám preberú ženy😁

  5. Na u na meandri majú byty tu im je dobre piči tam dovolte si platiť vy 600€mesacme nemáš šancu nie si cudzinec si Slovak a ich otrok vo svojej krajine

  6. Igor Krajčovič a Ľubica krajcovicova na čierno garsónku do prenájmu za500€ dávajú do prenájmu utečenecom jednoizbovu garsónku a v noci tam prespávajú a stále je tam hluk stále mu bucham na dvere lebo sa ozívajú čudné zvuky mám malé dieťa a v noci sa mi budi kvôli ním neviem ako sa tam zmestia traja styria ľudia to je na 9. p. byt na Cukrovarskej ulici, s. č. 146, vchod 5, už to bolo o Tom byte písané čo sa tam prevádza ale majiteľom to nevadí keď idú im peniaze každý mesiac býva tam ženská a dva až traja muži cez noc tam prespávajú

  7. Vydrbaný Mičáni a smradlavý další konfident R.Lakatoš skovávajúci sa v Anglicku sú odsúdený na 15 r.za drogy no sú doma.Dúfam že nie nadlho a súd im dá právoplatnosť na rozsudok a pôjdu kam patria.Koľko majú ludí nasvedomí sviňe.?

  8. AKTUALIZOVANÉ – Polícia odvoláva pátranie po nezvestnej dievčine. Mladá žena sa dnes sama prihlásila na polícii v Šoporni.

    Ďakujeme vám za zverejnenie výzvy a za pomoc pri jej hľadaní.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img