ISSN 1337-8481

sobota, 27. júla, 2024

Brána pred domom po zavraždenom Jánovi Kuciakovi a jeho priateľke navždy zostane symbolom slobody slova

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Veľká Mača / Celý svet pozná pohľad na dom, v ktorom bol pred piatimi rokmi zavraždený Ján Kuciak a jeho priateľka Martinka. Čo ale naveky zostane vryté do pamäti ľudí, je stará brána pred domom. Práve na ňu historik Patrik Dubovský v noci krátko po vražde žltým sprayom  napísal „Láska je silnejšia ako zlomoc“. Následne na ňu ľudia postupne dopisovali mená ľudí, ktorí majú byť za stav spoločnosti, ktorý tento zločin umožnil vykonať.

 

Iba pred asi mesiacom aktivista Július Kovács na balkón rodinného domu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vylepil aj fotografie týchto politikov a verejne známych osôb s textami, ktoré by si verejnosť mala pamätať, aby už nikdy svojou ľahostajnosťou nedopustila opakovanie takto hrozného a brutálneho činu.

Časť týchto fotografií je už dnes históriou, časť bude zajtra ráno a rodinný dom bude zbúraný p priebehu asi desať dní.

Zajtra ráno búranie tejto nehnuteľnosti začne.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Netreba sa starať do čoho ta nič neni alebo musíš rátať potom aj stym že to nemusí dobre dopadnúť … tak tu nevyplakavaj Majko

  2. Do toho čo sa na Slovensku deje alebo stalo je každého až dosť, horšie je, že ľudia zatvárajú oči a nechajú si s*** na hlavu. Práca novinára je aj o tom zaujímať sa a pýtať sa.

  3. jasne ludia sr su trosku mimo. volit pojdu tych co ich nechceli. velke strajky a potom v analizach najviav hlasov. nemam co ktomu dodat. hambite sa slovac

  4. To mozete brat ako vyhrazanie a mozete si pri tom aj piskat.vidi v tom niekto vyhrazanie?niekto retardovany v tom moze vidiet aj teroristicky utok.

  5. Je neuveritelne, kolko primitivnych prasiat sa dokaze odbavit este aj pod takouto temou.

    Niektori ludia nerespektuju a nemaju uctu pred autoritami, zivotom a uz ani smrtou.

    Takyto vyvoj v spolocnosti zanecha mimoriadne vazne nasledky.

  6. Keď bude objednávatel vraždy v base, až potom bude mať význam tá brána. Zatiaľ je to hra, politická, pán novinár . To že sa niekto vybláznil na bráne ešte nič neznamená.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img