ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

Prezidentka rešpektuje výsledky referenda

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezidentka Zuzana Čaputová rešpektuje výsledky referenda, ktoré sa uskutočnilo v sobotu 21. januára 2023.

Prezidentka dodala, že rešpektuje postoj občanov, ktorí sa na referende zúčastnili a tiež tých, ktorí sa rozhodli svoj postoj vyjadriť neúčasťou.

„Aj keď sú výsledky referenda neplatné, vzhľadom na aktuálnu vnútropolitickú krízu je nevyhnutné, aby poslanci čo najskôr prijali zmenu ústavy o predčasných voľbách v parlamente.“

 

zdroj: prezident.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je otazne ci vobec si prezidentka uvedomuje ze počet a vôľa ludu v tomto referende bol vecsi ako ona dostala pocet hlasov vdaka comu sa stala prezidentkou a to napriek tomu ako sa zachovala a aku aj ona spravila antikampan tomuto referendu.

  2. Vyzývanie k neúčasti v referende nech je o čomkoľvek je vizitkou antidemokratov,čo by na vedúcich miestach v štáte už nemali čo robiť.A také hovädá sa sami označujú za demokratov,za demokratické strany.Je to jasný znak totalitného myslenia a správania s cieľom čo najdlhšie sa udržať vo svojich kreslách,lebo zistili,že nikde inde sa nedá tak dobre zarobiť,ako v politike.

  3. Prezidentka aspoň rešpektuje výsledky volieb, na rozdiel od niektorých, ktorých nikto nepozná a prezentujú tu svoje názory na referendum.

  4. Asi mi niečo ušlo, ale môžete pridať nejaký link kde niektorí z politikov vrátane prezidentky vyzýval na neúčast v referende?.

  5. M.M.To je akože aká otázka.To je to isté,ako keby povedala,ja na voľby nepôjdem,ale rešpektujem kto pôjde.To je nevídané.Asi Ti ušlo MM,že prezident je ústavný činiteľ a prezidentom VSETKYCH,Slovákov,nielen svojich priateľov.Zavadzate tu nové móresy,a ešte ich budete aj ospravedlňovať.Uslo Vam,že nemáme legitímnu vládu,?ušlo Vám že ona sama vyhlásila,že chce termín predčasných volieb mať vyriešených do konca januára,a voľby do konca júna ?Naraz to neplatí? Robia si zo Slovensku svoju hraciu dosku,raz si vyslovia nedôveru,potom sa zase zhodnú,ministri podajú demisiu,potom si zase nastúpia,existuje ešte krajina na svete,kde sa niečo podobného deje?Keby si prezidentka uvedomila,že čo ona vlastne reprezentuje,už sú dávno predčasné voľby,tak,ako už boli dvakrát,bez takýchto komédii.Politika žiadnej strany,alebo strán sa nemôže riadiť len nenávisťou k inej strane,a tomu všetko podriadiť.Uz vtedy,keď sa zistilo,že veľa ich je plagiatorov,už vtedy mali vypadnúť,tak ako je to v civilizovaných krajinách zvykom.Ti ,čo sa najviac oháňajú demokraciou,Ti ju najviac poslapavaju.A nechoďte mi prosím zase niekto s tým,že lebo Fico lebo Smer,Kašlem aj na Fica,to sa ozaj už tu nikto nenájde lepší ako títo všetci klauni?

  6. No tak teda daj mena dvoch troch politickych subjektov, ktore by boli vo volbach schopne vyhrat a nasledne zostavit vladu. Tych lepsich.

  7. Anonym 13:13, to čo je, ktoré by boli vo voľbách schopné vyhrať?Vyhra ten,čo bude mať najviac hlasov,o tom rozhodnu volici.Ale keď tu je taká obycaj,že vyhráva ten,čo vie najviac nakydat na iného,a kto ako vyzerá,a kto zaplatí,tak sa nečudujme.

  8. Odvolané ,, demokratické “ strany sa dohodli,že predčasné voľby budú v tom najneskoršom a najnevýhodnejšom termíne pre budúcu vládu,čiže sú si vedomí,že ich hrôzovláda je u konca,tak ešte treba za tých 9 mesiacov sa čo najviac nabaliť,k tomu nech im Pán Boh a pani prezidentka pomáha.No skús svine odohnať od plného válova !

  9. a naco by tam aj chodili ty ludia vsak aj tak nemaju koho volit ale jasne drbnuty sa najdu a budu volit podla medii.bars akeho sedlaka treba volit namiesro tych ktory sa tam hrabu.horsie uz nebude.naros sprosti len menit a menit a nic stoho. napiste kto spravil nieco pre ludi a co od 1993 k lepsiemu ale nie nie pred volbami.

  10. Aspom že český bratia vyradili z voľby prezidenta tú usa spriaznenú ženskú. Aspom u nich nenastane tak ako u nás čaputizácia. Aj keď pán generál je tiež poskok usa.
    Babiš na hrad !!!

  11. U nás sa už dvakrát konali predčasné voľby,bez problémov.Na prvu peticiu pre referendum,sa nazbieralo 680 000 ,tisíc podpisov.Napriek tomu sa prezidentka obrátila na ústavný súd.No dobre ,súd prikázal,že predčasné volby sa dajú vyvolať buď v parlamente,alebo referendom,na to sa v petícii podpísalo skoro 400000 tisíc ľudí.Aj to dala prezidentka na ústavný súd,potom,keď musela referendum vyhlásiť,povedala nadšene,že ona sa ho nezúčastní,a to isté povedala deň pred referendom.Ini ústavní činitelia a hlavne médiá sa predbiehali v antikampani.O čom sa tu bavíme.To sú fakta,ktoré nikto už neukeca.Sme hodina krajina na svete,kde odvolaná vláda si určuje podmienky,koľko bude ešte pri moci,a v parlamente vykrikujú,že oni nikoho iného k moci nepustia.Lebo len oni sú „demokrati“,je tomu skutočne tak?Ja si osobne myslím,že tomu skutočne tak bude,za pomoci citlivo vnimajucej prezidentky.Vsetky princípy demokracie sú hlboko poslapavane,a ešte majú tu drzosť vykrikovať,ako sú len oni jediní demokrati.Volby,jedine nás,potom sú demokratické,referendum,zrušiť.A preto má až veľmi zaráža,ko ľahko sa im to darí za výdatnej pomoci médií.

  12. Anonym 10:20. Médiá na Slovensku nepatria slovákom ale tým ktorí chcú Slovensko zraziť na kolená a Zuza im v tom výdatne pomáha !
    Je to presne tak ako kedysi povedal Dr.Goebbels “ dajte mi do rúk médiá a z nemeckého národa urobím poslušných otrokov“
    On už vtedy vedel ako dokážu médiá ovplyvniť národ.
    Ale u nás je väčina tupých liberálov ktorí toto nechápu.

  13. Anonym 12:36,zabudni na to,že budú nejaké voľby.Dnes,keď si odhlasovali,že referendom,sa nesmie skrátiť volebné obdobie,sa defakto zabetonovali na nieviem na koľko.Jedina možnosť bolo referendum.A to bolo neúspešne.Maju to dobre premyslené.

  14. Anonym 15:55,tak klamem,je mi to sumafuk,čo ty konštatujem.Cas ukáže,kto klame.Ale vysvetli mi jedno,ak teda schválili ústavný zákon,že referendom sa nesmie skracovať volebné obdobie a pritom sú odvolaný,a je možnosť,že bude zvolena iná vláda,prečo by to pre pána boha robili?Veď to platí pre všetky nastavajuce vlády.Kazda vláda asi bude môcť robiť čo len chce,lebo je vlastne neodvolateľná.Nikdy nenájdu v budúcnosti ,90 hlasov na predčasné voľby.Nikdy!Pritom ústavný súd to presne povedal,alebo v parlamente,alebo referendom.Namiesto toho,aby konečne boli predčasné voľby,tak namiesto toho zrušili referendum.Tak čo si má normálny človek myslieť.A tých,ktorých zaujíma len nenávisť ,ti nech si uvedomia,že Slovensko je dôležitejšie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img