ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

MÔJ PRÍBEH V OĽANO SA DNEŠNÝM DŇOM KONČÍ – Eduard Heger

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes krátko pred polnocou Eduard Heger na svojom FB profile  verejnosti oznámil ukončenie svojho pôsobenie v OLaNO týmto statusom:

MÔJ PRÍBEH V OĽANO SA DNEŠNÝM DŇOM KONČÍ
Moje pôsobenie v OĽANO považujem za jednu z najdôležitejších životných etáp. Dostal som od hnutia dôveru a príležitosť byť súčasťou vlády a neskôr riadiť našu krajinu. S hnutím som si prešiel dlhú spoločnú cestu. Zažili sme náročné i pekné chvíle. Robili sme aj chyby, pretože nie sme dokonalí, pretože sme len ľudia. Lepšie Slovensko však bolo našou prioritou.
Dnes sa moja úloha a poslanie v hnutí naplnili.
Mám vlastnú víziu o politike. Viem, že ak ju chcem naplniť, musím sa vydať vlastnou cestou. Život jednoducho prináša situácie, kedy sa musíme rozhodnúť. Ja to robím dnes.
Prajem hnutiu do ďalšieho politického života len to najlepšie.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 6:46
    Takých prevracačov je tu všade naokolo… ani spočítať sa nedajú. Len aby zostali pri koryte a to za každú cenu !

  2. Skáču ako blchy z jednej strany do druhej, ktorá sa pre nich zdá výhodnejšia. Nechce sa im opustiť tie pohodlné stoličky a tak budú krúžiť dookola, len akosi sa im nechce sa chytiť poriadnej práce. Na dobré sa veľmi rýchlo zvykne. Ich sa inflácia veľmi málo dotýka a nie ako napr. dôchodcov, ktorým sľúbili valorizáciu až od budúceho roku, keď bude nižšia inflácia. Tento rok nezohľadnili výšku inflácie. Tak potom, prečo by sa nebili o korytá. A pán Heger teraz na koľkých stoličkách sedí? Koľko mu to vynáša? Tak potom robí všetko, aby o to neprišiel.

  3. Akú víziu pán Heger mate? Modlenie v kostole to je všetko čo viete. Ak máte charakter tak politike dajte pokoj.

  4. dost dlho vydrzal pri tom magorovi. Uvazujem, ze preco? Ze by vrana k vrane sadala?
    Neviem co od takejto taktiky ocakava Pelegrini, Budaj, Uhrik, Heger a pod., odidu z materskej strany, aby sa nic nezmenilo.
    Navrhujem zrusit vsetky politicke strany, su s prepacenim na hovno!
    Ked hlasuju v parlamente, aj tak hlasuju ako husi, ako ukaze predseda strany.
    To akoze kam sme sa dostali ako spolocnost, ze taketo nieco tolerujeme???
    Navrhujem nech do parlamentu kandiduju osoby – odbornici sami za seba, ktorych by si ludia zvolili napr. v komunalnych volbach.
    Co vy na to???

  5. Výborne pán Heger. Jeden Váš príbeh končí.
    Verím, že po nasledujúcich parlamentných voľbách skončí aj Váš pobyt na slobode a zákonným spôsobom skončíte tam kam patríte. Kladiete si otázku prečo? Jednoduchá odpoveď bez bližšieho objasňovania: pandémia COVID, Ukrajina a ďalšie množstvo Vášho amatérskeho, primitívneho a niekedy až sektárského výkonu funkcie predsedu Vlády.
    Nič viac a nič menej. Každému iba toľko čo si zaslúži.

  6. Vo volebnom období 1998 – 2002: bol poslancom NR SR za Slovenskú demokratickú koalíciu (SDK).
    V parlamentných voľbách 2002 Demokratická únia (DÚ) pod vedením Budaja zostavila spoločnú kandidátku s Demokratickou stranou (DS). Tá však tesne pred voľbami jednostranne z volieb odstúpila (kandidátku podala DS samotná) a odporučila, aby priaznivci DS dali svoj hlas SDKÚ. Následkom toho sa ani DÚ volieb nezúčastnila.
    V komunálnych voľbách 2010 kandidoval Budaj na primátora Bratislavy s podporou koalície Zmena zdola, Demokratická únia a Demokratická strana.[16] Vo voľbách obsadil tretie miesto a teda nebol zvolený.
    V parlamentných voľbách 2012 kandidoval Budaj ako líder svojej strany Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska.[16] Strana však nezískala dostatočnú podporu voličov a zostala pred bránami parlamentu.
    Od roku 2016 bol poslancom NR SR zvolený za stranu Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti. Jeho symbolické 89. miesto na kandidátnej listine[17] bolo odkazom na jeho významnú úlohu v novembri 89. Vo voľbách dostal 13 383 platných prednostných hlasov.[18] Počas volebného obdobia 2016 – 2020 bol členom výboru NR SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie a výboru NR SR pre európske záležitosti.[19]
    V parlamentných voľbách 2020 kandidoval na kandidátke OĽaNO zo 147. miesta. Dostal spolu 123 082 preferenčných hlasov a dostal sa do NR SR.

  7. no,ale politickú históriu má pestrú 😀 – to je pochopitelne a nemoze to byt inak, kedze bol aktivny aj cez revoluciu.

    Napisane ale bolo: „straníckeho kolegu budaja,ten už bol v asi v 7 stranách“ – preto som si pytal vymenovanie.

    Skuste zistit, ktore nazvy su strany, ktore on sam zalozil a figuruje v nich aj dnes.

    Dakujem za odpoved.

  8. Heger uz ma novu stranu, novych konfabelov.
    Na svete existuje vela k…tov, ale preco prave na SK maju hniezdo???

  9. Nevoliteľná strana. Ich vízia: 1.každodenné modlenie 3 krát denne.
    2. Zákaz mimomanželského sexu
    3. 20 % HDP na zbrojenie a rovno to posielať na Ukrajinu.
    4. Zatváranie ľudí za každý iný názor v mene boha a demokracii

  10. Priatelia, priatelia.. Zostante kľudní. Idú voľby, začínajú sa predvolebné tanečky. Do volieb to tu budeme mať denne na tanieri. Politici ako Heger či Budaj zrazu čistou náhodou zistia, že su vlastne neni v správnej strane a že už teraz naozaj vedia, kam treba odísť. Každý politik bude sľubovať, čo všetko pre Slovensko spraví, ak ho zvolíme. Pisálkovia nám budú ich sľuby denne servírovať a zahovňovať priestor v novinách. Politickí analytici vychrlia odhady, ktoré im opäť raz nevyjdú. Pár krát sa z toho dogrcáme, vyvrhneme aj vnutornosti, keď sa to už nebude dať vydržať. Nič nové, všetci to dôverne poznáme. A kto čaká nejakú zmenu, ako napríklad mladí ľudia, tak veľa zdaru a pevných nervov. Tento zabehnutý systém totiž zmeny nepripúšťa. No a my , čo sme sa už poučili, si nedajme kaziť od egoistických sociopatov svoj pokojný život.

  11. Na YouTube je video z Michaloviec,kde sú dvaja odidenci z Olano,čo idú z Edkom,mala to byť diskusia,atmosféra je tam elektrizujúca :))

  12. Heger – truhlík, čo nevie povedať zo svojej hlavy jednu súvislú vetu, teda okrem naučených a do hlavy vtlčených bezobsažných fráz.

  13. Ako volič pravice túto stranu rozhodne nepodporím vo voľbách. Ľudia čo stáli okolo Matoviča a tvárili sa ako je všetko v poriadku, nemajú moralne právo žiadať hlas vo voľbách. Matovičove bábky ktoré sám vypustil aby opäť nalákali blbych voličov a poriadne mu zarobili. Heger a Nad užitoční ….

  14. Táto Olajno žumpa skončila na hnojisku. Uˇy nikoho netrápi ich preskupovanie. Fico je budúci absolútny víťaz volieb !

  15. politicke hovno heger lieta vzduchom ako iransky dron,znovu bude zhadzovat na ludi svoje fekalie a poniektori este aj papule budu otvarat,treba si nechat nasrat dobre hlboko az do krku.

  16. Pochybujem ze niekto dá hlas demokratom. Budaj nepoužiteľný človek, môže ísť strážiť premnožené medvede.

  17. Heger tvoj príbeh by mal skončiť nielen v olano,ale aj celkovo v politike a mal by si skončit v base ty vlastizradca.

  18. Heger bol pred voľbami spoločenský bezvýznamný človek,ktorého nikto nepoznal a aj nikto nevolil.Dostal sa na kandidátke do popredia( vďaka Matovicovi), a ľudia si zvykli na jeho “ múdrosť“ politika,a vlastne je to ako v rozprávke.Clovek,ktorý nevie súvisle povedať ani pár viet,viedol z ničoho nič patmilionovy národ.Teraz si on a Olano 1. myslí,že aký bohovsky ťah urobili.Ja som si ho vypočul.Frazy,frázy a nič iného.Ozaj sú ludia na Slovensku takí hlúpi,že na toto naletia? Matovič pomohol Hegerovi a Heger pomáha Matovicovi.A čo ozajstni múdri ľudia na Slovensku? Nechajú sa zase obalamutiť plagiatormi a hlupakmi.? To už ozaj nech sa tu nastolí úradnícka vláda s odborníkmi a ti nech vládnu.Ja viem,že to je hlúposť,ale chcete zase zažiť to veľké sklamanie,a to je jedno,kto bude pri moci.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img