ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Futbaloví chuligáni z Trnavy zaútočili na zápase na policajtov. Polícia ich spätne dohladala a obvinila

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Polícia nebude trpieť futbalových chuligánov na zápasoch. Práve kvôli ich vyčíňaniu sa rodiny s deťmi častokrát boja na futbalové štadióny chodiť.

V priebehu uplynulých dní sme vzniesli obvinenie 23–ročnému Marcovi T. z Trnavy, ktorý počas presunu autobusom zo športového podujatia, ktoré sa odohralo medzi klubmi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava na Tomášikovej ulici rozbil sklenenú výplň okna na autobuse MHD.

Vyšetrovateľ OR PZ v BA III vzniesol obvinenie ďalším dvom fanúšikom FC Spartak Trnava a to 26–ročnému Dávidovi K. pre trestný čin útoku na verejného činiteľa v jednočinnom súbehu s trestným činom výtržníctva a 28–ročnému Benjamínovi H. pre trestný čin útoku na verejného činiteľa.

26–ročný Dávid K. dňa 04.03.2023 v čase okolo 18:21 h počas odchodu poriadkových jednotiek z futbalového zápasu oboma rukami napadol príslušníka PPÚ KR PZ v Bratislave, strhol mu z hlavy ochrannú prilbu, ktorú následne odhodil. V útokoch pokračoval a fyzicky zaútočil na ďalších troch policajtov, ktorých kopal a zároveň poškodil aj dve sedačky na tribúne štadiónu.

28–ročný Benjamín H. dňa 04.03.2023 v čase okolo 18:20 h taktiež počas odchodu poriadkových jednotiek z futbalového zápasu zaútočil kopmi nohou a päsťami do viacerých zakročujúcich policajtov, pričom útoky smerovali na trup a hlavu policajtov.

Obaja fanúšikovia FC Spartak Trnava boli zadržaní po predchádzajúcom súhlase prokurátora a boli eskortovaní na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších procesných úkonov.

V prípade preukázania viny pred súdom hrozí 26 – ročnému Dávidovi K. a 28 – ročnému Benjamínovi H. trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. tiežfanúšici, banda tupých zakomplexovaných ožranov, dobre ich schnápať po tej sprostej hlave a bude, dúfam, že si to policajti nenechajú, presne pre takýto odpad tam často normálny človek nepôjde

  2. No trošku k veci. Bol som na zápase osobne. Zo synom a vnukom v sektore hostí. Preto neobhajujem žiadne výtržnosti ani násilie atď. Polícia vbehla do sektoru na povel,nedialo sa nič nezákonné. Na vlastné oči a uši som videl a počul ako policajt obuškom pichal do ľudí a vravel,.: Buchni si,buchni si… Samozrejme robia sa aj zlé veci od fanúšikov,ale toto bolo zámer vyprovokovať. A samozrejme že sa podarilo.

  3. Ani náhodou to nebolo len tak anonym co si bol na zápase, resp. bol si teda na inom zápase, tiež fanúšikovia z Trnavy tam začali trhať ochrannú sieťku nad plexisklom a používať zakázanú pyrotechniku tak si daj pohov takáto zver na futbale nemá čo hľadať, je to šport nie vojna, má sa povzbudzovať a nie sa tam ozrat a robiť výtržnosti.

  4. Pre Anonym 10. marca 2023, 19:13

    Buď si istý, že ak už policajti do hľadiska vošli, už sa niečo dialo. Oni tam chodia na žiadosť organizátora. Aké máš v tomto skúsenosti, keď vieš posúdiť, že sa nič nedialo? A vôbec, to že si nič nevidel, to neznamená, že sa nič nedialo.

  5. Policajti su ti posledni co ich bavi chodit pozerat na ten „sport“ tych babiek co sa plieskaju o zem simuluju a nahanaju loptu. Musi tam chodit kvoli tym bezmozgom co sa nevedia vpratat do koze.

  6. V ŽIVOTE NEPOCHOPIM ÚBOŽIAKA KTORÍ PÍŠE PROTI POLICAJTOM A OBHAJUJE TÝCH PSYCHOPATOV KTORI NEPRIŠLI FANDIŤ ALE ZLE ROBIŤ . NAJHORŠIE NA VŠETKOM JE ŽE POLÍCIA NEPOCHYTALA VIACERICH NA MIESTE A ,, NEPREZRELA VAČKY A PEŇAŽENKY ,, TÝMTO DEBYLOM TO BY POLICAJTI NECHÁPALI KOKKO ,, KOKAÍNU ,, BY U TYCHTO MAGOROV NAŠLI !!!!!!

  7. Ultras fanusikovia su naozaj bezmozgove hovada,no bohuzial tento krat to vyprovokovali policajti no nechapem preco, bolo to tak ako pise anonym 19,13h.
    bohuzial uroven fanusikov a policajtov padla na rovnaku uroven.

  8. mozno keby sa nechovali jak degenerovane opice a neskakali by do policajtov, tak by nemuseli nariekat, ze fasuju obuskom 😀 naklusu ti tam tazkoodenci a mamlasi do nich budu drbkat… v zivote som nezazil jieco take, ze by si fanusikovia nevsimali policajtov v sektore, pretoze su tam dementi, ktorym je futbal ukradnuty a ziju si svoj sen o holigans 😀 miestenka na obciansky a ide sa…

  9. Pre: pre14,40h 11. marca 2023, 17:49

    Asi si zaspal pár rokov, prečítaj si príslušný zákon (keby si vedel ktorý, ty ľudoop) kto primárne zabezpečuje poriadok na štadióne a kedy a za akých okolností je požiadaný Policajný zbor, aby vykonal nápravu priamo na štadióne, keďže inak tam policajti nemajú čo robiť, ak je kľud.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img