ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

„Přetržená pouta“ dokument, ako (NE)podľahnúť propagande

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Prokremelská propaganda na Slovensku žiaľ nabrala rozmery, ktoré ohrozujú samotnú vnútornú bezpečnosť štátu. Dnes si to už uvedomujú a kompetentné orgány, no má to problém. Nie je až tak úplne jasné, komu z ústavných činiteľov vyhovuje predpríprava občanov na možnú zmenu geopolitickej orientácie Slovenska a ktorí z politikov aj tento úbohý spôsob komunikácie navonok považujú len za ten najjednoduchší rebrík k popularite u značnej časti obyvateľov a výťah do NR SR a tým k ovládnutiu krajiny.
Niektorí inú agendu zjavne nemajú a tak im ostáva iba oslovenie voličov náchylných uveriť vlastne čomukoľvek.

Výborným dokumentom k mimoriadne aktuálnej téme je práve film Разрыв связи | Фильм Андрея Лошака. Jeho pozretie by snáď pred vpádom do nenávratna mohlo zachrániť aspoň niektoré „duše“ neschopné reálne vyhodnotiť aktuálnu situáciu, či nechápajúce, ako ľahké je podľahnutie klamom cielenej propagandy.

V dokumentárnom filme „Přetržená pouta“ sme mohli opakovane sledovať, že na ľudí, ktorí podľahli kremeľskej propagande, nefungujú fakty ani logické argumenty. Kľúčovú vec povedala psychologička, ktorá indoktrinovaných ľudí prirovnala k obetiam sekty, a takto začala komunikovať so svojou matkou. Treba si však uvedomiť, že ak niekto v našom okolí spadol do sekty, nie je našou prvoradou úlohou „vyargumentovať“ ho zo sekty von. Našou prvoradou úlohou je zabrániť tomu, aby nás obeť sekty nepripravila o strechu nad hlavou.
Zdroj: FB

Foto: (C) Milos Majko

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. nesúhlasiš s ukrajinskou propagandou , tak si prokremelsky bot. Ludia v europe chcú mier, lacný plyn, potraviny, pohodlny a dobrý život a to nemajú, pretože ako povedal trump, america first. Pohodlný život američana závisí jedine od rozpútania vojen. Môžete byť pro-ukrajinsky orientovaný alebo prorusky, ale nič nemení fakt na tom, že na ukrajine zomierajú tisice ludí zbytočne.

  2. Anonym 6. marca 2023, 15:17
    Má to jednu chybičku, vojnu na Ukrajine rozpútalo cárske Rusko ktoré je myslením dobrých 150 rokov dozadu a nie USA. Stačí, keď horda odtiahne naspäť do svojej zeme zaslúbenej, kde má problémov vyše hlavy a je vybavené. PS: cena plynu, hlavná surovina ktorú Putler používal na vydieranie EU je opäť na predvojnových hodnodách.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img