ISSN 1337-8481

piatok, 17. mája, 2024

Zaujímavé služby BalíkoBOXu od Slovenskej pošty v Seredi: platby aj odosielanie balíkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Slovenská pošta a.s./  Rýchle, jednoduché a flexibilné riešenie pre (nielen) zaneprázdnených ľudí!

Stáva sa vám, že sa tešíte na balík, ale nestíhate preň ísť na poštu? Alebo sa vám nechce dohadovať si termín s kuriérom? V tom prípade sú BalíkoBOXy Slovenskej pošty skvelou možnosťou ako si svoj balík vyzdvihnúť vtedy, keď to vyhovuje práve vám! Okrem toho môžete komukoľvek poslať balík tak, aby si ho vyzdvihol v BalíkoBOXe, alebo odoslať balík jeho vložením do BalíkoBOXu.

24 / 7

BalíkoBOXy fungujú nonstop, 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Svoj balík si môžete vyzdvihnúť alebo ho odoslať vložením do BalíkoBOXu kedykoľvek – aj cez víkend, sviatok či v noci!

Dostupnosť

BalíkoBOX Sereď  je umiestnený na ulici Nám. Slobody BalíkoBOX LIDL, Námestie Slobody 4333/50 s výbornou možnosťou parkovania.

Bezpečnosť

O svoje balíky sa nemusíte báť – BalíkoBOXy sú monitorované kamerovým systémom a schránky spĺňajú dôležité bezpečnostné požiadavky.

Platba kartou

Nakupujete na dobierku? Za balík môžete pohodlne zaplatiť v termináli BalíkoBOXu platobnými kartami všetkých komerčných bánk.

Diskrétnosť

Chystáte prekvapenie pre svojich blízkych? Alebo len jednoducho chcete, aby sa o balíku okrem vás nikto iný nedozvedel? Vďaka BalíkoBOXom si svoj balík vyzdvihnete diskrétne.

Rýchlosť

Vyzdvihnutie či odoslanie balíka je rýchle a jednoduché a nezaberie vám viac ako niekoľko minút.

Zaplatíte už aj cez BalíkoBOXy. Jednoduché, a najmä flexibilné riešenie aj pre zaneprázdnených!
Poukazy, faktúry či SIPO zaplatíte cez nonstop dostupné BalíkoBOXy.
Ako realizovať platbu?

Vyberte si v ponuke služieb BalíkoBOXu, či chcete zaplatiť poštový poukaz, SIPO, ePoukaz, alebo faktúru s PAY by square kódom. Pre uskutočnenie platobnej transakcie naskenujte platobný doklad a doplňte potrebné údaje. Informácie skontrolujte, zaplaťte kartou a vezmite si potvrdenku.

Čakáte balík a rozhodli ste sa, že ho nechcete doručiť domov ani na poštu?
Pár klikmi si ho môžete presmerovať do ktoréhokoľvek BalíkoBOXu!
Služba je dostupná pre balíky, zmluvné balíky a expresné zásielky a je bezplatná.
Je to jednoduché:

1 | Preklikom zo stránky  prostredníctvom tlačidla Zmena zásielky

2 | Priamo na portál

3 | Po stlačení prekliku v notifikačnom e-maile o podaji a uložení balíkov alebo expresných zásielok

 

Platenie cez BalíkoBOX: https://www.posta.sk/balikobox/ako-funguje-balikobox/#ZaplatiteZBalikoboxu

Ako BalíkoBOX funguje: https://www.posta.sk/balikobox/

Zoznam BalíkoBOXov na Slovensku: https://www.posta.sk/balikobox/#ZoznamBBOXov

foto: MsÚ Sereď

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Som počul že Sk pošta prichádza s fantastickou službou ! Ten čo očakáva balík si môže pre neho vycestovať priamo k odosielateľovi !
    A to sa vyplatí !!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img