ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Vďaka všímavej obyvateľke mesta v objekte na Cukrovarskej ulici obývanej Rómami nezákonné práce zastavil úrad

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  V ranných hodinách na Mestskú políciu a zároveň do redakcie obyvateľka mesta oznámila terénne úpravy pravdepodobne predchádzajúce stavebným prácam v objekte na Cukrovarskej ulici obývanom rómskymi spoluobčanmi.

Do redakcie zaslala aj fotografiu poškodeného betónového múru, ktorý nie je vo vlastníctve samotných občanov.

foto: čitateľka SOL

Mestská polícia na miesto vyslala hliadku, ktorá upozornenie obyvateľky preverila.

„Na mieste označenom nahlasovateľkou boli skutočne zistené práce vykonávané stavebnou technikou. Mestská polícia oprávnenosť vykonávaných prác preverila a zistila neoprávnený zásah do cudzej nehnuteľnosti. O prácach vykonávaných v tomto objekte nemal vedomosť ani vlastník pozemku a ani príslušný odbor Mestského úradu“ – povedal Ladislav Fabo, náčelník Mestskej polície v Seredi.

Na základe vyjadrenia Ladislava Faba Mestský úrad  má vydať stanovisko zakazujúce akékoľvek práce vykonávané bez riadneho povolenia a pracovníčky Mestského úradu za asistencie Mestskej polície toto rozhodnutie doručia zodpovedným osobám priamo na miesto.

Všímavej obyvateľke mesta patrí verejné poďakovanie, nakoľko na základe preverenia situácie hliadkou Mestskej polície skutočne došlo mimo realizácie nezákonných zásahov do nehnuteľnosti aj k poškodeniu múru vlastneného treťou stranou. Vo veci budú príslušné orgány ešte konať.

 

zdroj foto: Mestská polícia Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. indo slovaci more majú na stavbu tak nech sa pracu do pice už ma úplne rozčuľujú tlste brucha vyjebane bola vystavená pokuta ako u bieleho? bolo začaté neake konanie ako u bieleho? dostal výzvu aby to napravil nazad? ako u bieleho bastardi asi bude najlepšie to zapáliť a bude pokoj

  2. a f čom mame byfat ,,? _gadže si misli, še keť nemam školuo a černe sme, še nepostafime dome ,? gadšo bagristha postavi, šak vy uvidite hneť¨-§!

  3. Počkajte vy opice čierne. Dorezem vám tváre. Predávate fety načierno chcete stavať. Bude mi platiť aby som z vás nenarobil šalát.

  4. Bandu všivavú treba vysťahovať, búdy zrovnať so zemou a bude kľud. Ale zas na druhej strane, mal by sa o našich spoluobčanov postarať štát, veď oni majú na všetko nárok,či?

  5. Veď áno oni môzu všetko lebo sú romovia,nigde v europe nemajú tie k…i také na Slovensku.Mne zbúrali dom a poškodili statiku domu bez buracieho povolenia a stavebný úrad obviňujú mňa a chcu má potrestať ale rómovia dali 200 eurovú pokutu.Je to ešte štát ktorý garantuje všetkým občanom spravodlivosť.

  6. Počkajte cigáni opice dôjde Pepo ŠIMEK z base pokála vás všetkých Šimel to Merino. ŠIMEK vás doreže ŠIMEK ŠIMEK .

  7. Nieje to problem ciganov ze si robia co kcu. Aj ja by som si veselo staval bez povoleni, neplatil poplatky a picoviny, ved na co. Akurat ze mna by za to zatvrorili na dozivotie, a este moje pravnucence by splacali pokuty.

    Takto je nastaveny system. Nemozme odcudzovat ciganov za to ze vyuziju moznosti ktore im system ponuka. Treba v prvom rade sravit nieco s tym rasistickym systemom, lebo ja biely sa tu citim diskriminovany.

  8. Že Vám nie je hanba!
    Neviete sa zaradiť do spoločnosti .Ste ako antiľudia a asociolizivaní.
    Nie je Vám medzi rádových očanov ľahko zapadnúť,lebo nechcete .
    Nemáte ani kúsok srdca nechať sa vydržiavať štátom?
    Prečo ste takí leniví „darmožráči“.
    Nová novela zákona Vám zníži dávky o 70%.
    Oddychujeme celý život!!!
    Hanba Vám-hanba Serede!!!

  9. Že Vám nie je hanba!
    Neviete sa zaradiť do spoločnosti .Ste ako antiľudia a asociolizivaní.
    Nie je Vám medzi rádových očanov ľahko zapadnúť,lebo nechcete .
    Nemáte ani kúsok srdca nechať sa vydržiavať štátom?
    Prečo ste takí leniví „darmožráči“.
    Nová novela zákona Vám zníži dávky o 70%.
    Oddychujeme celý život!!!
    Hanba Vám-hanba pre Sereď!!!

  10. Kurvy , špiny, piče , jebali vás psy do uší vy skurvysvine nepodstive , slušným romakom len hanbu robíte vy mrochtne

  11. Kurvy , špiny, piče , jebali vás psy do uší vy skurvysvine nepodstive , slušným romakom len hanbu robíte vy mrochtne

  12. Aké vyjadrenie máte škaredé…Som biela ale takto nehovoria ako vy hnusne ani Rómovia asi…toľko nenávisti som dlho nevidela.Poznám aj slušných Rómov a majú pekne domi aj pracuju na dobrých pozíciách napr stavbyvedúci atď.. a poznám aj Róma ktorý je JUDr.takže nepíšte takto hnusne to iba ukazuje aký ste vy ľudia .

  13. Osadu treba zburat o pol noci a tiez nedat vedet. Pekne zburat aj snimi aspon dalse generacie budu mat z nich ropu. Opice hnusne spinave len fety oredavat, zakerny byt, to maju v krvi to je ich. Treba snimi uz nieco spravit.

  14. Zuzan 8:34 a ty žiješ kde ? Cigáni sú tí najväčší rasisti ! No ano ty si určite liberálka tak problém vidieť nechceš aj keby ti padol rovno do oka !

  15. Ľudia sú dobrí ,aj nie moc dobrí. Slušní, ale aj vulgárni a primitívni… Kam patríte vy? Tých vulgarizmov je na Slovensku toľko,že už sa pomaly hanbím v zahraničí priznať, odkiaľ pochádzam. Zákony by mali platiť pre všetkých a soc.dávky by mali dostávať iba tí,čo si ich zaslúžia . Slušní,zodpovední …

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img