ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

NAKA v súvislosti s obchodovaním so zbraňami zasahovala aj v Šúrovciach

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šúrovce /  V pondelok v skorých ranných hodinách  policajti NAKA a desiatky kukláčov zasahovali aj v jednom z rodinných domov v obci Šúrovce pri Seredi.

Ani tu nešlo o drogy, či daňové delikty, ale rovno o zbrane a obchodovanie s nimi.

V súvislosti s akciou v Šúrovciach, podľa nateraz dostupných informácií mal byť zadržaný muž majúci blízko k armáde.

K pondelkovej policajnej akcii vykonanej NAKA za pomoci už spomenutej jednotky kukláčov nám Prezídium PZ SR poskytlo tieto informácie:

„V pondelok Národná kriminálna agentúra vykonala policajnú akciu s krycím názvom Mechanik.

V rámci akcie sme zadržali osoby podozrivé zo spáchania zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami, pričom boli vykonané aj zaisťovacie úkony.

Bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. NAKA môže zasahovať aj na základe podozrenia, čo sa aj dialo na Vinohradoch a v Šúrovciach. V tomto prípade sa obchodovanie so zbranami nepotvrdilo a všetci sú na slobode. Takže všetci konšpirátory vrátane SOL, nie žiadne obchodovanie so zbranami sa tu nekoná. Môžete kludne spávat a prestat sa tým zaoberať.

  2. v base mám muža a volá mi stále tam si spravte poriadky v ústave na výkon trestu nemal mať ani nárok na slnko a nie mobil

  3. Pome pozrieť na Viktora malého robí sa že je “sprostučky” ale nebudeme si klamať kde ten chlapec je pomaličky si tu rozvíja skupinu a ťahá sem chlapcov z Trnavy a Hlohovca Haljakovcom

  4. No poviem vám že Viktorko to robí dobre je ticho neukazuje sa passat je legendárne auto Trnavské Pmj mu nepovie nič na fólie v Seredi vie že bude kľud za sebou ma situ Bystrika a riaditeľa krajského ✌️ Ja vám poviem že chalan je extrémne šikovný

  5. A kandiduje za Maroška Kovačocih** A jeho syn tiež veľká ryba v PZ všetci majú nejaké to kritie
    Hlavne
    Veľmi malo ľudí vie že Viktorko je v Smere a ma prebrať “mladých demokratov”
    Ale zas neklame si je raz šikovný a to sa mu musí uznať

  6. Akosi tu vykapali štvavé články proti Rusku a ospevujúce údajne udatnú a hrdinskú ukrajinSSkú armádu. Že by už vyhrali ? Ten krpatý ukrajinSSký zelený herec,pardon,Alzáčik už odletel na Floridu k svojim nosatým súkmeňovcom ?
    Aj o covide tu zmizli články doslova zo dňa na deň a hotovo ! Covid už neexistuje…
    Ako keby to niekto riadil… čo na to pán Majko ?

  7. Stále do lavazi chodí passat modrý fólie ma v predu dobrý človek pomôže každému ale hold každý robí čo vie robiť najlepsie a on teda vie jak sa veci majú najlepšie

  8. Anonym 12:19, došiel si sem naháňať obdiv od podobnych primitiveckov ako si ty, aby si sa mohol večer ukajat aký si zožal úspech na SOL že ?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img