ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Opitá mládež v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  Operátor kamerového systému počas monitorovania verejného priestranstva si pri skate parku všimol mládež, ktorá pravdepodobne požíva alkoholické nápoje.

Hliadky MsP na mieste zistili, že sa tam nachádzajú viaceré mladistvé osoby, pričom štyria z nich vo veku 15 -16 rokov požívali alkoholický nápoj. Mladiství boli predvedení na MsP, odkiaľ boli kontaktovaní ich rodičia.

Hodnoty alkoholu v dychu po vykonaných dychových skúškach boli u mladistvých v hodnotách 0,22 ; 0,27; 0,58 a 0,84 promile.

Oznámenie o porušení § 2 ods. 2 písm. a.) zák. č. 219/1996 Z. z. o ochrane pred zneužívaním alkoholických nápojov a o zriaďovaní a prevádzke protialkoholických záchytných izieb boli zaslané na príslušné mestské a obecné úrady.

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. určite tam aj fajčili, treba ich exemplarne potrestat za to, rok basy na tvrdo a doživotny zakaz vychadzania z domu!!!!

  2. taketo sledovanie = novodoba STB.
    To je fakt uz cez ciaru, aby policajt takto sledoval ludi, ktori mozno vobec nevystarjali.

  3. Zamladi sme si v Campingu kupovali Karpatskú horkú, mali sme krásnych 16-17 a nikde neboli kamery. To bol život….všetci už máme po 50 ke, rodiny, deti a všetko je na porádku.

  4. Nechápem prečo im mladí vôbec fúkajú? Nie sú povinní im tam fúkať….. Majú ich mať v pi…. Je predsa vytúžená demokracia… 😁

  5. ty dement, demokracia neznamena, ze mozes porusovat zakony.
    a ked nieco nechapes, tak si to daj vysvetlit kym zacnes tliapat blbosti. potom si za blba sam.

  6. V krásnej dobe sme sa ocitli. Kamery určené na účely ochrany osôb a majetku sa dnes používajú na stallking mladých ľudí v prírode. Aby toho nebolo malo tak to este niekto zavesí hrdinsky na stránku mesta. Wau.. chcel by som mať 15 a žiť v Seredi.

  7. ked sa nieco stane a kamery to nezaznamenaju, tak tu vsetci pixujete jak chore vrany. a ked si kamerovy system vykona to na co sluzi. tak zase nejaky lukas to prirovna k trestnemu cinu. svet sa v kravsku onu obracia.

  8. Krasny koment za komentom ale KEBY sa nieco stane tym deckam tak uz zacnete – KDE bola mestska policia? naco su kamery? kto im to predal? to je vychova bla bla…. nezavdacis sa ani tak ani tak..

  9. Keď sa niečo stane na majetku alebo zdraví tak ľudia opodstatnene pixujú ako píšete lebo na take veci tam tie kamery sú.
    A pre pána keby: Vám keď sa niečo stalo s maloletým tak ste sa chodil sťažovať mestským že kde boli? 😲
    Vidím že minimálne vás dvoch by neuveriteľne potešilo sedieť za obrazovkou a čo to “skontrolovať” na mestských kamerách..

  10. Anonym 8:38…Ty drblina, že zákony….. Zákony sú nato, aby sa porušovali.. Že si ty hlupák, ktorý poslušne poslúcha idiotov, vládu a policiu, neznamená, že to maju všetci… Si ty tupelo, ktorý má slušnú rodinku od pokolenia po pokolenie… 🤦‍♂️😂

  11. Ja to vravim davno kamety su ako ohem alkohol ci zeny. Dobry sluha ale zly pan problem e ze su zneuzivane .anoaku cjranit osoby a majetok vytvorenim dokazu takze ak sa nic nestalo nemali ich gestapaci terorizovat. Ak sa lradne cii sposobuje koda nasilie tak su dokaz pre sud ale to gedtapaci razej znicia zaznam tak si ludia natacajte sami.. kamery su uz lacne

  12. Nechápem Vás tu niektorých .. snáď neviete samy ani o čom píšete….keby polícia občas nezasiahla v danej lokalite,bol by tam vyhasol možno jeden mladý ľudský život…chlapec po údere do hlavy tam zostal ležať,pretože jeho tzv.kamoši si poslúžili a zbili ho…a potom sa zobrali.. nechali ho tam ležať….bez kamier a zásahu polície možno o jedného občana menej.Tak sa spamätajte,pretože zajtra tam môžete ležať Vy.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img