ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Pozor na falošné povolávacie rozkazy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR |MM|  Ministerstvo vnútra upozorňuje na falošné povolávacie rozkazy. Dôkazom toho je falošný dokument, ktorý bol doručený občanovi z Nových Zámkov.

Údajná úradná listina mala byť podpísaná prednostkou nitrianskeho okresného úradu, dokument bol tiež ošetrený takmer identickou úradnou pečaťou, ktorá je vizuálne podobná oficiálnej pečiatke okresného úradu s drobnými pre laika ťažko rozpoznateľnými odlišnosťami. Obálka bola vypísaná ručne a doručená občanovi do schránky.

Ministerstvo vnútra upozorňuje, že ide o hoax a žiadne povolávacie rozkazy sa z úrovne okresných úradov nedistribuujú.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. IP 18:16 – a ty by si bol radšej keby ujo Harabin vyhrá nad Čaputovou alebo keby v Čechách vyhrá Babiš so všetkými kauzami čo má na krku? Možno by si mal naozaj sledovať svoj zdravotný stav 😂

  2. Teraz keď máme povolavacie rozkazy môžme napadnúť Ukrajinu z boku a zástavy sa až v Moskve pri statočného ruskej armáde😀😀😀😀

  3. IP máš pravdu !
    A možno by sa aj tým našim zženštilým sopliakom zišlo trocha tej vojenčiny !
    Ale ono to bude prísť ako hovoria naši južní bratia. V tomto prípade sa nijaký HOAX nekoná ! Onedlho to bude realita,podľa toho na akú stranu sa nakláňajú „naši“ zapredaní politici.

  4. Anonym 4. februára 2023, 9:58 – naozaj nezabudaju?

    „Volič o ničom nič nevie, volič je hovno. Volič vníma iba absolútny povrch,“ vyhlasuje šéf Penty na nahrávke. Na zázname zo začiatku januára 2006 sa Haščák rozpráva s Jirkom Malchárkom.

    „Nikdy si ja nesadnem do parlamentu ako opozičný poslanec,“ povedal Fico. Myslí si totiž, že ak politik nezíska vo voľbách opätovne dôveru ľudí, mal by skončiť. „Mal by povedať, ďakujem pekne. Mal by odísť z politiky. To je môj recept,“ konštatoval.

    Korupciu v najvyšších kruhoch nemožno stíhať, pretože neexistuje, povedal minister vnútra Robert Kaliňák. „Na to, aby sa stíhala korupcia na najvyšších poschodiach, by ju museli tí najvyšší predstavitelia páchať,“ vysvetlil Kaliňák

    Mikrofóny zachytili rozhovor Pellegriniho a Sakovej pred brífingom na úrade vlády. „Bude to drahé,“ vraví premiér ministerke o opatreniach proti koronavírusu. „No a čo. Veď oni na to budú hľadať peniaze,“ odpovedá Saková, zrejme narážajúc na budúcu vládu.

  5. Nie. Konšpirátor je ten rozumovo menej zdatný jedinec, ktorý si myslí, že vidí za oponu a že ostatní sú hlúpi (99% populácie). Tiež sa mu hovorí dezolát a má vyštudovanú maximálne trojročnú učňovku. 🖕

  6. Niekto mi hovoril, že pozýval svoju známu na výstup na Kriváň. Odmietla s tým, že nevidí dôvod liezť hore len preto, aby videla, ako je tam dolu pekne.

  7. Prezident – generál Petr Pavel:
    Podporuji ministryni obrany Janu Černochovou a vládu Petra Fialy. Plánované změny zákona o mobilizaci jsou nutné. Přímé zapojení České republiky do války nelze vyloučit. Jsem pro zvýšení dodávek zbraní na Ukrajinu.
    Je iba otázkou času, keď bude aj na Slovensku novelizovaný zákon o mobilizácii. Majko teš sa! Budeš mobilizovaný. Lepšieho vojenského korešpondenta si v prvej línii neviem ani predstaviť.

  8. Anonym 4. februára 2023, 17:48 – len psychopat sa moze vyjadrovat tak, ako Ty.

    Zapojenie sa CR a SR do vojny by znamenalo konflikt RF s NATO a teda v podstate svetovu vojnu.

    Nebudu vitazi a porazeni, budu len porazeni a svet, ktory sme doteraz videli len v sci fi filmoch…

    Len blazon odtrhnuzy od reality sa moze na nieco take tesit.

  9. Milos ja mam pocit ze prave z teba ostal blazon co si mysli ze Slovensko a nato porazi Rusko. A keby aj porazilo tak prave Slovensko bude zrovnane v prvej línie. Namiesto rokovania o ukonceni vojny su len rokovania o dodavkach zbrani. Uz sa to tak vyostruje ze mozno do roka tu nebudeme vdaka kokotom politikom co rozhoduju o nas bez nas. Je nacase sa takemuto rozhodovaniu postavit pokial je este cas lebo uz ho moc nemame.

  10. Anonym 4. februára 2023, 20:22 – ked si odmyslime jadrove bum-bum s ktorymi sa vyhraza zakrpateny muzik s vysokymi opatkami zvysujucimi jeho sebavedomie, tak uved jeden dovod preco by NATO neporazilo Rusko? (Jadro vylucime teoreticky, lebo aj napriek tvojej slepej laske k Rusku a Putinovi, sa dufam zhodneme, ze pri jeho pouziti by nevyhralo ani Rusko ani NATO) Ukrajina z obmedzenymi ludskymi a vojenskymi zdrojmi sa drzi bez 19 dni uz 1 rok. Preco by NATO prehralo?

  11. No preco? Ved ti to povedal. Lebo len blazon, k.k.ti politici a vobec. On to vie a tebe tu tajnu informaciu prave prezradil. Rychlo citaj kym to nezmazu.

  12. Vyznávači kapitalizmu! Naozaj si myslíte, že ak bude Rusko zničené, tak zbrojárske spoločnosti prestanú vyrábať zbrane a „Světu bude hrozit mír“, ako to trúbil ten klamár Václalv Havel?

  13. Anonymko? Papuľu máš iba ty a pekne napenenú. Kde sú argumenty? Neboj sa, nebude to chvíľa. Nakoniec sa naplní veštba Sibyly, ktorá predpovedala svetovú vládu žltému národu z východu a aj slová Karola Marxa, že komunizmus zvíťazí na celom svete.

  14. Kolko km od hranic Ruska presli okupanti smerom na zapad? 90? 100?

    No co klamari , zachvilu su v michalovciach ze 😀

    Bla bla ale strasit slusnych ludi..

  15. 22:39, veď práve, keby ich tam tí Ukrajinci nebránili vlastnými životmi, tak už sú tu putlerovci dávno, ale škoda to takému jednobunkovému ako si ty vysvetľovať, ži si kľudne svoju virtuálnu realitu a čítaj ďalej proruskú propagandu.

  16. Vy všetci proukrajinSSký trolovia sa určite tešíte ako pôjdete bojovať za vašu milovanú Ukrajinu a ZelenSSkého,že ?
    Tak šup šup ,neváhajte do prvej línie !

  17. Úrad ukrajinskej GP uviedol, že im bolo nahlásených ďalších 66 tisíc údajných vojnových zločinov. Každým dňom sa počet zvyšuje, ľudia z území, ktoré si UA berie naspäť, denne nahlasujú krádeže majetku, mučenie, vraždy deportácie detí a ničenie infraštruktúry. Vďaka technológiám, sociálnym sieťam a satelitným záberom je dôkazov dosť…
    Pýtam sa, tak toto je tá ochrana a oslobodzovanie Ukrajiny podľa ruskej armády?

  18. Anonym 8. februára 2023, 10:19
    Ty šup šup, neboj sa, pôjdeš aj Ty. Keď nemôžeš byť vojakom, budeš kopať zákopy, pucovať latríny alebo čistiť krumple. Alebo si myslíš, že keď uvidíš Ivana a zdvihneš ruky nad hlavu, tak sa bude s tebou bratríčkovať?

  19. áno správne si poznamenal ze chces ist k hrdej Ruskej armáde narukovať …
    je taká možnosť , prosím choď.

    čím menej dezolátov tu bude tým lepšie.

  20. Anonoym 8. februára 2023, 11:27 ja som dôchodca, ja nenarukujem, ale ty máš šancu a tam sa môžeš angažovať proti ujovi putinovi ….

  21. Ano, Nás je v NATO priestore cca 750 milionov,
    Ruskí fasisti 145 milionov. , z toho uz niekolko sto tisic emigrovalo pred Putlerom ,a par sto tisic ich ostalov ciernych smetiarskych vreciach na Ukrajine..

    No čo ???
    aby si klamal o Rusku spochybnis aj ciselne fakty?

  22. Co to tu meles ty chmulo,a co ked ich je 145mil?,to si vazne myslis,ze sa tu budu pretlacat vojaci nejakymi pistolkami? uvidime koho rakety budu rychlejsie a ucinnejsie,do ukrajiny laduje cely svet zbrane,otazka je preco to voci rusom stale nepomaha?

  23. Čisto teoreticky na aktiváciu jadrových zbraní postačí zopár ľudí, netreba k tomu 145 mil. populáciu. Poukazovať na čísla je trochu zbytočné.

  24. Ved prave o to ide. Je ich len 145 milionov. Nemaju zaujem na invazii do Europy. Obsadia svoje uzemia, na uzemi novej Ukrajiny urobia naraznikove pasmo hlboke podla toho,s cim na nich bude moct Ukrajina nadalej strielat a tym to skonci. Aspon ja to teda tak vidim ako najrealnejsi vyvoj.

  25. KOho skusas klamat zas?

    Preco ked ide vsetko podla Ruskeho planu povolavaju zalohy?
    Odsudencov?
    Zeny odsudene?
    Wagnerovcov sukromnu skupinu ?
    Kadyrovcov ktorým roj*bal Cecensko predtym ?
    Kupuju Iranske drony keď sú tak samostaní a silní?

    nemaju Rusi nic sam to dobre vies iba nonstop klames.
    Faktami ta znici aj male decko ty uboziak.
    Cisla nepustia 🙂

  26. Ešte spoznáte čo je život v kapitalizme …….. my 60-nici máme za sebou 30 rokov pekného života a druhých 30 rokov nám začali vládnuť zlodeji, podvodníci, mafiáni, hlupáci opilci, feťáci atd atd ….. ako to sami o sebe častokrát tvrdia aj v samotnom parlamente …

  27. Podľa môjho názoru iba hlupák môže tvrdiť, že invázia na Ukrajinu nebola vyprovokovaná ….. Porovnajme s USA kde po divnom páde dvojičiek v USA(cca 3000 mŕtvych) obsadili Irak, Sýriu, Líbyu, Afganistan a následne v týchto krajinách zabili státisíce ľudí . Ukrajinci na Donbase zabili od roku 2o14 cca 14 000 detí a žien ….

  28. Ano vyprovokoval….
    Kupim si lepsi bicykel a tiez vyprovokujem vandalov na kradez….

    Tam potkan Putin dosiel kradnut uzemie sam to priznal.

  29. ty jebko vladolf,co ide podla planu?podla planu by to islo keby ukrajine neboli dodavane zbrane z celeho sveta a nebojovali za ukrajinu aj zapadny zoldniery.
    teba klamat nemusim,ty si primitivny a naprava nie je mozna u teba.

  30. Mám informáciu že v Lučenci vo firme Poľana sa rozbehla mohutná šijacia akcia. Šijú sa vojenské uniformy a maskáče. Že by len tak do skladu ?

  31. Anonym 8. februára 2023, 16:40
    Na tých 14.000 zabitých detí a žien máš nejaký dôveryhodný link, zdroj, článok, alebo to vieš iba ty?

  32. Anonym 9. februára 2023, 11:08
    Vojny sú všade momentálne všade vo svete a u nás je lacná a šikovná pracovná sila. Alebo vieš niečo, čo iní netušia?

  33. pre 11,08
    v polane sa hotove odevy nesili a ani nesiju. vyrabaju tkaniny a tzv. textilie.
    takze tvoja info hovori o tebe a nie o polane.

  34. Ved oni stale hovoria ze vsetko ide podla planu. Mozes mi nadavat ale klamarom a dezolatom ostavas aj nadalej.

    Mimochodom nejako ste sa tu vlastizradcovia vynorili naraz. Nabehli ruble na ucet?

  35. Clovece, ty tou svojou zlcovitostou a nenavistnymi vyjadreniami dvakrat dobru sluzbu proukrajincom nerobis. Niekedy mi pride, ci ty nahodou nie si prorusky troll, ktory ma za ruble za ulohu vykreslovat proukrajinskych aktivistov ako ludi nenavidiacich ine narody a aj ten svoj.

  36. Ja som len alergický na chronických klamárov a ľudí čo žijú v utopistickom svete svojej obmedzenej fantázie ignorujúc fakty

  37. Ved prave, preto ich budem nazyvat tak ako si zasluzia. Ked je niekto tupy nebetycny …. ony, tak sa nesmie cudovat, ze ho volaju tupy atd.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img