ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Policajti v Seredi chytili „notorického recidivistu“ aj 16 ročného (ne)vodiča

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |DM|  Seredskí policajti v priebehu pár dní odstavili z ciest 2 vodičov, ktorí za volantom nemali čo hľadať.

„NATREL SA“ NEZASTAVENÍM NA „STOPKE“

Policajti zastavili čierne auto Kia Rio na ul. M. R. Štefánika v nedeľu dopoludnia. Vodič totiž pri prejazde križovatkou nerešpektoval dopravné značenie „Stoj, daj prednosť v jazde“. Policajná hliadka si priestupok ihneď všimla a vodiča pri kontrole vyzvali, aby predložil doklady potrebné na vedenie vozidla.
16 ročný chlapec však policajtom predložil len občiansky preukaz, keďže ešte nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Hliadka ihneď vyrozumela jeho matku a zároveň majiteľku auta, ktorá ani len netušila, že si jej auto chlapec požičal.
Policajti mladíka riešia za priestupok v doprave v správnom konaní.

POZOR NA FRAJERINU BEZ VODIČÁKU

Upozorňujeme mládež, ktorá ešte nemá vodičský preukaz, aby si sadali do áut len na sedadlá spolujazdcov. Nielen že dostatočne neovládajú dopravné predpisy, mládežníci sa dopúšťajú závažnejšieho konania a navyše ak si auto vezmú bez dovolenia majiteľa, môže byť ich konanie kvalifikované ako trestný čin neoprávnené používanie motorového vozidla.

Apelujeme na tínedžerov, aby sa takémuto konaniu vyhli, lebo pri žiadosti o vodičské oprávnenie už nesplnia podmienky pre výcvik v autoškole a vodičský preukaz tak skoro nedostanú.

6 KRÁT HO ODSÚDILI ZA ROVNAKÝ PREČIN

Policajná hliadka zastavila vodiča na aute VW Touareg na Lipovej ulici v Seredi. Pri kontrole policajti zistili, že 29 ročný muž má súdom uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Za prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia bol už 5 krát právoplatne odsúdený, z toho 4 krát za porušenie zákazu šoférovania.

Poverený policajt muža opäť obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a tzv. superrýchlom konaní ho sudca odsúdil na nepodmienečný trest odňatia slobody.

Foto: 16 ročný (ne)vodič

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Výjazd z Majera na Trnavskú…za celé roky tu nikto nekontroloval dodržiavanie stopky…a že sa veselo ignoruje

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img